- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.561
nebilem .. sen bulamasan bile.. scorpim bulur.. bu dediklerimizin acısını çıkartır o
ne varmıs senin dilinde..:44::44: zaten pabuç gibionu biliyoz
![]()
aaaa pabuç mu varmış benim dlimdeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nebilem .. sen bulamasan bile.. scorpim bulur.. bu dediklerimizin acısını çıkartır o
ne varmıs senin dilinde..:44::44: zaten pabuç gibionu biliyoz
![]()
ahh balım.. asıl sen dubayı bned görecen .. eğer olursa.. ilaçlar hormon ilaçları ya.. şişiriyo
transferden sonra ki ilaçlar hele.. vücut su topladığı için, kilo alımına sebep oluyomuss , bittim ben
artık olduğu kadar napalım.. spor yaparık.. olmadı.. diyetisyene giderimm
umud yine filinta gibim olurr
haydi kaçtım ben balım , yarın konusuruk![]()
canım yaşadıkların gerçekten çok normal, emin ol hepimiz seninle aynı duyguları paylaşıyoruz... sakın üzme kendini kuzum, en kısa zamanda bu ay olmasa bile diğer ay emişnim bu kez sağllıklı bir şekilde hamiş olcaksın ve bebişinde sıkı sıkı tutunacak sana bitanemmbenim arkadaşımda da öyle oldu, bak scorpionsumun da öyle oldu
darısı sana olsun kuzum benimmmmm
![]()
anammm canbonlarım uyuyonuzmu dahaaaa
haydeee kalkın kalkınnn
ben hazırlanıyorum duşa giremsonra malum kurcalatmaya nolur dua etsın guzel seyler soylesınnn
haydık ben kaçtım sızı sevıyorummmmm
![]()
Len denem yapiyoz demdikmi Allahallahhhhaaaaabide scorcip taktiği mi varmısss
bak hiç demiyo bize scorpi gördün mü :26::26::26:
bide arkadas olucakvalla görürse ben bittim
hahahahaah
![]()
valla seni de beni de aradan çıkartır bu gidisle bu scorpi
ama ne güzel yaaa.. eğlence çıkdı bize de..
valla banada yapın böle kimbilir nasıl eğlenceli olucak. ..
hem bana yapcak olsanız.. bnde daha çok malzeme var..
amin balım aminn..ben şu atasözünü değistirmek istiyom.. insaAllah tutar yarabbimm
evt az kaldı sükür.. carsmba aksmdan gdicez zaten.. ki sabah 8buçukta orda olcaz bakalım![]()
Madara ettiniz beni kk ya reklam olkdum lennnnnninşallah tutar yarabbımmmm
çıkarır bacım çıkarırbence toplama yapıp bide üstüne çarpar artık kalanlarıda birbirine böler benim scorpimmm
sende malzeme çok umudum sen bittinnnnn her
her an hazırlıklı ol![]()
Cnm sen bunlara bakma.yumostan once ve sonra dahil pespese 3 guncanım sz hangi günler çalışma yaptınız
Bebek hastalik beklemezzzz.calismayaydik kactiydi yumoslarrrrrrvallah kuzum hasta masta.. gördün işi
ahh balım inşaAllahhh
hiç belli olmaz cnm.. scorpinin izinden git sendeeywahh scorpim beni öldürceekkk
kız ziyan ettiniz suyu.. gelem de içem barim..biz burda damacana olduk nerdeyse..
hayy deli kızz
kız sen ne fenasın.. 3 taş 1 civci hee![]()
Hayir bi keremmm.ctesi pazar pazartesi.zaten hafta ici olsa bitmistim ben.calisan kadinim etim ne budum ne oyle hergun aaaaaaben diyim.. pzrtesi, salı , çarsmbahayalotum scorpim gebertcek beni kurtar balım
hayy sükür gelebildimiyiyim balım..
yalnız kolumdan yaptığım iğne yerim çok acıyo .. bu karıstırıp yaptığım olaninsaAllah düzgün yapıyorumdur her seferinde..
ters bi yere denk gelmez insaAllahh :26:
Bütün matematik ve geometri bilgimi size uyguliycamm.aciortayariniz ayiricam siziiiiiiiinsaAllah kuzumm
valla smdiden düsünelim kusum bizacaba kaça bölüp, kaça çarpar bizi bu scorpimm
aman benim her yanım malzeme olmus kusum.. yeter ki olsun da.. siz malzemeden çalmayın .. hahahhaha
hazırım balkusum![]()
valla ne çıkarsa bahtına didim eniştemin şanslıymış bu cıktıııanam ilk scorpım sonrada bu gidişle eniştem beni öldürecekkkk
![]()
merhaba kızlar.nasılsınız?uzun zamandır giremiyorum.değişiklikler varmı.geçmişi okuyamadım.![]()
evet var canm 8scorpionsumuz hamiş darısı bize
amin cnmm.inşallah b u ay kendiliğinden gelir bebişş.sen yine yumoşlarıkaçırma olurmu..
tabi eşine de tekrar bakılsın spoşlar da da bazen dalgalanmalar olurmuş.
ay canım yaa ah bu erkeklerrr.ne var bu kadar kıskançlığa..her yere de onla gidilmezkiii
sabret cnm bebişin gelsin bence eşin de biraz rahat davranacaktır san..hem bebişle ilgilenmekten zaten biyere gitmeye de fırsatın kalmayacak
Hayalotum meleğim benim güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
Mercimeğin hemen hemen gelsin durmasın gelsin hemen inşallah.
Allah hepinizin gönlündekini hayırlı kılsın boy boy bebişlerimizi versin inşallah.
Heyecanla umut senin de haberlerini bekliyorum.
Medd_cezir canımıniçi hayırlısı olsun,inşallah senden de en yalın zaman da müjdeli haber alacağız.
Scorpions canım benim gözün aydın,hayırlı olsun Allah sağlıklı hamilelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar yazmıyorum ama gözüm üzerinizde takipteyim şekerler öpüyorum hepinizi.
Telden yazdım hatalı olduysa affola
Len denem yapiyoz demdikmi Allahallahhhh
Madara ettiniz beni kk ya reklam olkdum lennnnnn
Cnm sen bunlara bakma.yumostan once ve sonra dahil pespese 3 gun
Bebek hastalik beklemezzzz.calismayaydik kactiydi yumoslarrrrrr
Hayir bi keremmm.ctesi pazar pazartesi.zaten hafta ici olsa bitmistim ben.calisan kadinim etim ne budum ne oyle hergun aaaaaa
Bütün matematik ve geometri bilgimi size uyguliycamm.aciortayariniz ayiricam siziiiiiii
Aksami bekleyin arkamdan konusanin karekökünü cikaririm bilesinizzzzzz
Hee senin bugun doktorun vardi dimii.doktor z.kamildeydi dimiii.
Benim isyerim oraya 5 dakka mesafede dimiii.
Sen sarisin renkli gozlusun dimiii
Ben oraya gelsem hayalottt desem donup bakarsin dimiiii
Eee simdi gerisini sen dusun anacimmmm![]()
cnm hayırlı olsun.çok sevindim.darısı bizim başımıza inş.bizede dua et cnm.
scorcipimmmmmmmmm ben kaçıyorummmmmmm
valla aklıma bile geldi sıra beklerken şimdi didim biri hayalot dese döner hemen kendımı ele verırım dıyem
zeynep kamildiiiii
he kuzum sarışın yeşil gözlüyem
valla bakardım hayalot desen
doru 5 dakka mesafe:18::18::18::18:
bende gerisini düşündümmm:44::44::44:taşındımmmm:44::44::44:............
şeyyyyy
scorcipimm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmm
küçük akrep im nasılllll![]()
Len denem yapiyoz demdikmi Allahallahhhh
Madara ettiniz beni kk ya reklam olkdum lennnnnn
Cnm sen bunlara bakma.yumostan once ve sonra dahil pespese 3 gun
Bebek hastalik beklemezzzz.calismayaydik kactiydi yumoslarrrrrr
Hayir bi keremmm.ctesi pazar pazartesi.zaten hafta ici olsa bitmistim ben.calisan kadinim etim ne budum ne oyle hergun aaaaaa
Bütün matematik ve geometri bilgimi size uyguliycamm.aciortayariniz ayiricam siziiiiiii
Aksami bekleyin arkamdan konusanin karekökünü cikaririm bilesinizzzzzz
Hee senin bugun doktorun vardi dimii.doktor z.kamildeydi dimiii.
Benim isyerim oraya 5 dakka mesafede dimiii.
Sen sarisin renkli gozlusun dimiii
Ben oraya gelsem hayalottt desem donup bakarsin dimiiii
Eee simdi gerisini sen dusun anacimmmm![]()
kızlar nslsınız
scorcipimmmmmmmmm ben kaçıyorummmmmmm
valla aklıma bile geldi sıra beklerken şimdi didim biri hayalot dese döner hemen kendımı ele verırım dıyem
zeynep kamildiiiii
he kuzum sarışın yeşil gözlüyem
valla bakardım hayalot desen
doru 5 dakka mesafe:18::18::18::18:
bende gerisini düşündümmm:44::44::44:taşındımmmm:44::44::44:............
şeyyyyy
scorcipimm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmm
küçük akrep im nasılllll![]()
offf heleşükür gelebıldım bu saatte kadar sıra bekledım randevu aldıgım halde yaaaa bu yuzden sevmıyorum bu hastaneyııı
aldıgım randevudakı doktor da yoktu baska doktora verdıler benı
alttan muane yoktu alahtan cunku benım yaslarında bişeydı cocuk çok utandım vallaama gerek yokdidi baska bolume gonderdı
infertilite bölümüne gönderdi oraya gittim telefonla randevu al dedi bana kız
eve geldım test sonuclarım ıyı cıkmıs bı sorun yok dedıeşiminde iltihabı varmıs cok az ürolojıye gıdıp ılaç yazdırsın dedi
öyle işte canbonlarımmm
yarın gıdıcem bakalım o bölüme rahim filmimi dicek aşılamamı dicekkkk
ya inanamıyorum çok çokk çokkkkkkk yaklaştım ben bebeğime hissediyorum bunu artıkkkkk![]()
he yaaaaaa..öyle ben yokken çınlatın kulaklarımııııııııııııııııı
bende seni seviyom bitanemmmmmmmmmmmmm
bilmemki küçük akrep ne alemde..inşallah benimle kalır ona dua ediyorum..şimdilik kasılmalar dışında bi durum yok..ha bide sık idrara çıkıyom.ama eskisinden çok fazla su içiyorum ondan sanırımmmm:26::26: