- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #44.621
keserimm ...priorimm .. sn0opymm hsgeldinizz kısçelerimm 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss
en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak ..
şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
![]()
slm kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim fakat moralm çok bozuk kimyasal gebelk yaşıyormuş(( tüm dünyam alt üst oldu kahroldum
![]()
slm kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim fakat moralm çok bozuk kimyasal gebelk yaşıyormuş(( tüm dünyam alt üst oldu kahroldum
![]()
kızlar biraz önce hemşiremle konuştum.. çatlatma iğnemi gece 12 de yapıcakmısım ..bu da son ki cısım
![]()
habibtemmmm hurma gozlummmmm cok tsk ederimmmm dualarimdasiniz emin ol...inaniyorummm ki bebislerin olacak kiz erkek ayy simdiden heyecanlandim senin icin...canim annemin ismi NAZIRE...ben naz irem koyacammm melegim benimle cok sukur...allah sanada en kisa zamanda nasip etsin...sen gonlunu ferah tut lutfen hicbirskilde umutsuzluga kapilmaaa...ben inaniyorummm bu emeklerin bosa cikmayacakkk seni cok seviyorum bitanem![]()
saolasın ballı habiptem benimmm..dualarımız hep bir.. Rabbim hepimizin yüzünü birbir güldürsün insaAllahh.. ve meleklerimiz bizimle olsun artık
bnde seni çok seviom tatlı kusum benimm
![]()
hayırlısı artık ne diyeyim rabbim böyle olmasını istedieşim çok üzüldü ağlıycaktı
![]()
cansin sen caannnnn..catlatma ignesinden sonra ne olacak habibtemmmmm![]()
kiyamam sana canim benimmmm...allahim en kisa zamandaaaaaa nasip eder canim benimmm...dualarim seninleeee canimmm![]()
sende balsın ballkuzum çatlatma iğnesinden 36 saat üstüne yumurta toplama islemi gerçeklestiriliyo.. tabi bunda acı duyacağımız için anestezi altında yapılıyo.. çarşamba saat 11 buçukta işte isleme alıcaklar .. bir saat öncesinde merkezde olucaz.. ön hazırlık için .. ve isleme gireceğim 8 saat öncesinde hiçbirsey yemiyosun içmiyosun su bile.. dus alıp gidiyosun 2gün alamıycan için.. giderken parfüm tarzı küpe yüzük bu giib seyler olmıycak üstünde.. parfüm tarzı kokular işlem sırasında etkileyebiliyomus o yüzden temiz olmamız isteniliyor.. işte böyle balım.. yine bunun sonrasında kullanacağım bazı ilaçları anlatıcaklar bana..
bıraz daha bekle canım.hamılelık belırtısıde bazen adet belırtısı gıbı olabılıyormuş.bazende hiç birşey hıssetmeden hamıle oldugunu ogrenıbılırmıs.oyuzden 1 kaç gun daha bekle ve bı test daha yaptır canım.aslında net bılgı için kan testı en dogrusuCanımm en son 1 hafta önce test yapmıstım negatifti..
Su an yapmadım henuz.. yarınıda beklemek ıstıyorum..
su an hafıf hafıf kasıklarımda sancılar olusuyo ve sıskınlık var karnımda sıskın bıraz..
bılemıyorum acaba melegım benımlemı
![]()
kızlar biraz önce hemşiremle konuştum.. çatlatma iğnemi gece 12 de yapıcakmısım ..bu da son ki cısım
![]()
kuzum dur ağlama hemen,biliyom zor bir durum ama hersey bizler için sakin olmaya çalış :26::26:vardır bunda da bir hayır bitanem.. bak olupta sağlıksız gelişse bundan daha çok üzülcekdin.. yine bebis haberi vericen bizlere kusum..
Rabbim daha sonrasında üzülmeyeceğin bir bebis gönderecek sana kuzumm ağlama nolurr
![]()
sende balsın ballkuzum çatlatma iğnesinden 36 saat üstüne yumurta toplama islemi gerçeklestiriliyo.. tabi bunda acı duyacağımız için anestezi altında yapılıyo.. çarşamba saat 11 buçukta işte isleme alıcaklar .. bir saat öncesinde merkezde olucaz.. ön hazırlık için .. ve isleme gireceğim 8 saat öncesinde hiçbirsey yemiyosun içmiyosun su bile.. dus alıp gidiyosun 2gün alamıycan için.. giderken parfüm tarzı küpe yüzük bu giib seyler olmıycak üstünde.. parfüm tarzı kokular işlem sırasında etkileyebiliyomus o yüzden temiz olmamız isteniliyor.. işte böyle balım.. yine bunun sonrasında kullanacağım bazı ilaçları anlatıcaklar bana..
bıraz daha bekle canım.hamılelık belırtısıde bazen adet belırtısı gıbı olabılıyormuş.bazende hiç birşey hıssetmeden hamıle oldugunu ogrenıbılırmıs.oyuzden 1 kaç gun daha bekle ve bı test daha yaptır canım.aslında net bılgı için kan testı en dogrusuhayırlısı olsun bakalım
canımmmmmmmmmmmmmhayırlısı kuzum .geçmiş olsun diyelim inan nasıl üzüldüm ama kendımızı paralasakta hiç birşey elde edemıcez .beterinde beteri vardır canım bunada sukur.hem kimyasal gebelık demek saglıksız embrıyo demek ..demekki saglıksızdı tutunamadı kuzum
üzülme demek agız alıskanlıgı..nekadar faydalı olur bılmıyorum ama beterınde beterı vardır bunuda unutmamak gerek.:26:ya saglıksız bır gebelık olsaydı bıtanem.rabbım beterınden korusun.ağlamak belkı en buyuk destek bu zamanlarda ama yeri geldıgınde oda boş olur keserim.şimdi şükretme zamanı.bak en azından hamıle kalabılıyorsun kuzum
buda guzel bişey dime?sabır kuzum üzüldüm hemde çok ama rabbım tekrarını yaşatmasın bıtanem
bak scorpıme oda geçirdi ama şimdi çok şükür saglıklı bır gebelık yasıycak ınsallah
darısı GULCHANIMLA senın başına inşallah keserim
hem kısa zamanda emın ol rabbım ızın verırse yıne tadıcaksın bu duyguyu
dualarım senınle
![]()
hayırlısı gonzalezimmmmmmm
canbonlarımmmmmmmmmmmmm dularımızı çarşamba bağışlayalımmmm saaat tammmmmmmmmmmmmmm 11.30da![]()