Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gözü aydın ablanın şekerim darısı başına inşallah..:12::12::12:

amin canım darısı bekleyen herkse ablam 2,5 yıllık evli ilk bebeğini kasımda 3 aylıkken aldırdı ve 4 ay sonra tekrardan çift çizgiyi görmüş okadar mutluyum kii teyze annenn yarısı derler ya valla doğru:)) kendim hamile kalmış kadar sevndm:)çok üzülüyordu ağlıyordu hergün allahım yüzünü güldürdü çok şükür..

yaa bı yazı aradım da buldum sonunda :1:
ee yenılere gelsem sen sureklı bska yrlere gdıyosun kı :37::1::1:

sen sormuşsun uzun protokolmuydu dıye .. gercı hayalotum cvplamışta

evt cnm.. dr um öncekılerde kısa tutulmus bu kez uzun yapalım dedı :26:

nyse ben sımdık yavastan cıkayım ıgne saatım gelıor onu hazırlaması bı 15 dk suruyo degısık bu..
haydın grsmek uzere gece gelmeye calısırım optum sızı :54:

:1::1:ahhh umudum ahhh yine lafı yedirdin :56::27:bana şimcikte kaçıyom diyon....:10:
:10:napıyım sen eskilerde gezince bende çıkyom şöyle bi gezip geliyom:10::10::10:

amin canım darısı bekleyen herkse ablam 2,5 yıllık evli ilk bebeğini kasımda 3 aylıkken aldırdı ve 4 ay sonra tekrardan çift çizgiyi görmüş okadar mutluyum kii teyze annenn yarısı derler ya valla doğru:)) kendim hamile kalmış kadar sevndm:)çok üzülüyordu ağlıyordu hergün allahım yüzünü güldürdü çok şükür..

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim...:12::12::12:

:1::1:ahhh umudum ahhh yine lafı yedirdin :56::27:bana şimcikte kaçıyom diyon....:10:
:10:napıyım sen eskilerde gezince bende çıkyom şöyle bi gezip geliyom:10::10::10:

yaa yaa.. kendı gezmenı hıc görmuyosun :51:
yenıde dursam nolcak sen gezerken görmezsın onu da :27::27:

oyy oyy saolasın ballı habıptemm benmmm :16::16:optum senı fındıgınla :54:

saolasın melekım..ınsaAllah bkalım kısmetımızde bu kez olsun dıyelım dualarımız bu yönde :16:
etmem mı balım yaa.. ınsaAllah pes pese baharlarımız gelır hep beraber :16:

saolasın keserımm.. Allah razı olsun balımm.. Rabbım hepımızı sevındırsın ınsaAllahh :16:
sabır yok denecek kdar az gbı ama yınede olduklarını görursem butun sıkıntım gecer heralde .. :29:

ay dun aksam bıde .. esımın teyzesıne gttık.. kapı caldı bı ara.. karsı daırenın 4 yasında kı oglu kapıyı calıyo bıdı bıdı bseyler dedı teyzemızın kızına.. annesı babası da kapıdan ckmaya hazırlanıyodu.. annesı kucuk kızlarının ustunu gıydırıyodu sapkasını fln takdı.. Allahım nasıl seker bseydı yaa.. aldım kucagıma.. valla dedım hıc ugrasmaya gerek yok:27::27: al bana hazır kızcemm :9::9:
onlar bıda yapsınlar :17::17::52::52::52:

canım benimm inşallah yakında seninde yüzün gülecek çok az kaldı minnoşların seninle :))))

merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır evliyim daha önce bebeğimin birini kaybettm şuan çok yeni tekraradan hamileyim rabbim dileyen herkese nasp etsin inşallah

çok şükürrrrrrrr:16::16::16::16:allahım nazarlardan saklasın scorpıonsumm:46::46::46::46::46::46:hayırlı cumalar sanadaaaa:54::54::54::54::54::54::54:aradınmı doktorunu yarın gıdıcekmısınnnn:46::46::46::46::46::46::46:
tatlım mesajlaştık..salı günü gidicem keseyi görmeye..sanırım böyle giderse karından rahat görünür 5000 i bulur çünküüüü:32::32:
kızlarr çok mutluyum ablamla konuştum biraz önce test yapmış belli belirsiz 2. çizgi çıkmş yaaa inşallah vardr çok tedirgin 2 kez test yapmış ikisinde de aynı sonuç çıkmış yaaa
ay canımmm Allah tamamına erdirsin inşallahhh çok güzel bir haber ablacığın üzüntüsünün mükafatına kavuşacak çok şükürrrrrrr:46::46:
Scorpionsum canim benim gozunaydin olsun rabbim tamamina erdirsin darisi tum bekleyenlere olsun insallah umutumuza hayalotumuza onden onden gelsin insallah.
Operim herkesleri iyiyiz bizde yasiyoruz cok sukur :)
suedam tatlım teşekkür ederimmmm..aminnn tüm arkadaşlarımıza inşallahhhh..özledik seni tatlım yaaaaaa:16::16::16:
bu arada hayalotuma gel kk ya gırelım dedım ama sadece selamı varmıs..:42: :51:hıc onlarla ugrasamam dedı.. :27:bıkdım zaten dedı ..:27: ona yaz buna ciz..:47: balım öyle deme dedım onlar senı sevıyo galıba ..:50: sevmezler dedı..:30: ben bılıyom onları dedı .. :27: ayy onlar ne fenalar dedı.. :37:
gözlerımm :53::53:bülem oldu.. artık gerısını sız dusunun kıscelerım :26:
hayalotum cıldırmıss benden demesıııı :17::17::9: :9::52::52::52::52:
hayalot değil sen çıldırmış olmalısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:30::30::30::30:
hayalotum senikesecekkk hem de böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:104::104::104::104::104::104::104::104:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır evliyim daha önce bebeğimin birini kaybettm şuan çok yeni tekraradan hamileyim rabbim dileyen herkese nasp etsin inşallah

aramıza hoşgeldin cnmmmmm..
sanırım daha yeni öğrendin hamileliğini..Allah tamamına erdirsin cnm..o acıları kimseye yaşatmasınnnn

hoşbulduk evet bu sabah öğrendim canım çok güzel bir duygu gerçekten. teşekkürler

bende pazar günü öğrendim..dt 24 kasım görünüyor benim..senin de aralık başı..aramız çok azz:9::9:
inşallah hayırlısağlıklı hamilelik geçiririz..benim de bir kimyasal gebeliğim var 2 ay sonra yeniden hamileyim şimdi..sürekli kan tahliliyle takipteyim korkuyordum bunda da aynısı olacak diye..amaçok şükür değerim güzel artıyor..:16::16:

bende pazar günü öğrendim..dt 24 kasım görünüyor benim..senin de aralık başı..aramız çok azz:9::9:
inşallah hayırlısağlıklı hamilelik geçiririz..benim de bir kimyasal gebeliğim var 2 ay sonra yeniden hamileyim şimdi..sürekli kan tahliliyle takipteyim korkuyordum bunda da aynısı olacak diye..amaçok şükür değerim güzel artıyor..:16::16:

aa öylemi canım allah nazarlardan saklasın ben nazarada inanırım vallahi seni çok ii anlıyorum 4 ay önce dünya başıma yıkılmştı ama şimdi çok ama çok mutluyum sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. evet aramız azmış:)) bende pazartesi kan vercem bugün doktorum sürekli ultrasyon takibinde geçirmen lazım hamileleiğni dedi dah öncesin kötü sonuçlandığı için

Yaww benim belim agridan kopacak sanki.. kasiklarimda Ara ara batma oluyoo göğüs uclarimda aciyooo...ne olaki.... Hamile degilsem de ağrılarım geçse...

nurlum hoşgeldinnnnnn kuzum tamam bu gece ayarlanca dua listesi canım ben sana özelden ne okuyacagını yazarım oldumu bıtanem :54::54::54:sen nasılsın bıtanem:46::46::46::46:

İyiyim hayalotcum,hiç selamsız direk yazıp çıkmışım kusuruma bakma canım,
Sen nasılsın,dr a karar verdin mi canım,Allah hayırlı olanı karşına çıkarıp tercihini o yönde yapmanı nasip etsin inşallah meleğim.
Tamam canımıniçi senden ne okuyacağımı ve süresiyle ilgili haber bekliyorum,gece başlarım inşallah okumaya.
Güzel kalpli hayalotum seni seviyorum ,çok öptüm canım.

Umut dualarımız seninle en az senin kadar heyecanlıyım bende burdaki şekerler gibi.

Medcezirim canım takmaya kalksak o kadar çok şey var ki hayatta bizi üzecek,ama sen güçlü olacaksın,gereksiz şwylere takmayacaksın ki;meleğin geldiğinde annesi gibi güçlü olsun,mücadele etsin ,bırakmasın göbüşünü bitanem.

Hayırlı haberler yazın buraya her daim inşallah,öpüyorum herkesi.

aa öylemi canım allah nazarlardan saklasın ben nazarada inanırım vallahi seni çok ii anlıyorum 4 ay önce dünya başıma yıkılmştı ama şimdi çok ama çok mutluyum sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. evet aramız azmış:)) bende pazartesi kan vercem bugün doktorum sürekli ultrasyon takibinde geçirmen lazım hamileleiğni dedi dah öncesin kötü sonuçlandığı için

canımcım çok çok sevindim.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :nazar: :46:
darısı da bizlere inşş :16:

İyiyim hayalotcum,hiç selamsız direk yazıp çıkmışım kusuruma bakma canım,
Sen nasılsın,dr a karar verdin mi canım,Allah hayırlı olanı karşına çıkarıp tercihini o yönde yapmanı nasip etsin inşallah meleğim.
Tamam canımıniçi senden ne okuyacağımı ve süresiyle ilgili haber bekliyorum,gece başlarım inşallah okumaya.
Güzel kalpli hayalotum seni seviyorum ,çok öptüm canım.

Umut dualarımız seninle en az senin kadar heyecanlıyım bende burdaki şekerler gibi.

Medcezirim canım takmaya kalksak o kadar çok şey var ki hayatta bizi üzecek,ama sen güçlü olacaksın,gereksiz şwylere takmayacaksın ki;meleğin geldiğinde annesi gibi güçlü olsun,mücadele etsin ,bırakmasın göbüşünü bitanem.

Hayırlı haberler yazın buraya her daim inşallah,öpüyorum herkesi.

ahh bitanemmm, ben de her şeyi kafaya takan bi tipim biliyo musun... tipik yengeç:31: çok tşk ederim desteğin için canımmm :16:
çoktansır denk gelemiyoruz btanem, özletme kendiniiiii:34:

canımm Rabbim bi daha yaşatmasın.. o anları düşünüpte canını sıkma bitanem, hamişliğin tadını çıkkaaarrrr :34:
meleğin göbüşüne sıkı sıkı tutuncak bu kez annesi sen rahat ollll :16:

slm kızcelerim nasılsınızz bakalımmm azcık göz attım geçmişee herşey yolunda şükür
:16::16::16::16:haylotummm canım meleğimm okudum dr degiştiriyomuşsunn herşeyde vardır bi hayırr inanıyorumm olucak bebeşin gelcek annecine:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::54::54::54::54:
Rabbim hakkında hayırlısını versinnn her zaman dularımdasınız
:29::29::29::29::29::29::29:

umudumm canımmm seninde güzel haberlerini okudum balımm çok ama çok sevindimmm o bebiş gelecek buraaaaa seninde Rabbim hakkında hayırlısnı versinnn güzel anneeee adayıııı
:29::29::29::29::29::29::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::21::21::21::21::21::54::54:

scorpimmm canımmm sende çok güzel ve bulantısız saglıklııı hamilelik geçirirsinnn dayısının gülü ilee inşşşşş Rabbim kucagına almayı nasip etsinnn(AMİNN)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::16::46::46::46::46:

medcezirimm canım senin demekki hayırlı deilmiş bu ayy kuşumm her zaman hayırlısını istedigimiz için Rabbim zamanını bekliyoo sabreden muradına erermişşşş tatlı öretmenimmm benimmm
:16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54:

gurbetim calışıyo sanırım hiç görüşemiyoruzz
:26::26::26::26::26::29::29:

aklıma gelmeyenn kızcelerimm kusuruma bakmayııın bulantıı sendromu dielimmm
:52::52::52::52::52::52: affedinn hepinizin hakkında hayırlısı olsunnn Rabbimm bir an önce meleklerinizi gördersinnn inşşşş burda iki lafın belini kırmak için gün sayıyorummm kendimi azcık iyi hissedince hemen evi topluyorummm yemek felan yapamıyorumm zorlaa 2 gündür tek çeşitle idare ediyoruzz saolsun eşimm anlayışlıı çocuklar ne buldu onu yiyo bensee bazen açlıktan peş peşe çıkartıyorumm bazende zorla yiyorummm az kaldııı Rabbim başka dert vermesinnn güzel günler yakındr die teselli ediyorum kendimiii benden bukadar canlarımmm eski günlerime dönmeme bişi kalmadıı dr göre 11. haftamız bitmek üzere ama son adet tarihime göre 12. hafta bitiyoo nisan 2snde dr gitcem test yapılcak bakalımm durumları yazarım canımm sizleree:29::29::29: merak ediyonuz dimi beniii:17::17::17::17::17::17::17::17::27::27::27::27::27::27::27::52::52::52::52::52::52::52:

selencelkimm, özlemişim yaaaaaaaaa :69: inşş en kısa zamanda mide bulantıların geçer de hemencecik gelirisin yanımızaaaa :16:
kuzummmm geçen ay olmadı, klomene başladık bu ayy :34: bi de bunu deneyelim dediiiikkk :52::52::52::52:
hayırlıısıııııııııııııııııııı :16:

Back
X