Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bak son yaptığım listeyi takipedelim..diğer topikten de aldım..birde ben 5 yasin demiştim ama okudukça ekleyeyim kafam karışmasın dedim yeniledim kuzum

tamam kuzum benim.sen liste yaptıkça ben o liste sayfasını yazıyorum bi kenara :34:son listeyi gonderiyorum yani:46::46::46::46:
benimkilerin hepsi okundu kuzum :46::46::46::46:allah kabul eder inşallah:16::16::16:

canlarım ben çıkıyorum.. sabah sınav görevim var :26:
erkenden kalkma lazım:50:
hepinizi çok öpüyorum ve çok çok seviyorum :54:size iyi sohbetler veee şimdiden iyi geceleeeerrr :3:

keserimmmm her zaman dualarimdasinizzz insallah en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza alirsinizz....

scorpimmmmm teyzosumu sali gunumu goreceksinnnn ayyy allah bu mutlulugunu daim etsinnn habibtemmm...

hayalotum ve medcezirimmm darisi basiniza insallah en kisa zamandaaaa bebisler gobisinize konar annelerini mutlu ederlerrr

medcezriimm bitanem seni cok seviyorummmmmm...allah gonlune kondurmuss gobisine de konacak insallah canim benimmmmm...:16::16::16::16:

canlarım ben çıkıyorum.. sabah sınav görevim var :26:
erkenden kalkma lazım:50:
hepinizi çok öpüyorum ve çok çok seviyorum :54:size iyi sohbetler veee şimdiden iyi geceleeeerrr :3:

canm ii geceler bende yatcam birazdan benimde görevm var off çok sklcam bekle bekle:)

priori sende hosgeldin aramizaaa allah sanada gonlunce gore versin canimmm....:16::16::16:

tamam kuzum benim.sen liste yaptıkça ben o liste sayfasını yazıyorum bi kenara :34:son listeyi gonderiyorum yani:46::46::46::46:
benimkilerin hepsi okundu kuzum :46::46::46::46:allah kabul eder inşallah:16::16::16:

tamam tatlımm.
hey maşallah sannnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
beni bakkkkkk..o tesbihlerden bana da bitane ayır heeee.ben sana ayırıcammmmmm:21::21::21::21::21:

keserimmmm her zaman dualarimdasinizzz insallah en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza alirsinizz....

scorpimmmmm teyzosumu sali gunumu goreceksinnnn ayyy allah bu mutlulugunu daim etsinnn habibtemmm...

hayalotum ve medcezirimmm darisi basiniza insallah en kisa zamandaaaa bebisler gobisinize konar annelerini mutlu ederlerrr

medcezriimm bitanem seni cok seviyorummmmmm...allah gonlune kondurmuss gobisine de konacak insallah canim benimmmmm...:16::16::16::16:

oyy yerim ben seni ağzındna bal damlıyo benim kuşumuuunnnnnn :46:
amin amin amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16: canım habibtem ben de seni çok çok seviyorum kuzuummm :69:

Dile destan tüm eseri
Diplomalı kör serseri
Hep sana doğru keseri
Vuruyorsun be enişte

Aynı tuğla aynı pirket
Yapıştırma boş etiket
Hayalinde koca şirket
Kuruyorsun be enişte

eniştem sana pc aldı ya teşekkür şiiri
yanlız tek sorun var koca google'da
son kalan enişte şiiri ona görem:52::52::52::52::52::52::52:
cok duygulandık hayalotum yaaa , bu kadar acıklı yazma :52::52::52:birde işin iç yüzü, kimse eniste diye ona şiir yazmadıydı:52::52::52::52:google da bittiyse şiir artık sen üretime geçecen , kolay gele hayalotuimmm :9::9::9::9::9::9:sahi aslında doğaçlama çok güzel olurud yaa, bi denesene :1::1::1:

evet cnmmm çok heyecanlıyım yaaaa.ben hala inanamıyom ki alppinimmm bi göreydim iyiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:

keserimide eklermisin kuzum okudukça yazıcak:16::16::16::16:

:54::54::54::54::54::54:amınnnnnnnnnnnnnnnn habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46:sende saglıklı bı sekılde alcaksın ınsallah kucagına mınık fındıgımızı:16::16::16::16:

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]
Hacet namazı​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

Sual: Hacet namazı nasıl kılınır?
CEVAP
Hacet namazı birkaç şekilde kılınır:
1- Eshab-ı kiramdan Osman bin Huneyf hazretleri anlatır: Gözleri görmeyen bir kimse, gözlerinin açılması için Resulullaha ricada bulundu. Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Abdest alıp iki rekat namaz kıl, sonra şöyle dua et!: "Allahümme inni eselüke ve eteveccehü ileyke binebiyyi Muhammedin sallallahü aleyhi ve sellem nebiyyirrahmeti." Daha sonra gözlerinin açılması için "Ya Rabbi Resulünün hürmeti için gözlerimi aç!" diye dua et!) [Nesai]
O kişinin, namaz kılıp dua ettikten sonra, gözlerinin açıldığını gördük. (Tergib)

2-
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allah’tan veya insanlardan bir isteği bulunan kimse, güzelce abdest alıp iki rekat namaz kılsın! Sonra Allahü teâlâya hamd etsin, Resulüne salevat getirsin, sonra şu duayı okusun!

(La ilahe illallah-ül-halim-ül-kerim. Sübhanallahi Rabb-il-arş-il-azim. Elhamdü lillahi Rabbil âlemin. Eselüke mucibati rahmetike ve azaimi mağfiretike vel ganimete min külli birrin vesselamete min külli ismin la teda li zenben illa gafertehü vela hemmen illa ferrectehü vela haceten hiye leke rıdan illa kadayteha ya erhamerrahimin.)
[Halebi]
[Bu duayı İslam harfleriyle yazıp doğru olarak okumak gerekir.]

Hacet namazı iki, dört veya oniki rekat olarak kılınır. Birinci rekatta Fatihadan sonra üç kere Âyet-el kürsi okunur, diğer rekatlarda Fatiha ile birer kere İhlas ve Muavvizeteyn [iki kuleuzü] okunur. Yahut her rekatta Fatiha, Âyet-el-kürsi ve İhlas okunur.

3-
Bir başka hacet namazı da şöyle:
Yatsı namazını kılıp vitri kılmadan önce, dört rekat namaz kılınır. Birinci rekatta bir Fatiha, üç kere Âyet-el-kürsi okunur. İkinci rekatta Fatihadan sonra üç kere İhlas ve Muavvizeteyn [yani iki kuleuzü] okunur. Üçüncü rekatta ilk rekatta okunanlar okunur. Dördüncü rekatta ise ikinci rekatta okunanlar okunur. Namazdan sonra dileğini ister. (İmad-ül-islam)

Türkçe olarak şöyle dua etmek de olur:
(Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!)

Bu duayı müslümanlar, her zaman okuyup maksatlarına kavuşmuşlardır. Bu duaları bir kere okuyup bırakmamalı, kırk gün kadar devam etmek iyi olur.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kısçelerimm.. her türlü dileğimiz için bu namazı da deneyebiliriz.. hem kendimize hem birbirimiz için yapabiliriz .. Rabbim dualarımızı kabul eylesin simdiden :16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]

[TD="width: 25"][/TD]
[TD="class: tavsiye"][/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cok duygulandık hayalotum yaaa , bu kadar acıklı yazma :52::52::52:birde işin iç yüzü, kimse eniste diye ona şiir yazmadıydı:52::52::52::52:google da bittiyse şiir artık sen üretime geçecen , kolay gele hayalotuimmm :9::9::9::9::9::9:sahi aslında doğaçlama çok güzel olurud yaa, bi denesene :1::1::1:

:27::27::27::27::27::27:gordunmu bak kımse yazmamıs adamcagıza :16::16::16:ben yazdım naberrrr:33::33::33::33:çatla gonzalezımmm:9::9::9::9::9:
benmi üretime geçecem:53::53::53::53::53::53:
sağol balım dediyse artık yazarız bişeylerrr:21::21::21::21:

Back
X