- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
- #44.641
inşallah balım insaAllahhkuzum hem o günü hemde transfer günü de çok önemli.. :26::26::26:
dualarımız seninle canım inşallah bebişlerin seninle olucak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah balım insaAllahhkuzum hem o günü hemde transfer günü de çok önemli.. :26::26::26:
öyle bir boşluktayım ki 1 günlükte olsa güzel bir duygu yaşadım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli melekler versinsadece canım yanıyor onada alışırım bir kaçgün sonra
(((
öyle bir boşluktayım ki 1 günlükte olsa güzel bir duygu yaşadım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli melekler versinsadece canım yanıyor onada alışırım bir kaçgün sonra
(((
hayırlı olsun canım az kaldı bebişlerine kavusmana... çifter çifter gelirler inş.. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH işlerini rast getirsin canım![]()
keserimm bal kuzummbak simdi.. acılar yaşandıkça daha bi güçlü olursun.. sen simdi bu acıyı yaşadın eminim ki bndan snrası için daha güçlü olucan.. ben kendimden biliyorum.. her başarısız tüp denemesinden sonra belki de bu senin acından daha farklıdır ama onca emek sarfedip, onca işlemlerden, onca iğneleri yiyipte sonuç alamamak çok kötü bi durumdu benim için.. bak en azından hamile kalabiliyorsun bunada sükür kuzum.. su günlerde neleri yaşadığıım görsen inan bu kadar üzülmezdin belkide.. ağla suan içindeki acyı en iyi ağlamak söker atar.. yarınlar neler getirir bilinmez.. yine hamiş haberi vericen bizlere kuzum.. kızlarda dediler bak scorpim de sen gibiydi ama sükür ki yine hamiş.. bak ben halen savaşıyorum .. demek ki zamanı değilmiş değil mi ?.. sen simdi bu dediklerimi de unutma balım, ağla hem açılırsın hem yarınlar için dua et bol bol, dua et ki yarınlara daha bi güçlü olasın emi bitanem
öpüyom seni
![]()
kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]1 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
selammmmm habibtelerimmmmm kaynanami aradimmmm cok sevindi...mutlu oldu...esimde alisacakkk eninde sonundaa///kiz babalsi olmak gibisi var mi.,,naz iremim geliyorrrrrr..allahtannn tek istegim bana annemi geri gonder bir kizim olsun demistimmm![]()
slm kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim fakat moralm çok bozuk kimyasal gebelk yaşıyormuş(( tüm dünyam alt üst oldu kahroldum
![]()
scorpionsummmm nasilsin canim?![]()
keserimmm canım üzülme e olur..bak biliyorsun ben de 2 ay önce yaşadım bunu..inan birkaç aya sende hamile olacaksın..kimyasaldan sonra çok bekleyen yok tatlım..Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimizee![]()
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss
en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak ..
şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
![]()
kuzum haırlısı olsun diyorum yapcak bişy yok artık devam etcez doğanın kuralı buama insan bi tuhaf oluyor inşallah bende senin gibi tekrardan hamile kalabilirm
![]()
iyiyim gurbetkızçemm sennn..kusura bakma listeyi yeniliyordum daaaaaaaaaa