- Konu Sahibi medd_cezir
- #44.201
slm kızcelerim nasılsınızz bakalımmm azcık göz attım geçmişee herşey yolunda şükürhaylotummm canım meleğimm okudum dr degiştiriyomuşsunn herşeyde vardır bi hayırr inanıyorumm olucak bebeşin gelcek annecine
Rabbim hakkında hayırlısını versinnn her zaman dularımdasınız
scorpimmm canımmm sende çok güzel ve bulantısız saglıklııı hamilelik geçirirsinnn dayısının gülü ilee inşşşşş Rabbim kucagına almayı nasip etsinnn(AMİNN)
medcezirimm canım senin demekki hayırlı deilmiş bu ayy kuşumm her zaman hayırlısını istedigimiz için Rabbim zamanını bekliyoo sabreden muradına erermişşşş tatlı öretmenimmm benimmm
gurbetim calışıyo sanırım hiç görüşemiyoruzz:26::26::26::26::26:
aklıma gelmeyenn kızcelerimm kusuruma bakmayııın bulantıı sendromu dielimmmaffedinn hepinizin hakkında hayırlısı olsunnn Rabbimm bir an önce meleklerinizi gördersinnn inşşşş burda iki lafın belini kırmak için gün sayıyorummm kendimi azcık iyi hissedince hemen evi topluyorummm yemek felan yapamıyorumm zorlaa 2 gündür tek çeşitle idare ediyoruzz saolsun eşimm anlayışlıı çocuklar ne buldu onu yiyo bensee bazen açlıktan peş peşe çıkartıyorumm bazende zorla yiyorummm az kaldııı Rabbim başka dert vermesinnn güzel günler yakındr die teselli ediyorum kendimiii benden bukadar canlarımmm eski günlerime dönmeme bişi kalmadıı dr göre 11. haftamız bitmek üzere ama son adet tarihime göre 12. hafta bitiyoo nisan 2snde dr gitcem test yapılcak bakalımm durumları yazarım canımm sizleree
merak ediyonuz dimi beniii
![]()
allahım allahımmm kimler gelmişşş yaaaa

az kalmıs eger dedıgın gıbı teyzoşum haraketlenıpte bulantıların gecıyorsa sık dısını cok az kaldı kuzum