Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hersey yolunda olmasına ragmen bu ayda olmadı :( bugun adetımın 4.gunu yarın tekrar klomne baslıcam hayırlısı ınşallah umut81 ınsallah hayırlı sonuclarını beklıyoruz

eee bu saat olmuş kimse yok sanki topikte.. nerde ki bu kısçelerr :26: benm de uyumamam lazım.. 12 de iğnemi kesin yapmam lazım .. szlere bakayım dedim biraz da uykum da geliyor he :29:nyse ben biraz okuyayım en iyisi, yine bakmaya çalışırım sizlere.. :29:

Son düzenleme:
eee bu saat olmuş kimse yok sanki topikte.. nerde ki bu kısçelerr :26: benm de uyumamam lazım.. 12 de iğnemi kesin yapmam lazım .. szlere bakayım dedim biraz da uykum da geliyor he :29:nyse ben biraz okuyayım en iyisi, yine bakmaya çalışırım sizlere.. :29:

tatlım ben buralardayım ama kızçeler yokkk.
kuzum saati kurupaz yatsan 12 de kalkabilirmisin aceppp..
ama riske atmazsan bekle kuzum iğne çook önemli tabiiiiiiiiiii

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

scorpionnsuuummmmmmm bende 2500 ya varis daha ekler misiiiinnnnn :69:

kızlar bugün adet olmam lazımdı.. az önce kahverengi gibi bı akıntı oldu hafif wcye gidince..
normalde kırmızı olur hep benim.. bu hamilelik belirtisimi acaba bunu yaşayanlar varmı hiç..
karnımda hafif agrıyo adet olcakmısım gıbı kasıklarım..

snopy her yere ayni seyi yaziyorsunnn...ve surekli bu sekilde senin erkek olduguna inanacam artik...dalga geciyor gibisinn:41::41::41::41::20::20::20::20:

snopy her yere ayni seyi yaziyorsunnn...ve surekli bu sekilde senin erkek olduguna inanacam artik...dalga geciyor gibisinn:41::41::41::41::20::20::20::20:

sürekli aynı şeyi yazmıyorumki canım yaşadığım şeyleri yazıyorum.
ben yeni üye oldum zaten o yüzden olabilir 1 hafta içinde olyo bütün bu yazdıklarım.
belki bu forumda okumayan olur diye başka yerede yazdım bu yazıyı evet çok merak ediyorum çünkü.
beklemek zor oluyo. sonuçta paylaşıp bişeyler öğrenmek için bu forumdayız.
rahatsızlık verdiysem kusura bakma.

saolasın canım şuan çok kötüyüm inan ağlamktan gözlerm mahfoldu ama yapcak birşey yok malesef:( hayırlısıyla şu durmu bi atlataymda inş sağlıklı sıhhatli bi bebişe kavuşurm:(
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
keserim geçicek kuzum :26:keşke yanında olabılseydımmm:29::29::29:allahım tekrarını yaşatmasın beterınden saklasın:25::25:
:)) hobulduk... Merhabalar...
hoşgeldın canım aramıza:3::3::3::3:
hersey yolunda olmasına ragmen bu ayda olmadı :( bugun adetımın 4.gunu yarın tekrar klomne baslıcam hayırlısı ınşallah umut81 ınsallah hayırlı sonuclarını beklıyoruz
hayırısı kuzum inşallah bu ay gelır meleğin :16:

acaba gonzalezim uykuda kalırmısınki:26::26:keşkem hayalotum beni kaldır deseydın ben uyandırırdım seni:32::32::32:

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------5500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD] 2313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
kızlar bugün adet olmam lazımdı.. az önce kahverengi gibi bı akıntı oldu hafif wcye gidince..
normalde kırmızı olur hep benim.. bu hamilelik belirtisimi acaba bunu yaşayanlar varmı hiç..
karnımda hafif agrıyo adet olcakmısım gıbı kasıklarım..
birazdaha beklemelisin canım.eğer adetse sökülememişindir ama inşallah değildir hayırlısı olsun:34:
:53::53::53::53::53::53::53::53:
sürekli aynı şeyi yazmıyorumki canım yaşadığım şeyleri yazıyorum.
ben yeni üye oldum zaten o yüzden olabilir 1 hafta içinde olyo bütün bu yazdıklarım.
belki bu forumda okumayan olur diye başka yerede yazdım bu yazıyı evet çok merak ediyorum çünkü.
beklemek zor oluyo. sonuçta paylaşıp bişeyler öğrenmek için bu forumdayız.
rahatsızlık verdiysem kusura bakma.

:44::44::44::44::44: buraya çok erkek gırdı cıktı tek bu topiğe değil her tarafa ve genelde erkek olanlar her topiğe aynı yazıyı gonderip cevap alınca sanıyorum hoşlarına gıdıyo bızde anlamadık Şüphe duyuyoruz oyuzden.:26::26::26::26:Allpın arkadaşımızda oyuzden sanırım acabada kaldı :26:

Son düzenleme:
hsgeldin balım nerdeydinr öyle.. benim de uykum geldi yaww :29::29:ama bekliyom deminde tesbih çekdik oldu bu saat ..az daha sıkam dişimi :17::17::1::1:

sorma gonzalezim banyoyla ugrasıyorum su gelıyo ya:47::47::47:
sonrada bı akrabanın oglu askerden gelmıs yanına gıttık mecburen:4::4::4:
anca bu saat oldu gaymaklı gonzalezımm:51::51:

kizlar doktordan geldimmmmmmmm....prensesim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....sevinemedim bile bizim heriften erkek istiyordu istemege bagli degil o oyle yapinca mutlu olamadim bileee...neyseee doktorum kesin konusmadi o yuzden gelecek ayi bekliyecemmm:20::20::20::20:

ayy bebeğimm ne çok sevindim anlatamamammmm :16:
ilk çocuğun kız olamsı kadar güzel bişey var mı, anneye en büyük destek.. bu arada isminize bayıldım yaaa NAZ İREM.. Anneciğinin isminin olası da çok hoşuma gittii.. ah kuzummm bi gelsin prensessss gör bak her şey nasıl da güzel olcak.. o zaman eşin de emin ol bu düşüncesini garipseyecektir.. kız çocukları babacı olur çünkü :34:

selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :17::17::1::1::1: sabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss :nazar::nazar::nazar: en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. :46::46::46: şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm :16::16::16:

umuduummm her an aklımda dularımdasın bebğimm... çok az kaldı bebeişlerin seninle olcaaaakkkkkk :46::46: bu arada ben de dün rüyamda ikiz bebeklerimin olduğunu gördüümm :52:

hep zamanı gelince olur derler ewet çok haklısın sıkılmakta ama allahtan hayırlısını iste olumsuz şeyleri düşünme

haklısın canım ama olmuyo işte :14:
inş Rabbim hayırlısı ile tez zamanda gönderir bebişlerimiziiii :16:
bu arada bu ay 13. denememiz :31:

slm kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim fakat moralm çok bozuk kimyasal gebelk yaşıyormuş :((( tüm dünyam alt üst oldu kahroldum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

bitanemmmm şuan o psikolojiyle ne desek boş gelecek sana biliyorum ama bak en azından normal yolla hamile kalabildiğini anladın bitanemm.. hem kimyasal gebeliklerin çoğu sağlıksız oluyo kuzum ALlah korusun :53:
hem bitanem bak benim arkadaşım da kimyasaldan hemen sonra hamiş kaldı.. scorpionsumun da öyle olduuu :52:
inşş senin de güzel haberlerini alcaz en kısa zamandaaaaaaa:46:

meddcezırım habıbtemmm snoppyyy nassınız canbonlarrrr:54::54::54::54::3::3::3::3:

iyiym bebeğim 2 gündür misafir trafiğinden gelemedim ayoll ama dularımla yanınızdaydım :34: siz nasılsınız görüşmeyeliiii :69:
bu arada yarın dr. kontrolüm var bakalım yumoşlarda nasıl bi etki yapmış klomen :44:

Back
X