- Konu Sahibi medd_cezir
- #44.681
eferim balım.. sen bu işi iyi çözdün heartık bütün liste işleri sende kuzum
sen beni de solladın yafrii
![]()

yok gonzalezim daha hala listeye bakarken bu şekilll oluyorummm

yapabiliyom dime ama öğrendim azcıkın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eferim balım.. sen bu işi iyi çözdün heartık bütün liste işleri sende kuzum
sen beni de solladın yafrii
![]()
sorma gonzalezim banyoyla ugrasıyorum su gelıyo ya
sonrada bı akrabanın oglu askerden gelmıs yanına gıttık mecburen
anca bu saat oldu gaymaklı gonzalezımm![]()
yok gonzalezim daha hala listeye bakarken bu şekilll oluyorummmsonra bu şekillll:18::18::18::18::18:sonrada bu şekillll
yapabiliyom dime ama öğrendim azcıkın![]()
ayy bebeğimm ne çok sevindim anlatamamammmm
ilk çocuğun kız olamsı kadar güzel bişey var mı, anneye en büyük destek.. bu arada isminize bayıldım yaaa NAZ İREM.. Anneciğinin isminin olası da çok hoşuma gittii.. ah kuzummm bi gelsin prensessss gör bak her şey nasıl da güzel olcak.. o zaman eşin de emin ol bu düşüncesini garipseyecektir.. kız çocukları babacı olur çünkü
umuduummm her an aklımda dularımdasın bebğimm... çok az kaldı bebeişlerin seninle olcaaaakkkkkkbu arada ben de dün rüyamda ikiz bebeklerimin olduğunu gördüümm
![]()
haklısın canım ama olmuyo işte
inş Rabbim hayırlısı ile tez zamanda gönderir bebişlerimiziiii
bu arada bu ay 13. denememiz
bitanemmmm şuan o psikolojiyle ne desek boş gelecek sana biliyorum ama bak en azından normal yolla hamile kalabildiğini anladın bitanemm.. hem kimyasal gebeliklerin çoğu sağlıksız oluyo kuzum ALlah korusun
hem bitanem bak benim arkadaşım da kimyasaldan hemen sonra hamiş kaldı.. scorpionsumun da öyle olduuu
inşş senin de güzel haberlerini alcaz en kısa zamandaaaaaaa
iyiym bebeğim 2 gündür misafir trafiğinden gelemedim ayoll ama dularımla yanınızdaydımsiz nasılsınız görüşmeyeliiii
bu arada yarın dr. kontrolüm var bakalım yumoşlarda nasıl bi etki yapmış klomen :44:
bende 2000 daha çekdim scrpim![]()
ekledım gonzalezimuykuda kalcan sandım valla
meddcezırım senın2500 ya varısınıde ekledım bıtanemmm![]()
hsgeldin balım nerdeydinr öyle.. benim de uykum geldi yawwama bekliyom deminde tesbih çekdik oldu bu saat ..az daha sıkam dişimi
![]()
e balım ne zaman düzelcek yaa banyo isleri :26:kayınpedern ne diyo :44::44:bnde iyi soruyom hameraklı gacılar gibi
oo gözleriniz aydın asker anası olmakda bska bi duygudur yaa..
benm oğlan olmuş olsa.. uuuuuuuu bastonla karsılarım heraled evladmı
![]()
umuduummm her an aklımda dularımdasın bebğimm... çok az kaldı bebeişlerin seninle olcaaaakkkkkkbu arada ben de dün rüyamda ikiz bebeklerimin olduğunu gördüümm
![]()
he balım öğrendin minikkusummyalnıs yaparsan scorpim seni yer ona görem
![]()
habıbtemın fındığının adı neka guzel dımeeeallahım adıyla buyumeyı nasıp eylesınnn
canbonum çok sevındım hadı hayırlısı ınsallah buyumuslerdır bızım yumoşlarbu ayda yumoşların teyzoşu oldum iyimiii
![]()
ayyyyy çok heyecanlıı hızla artıyor dua sayılarımız Rabbim kabul etsin
ayy umuduumm çok heyecanlıyım ben yaaaa![]()
ayy saolasınn cankusum yaabak iste bi uğuru vardı hurmalarımın aşkına
valla bu aksam yemeğimizde yengemin yaptığı tursu
vardı masada, küçük yeşil domateslerden de koymus tursunun içine..dünde yedim ama, bu aksam ki küçük domatesten bitane alıyom tabaktan bitürlü çıkartamadım elimed büyük geldi bi bakarsam yapışık birbirine
hee dedim ne geleceği belli olduu
masadakiler bi gülüyo
![]()
bayıldım kuzum ismine yaa, sonundaki m takısı gibi yaa nazirem der gibi olmuşşadıyla yaşasın beni fındığımmmm
ayy hakkaten yumoşların yolunu gözlüyoruz bu ayyy![]()
hayırlısıyla gelsin bebişleeerrrrr inşşşşş![]()
bilmiyorum gonzalezim bi masraf daha çıktı başımızabunlar hiçbirşeyi yaptırmaz anam
kör olmayasıcalarrr
daha dur gııı kaç yaşındasın![]()
medcezrm kuzum allah hakkımzda hayrlı olanı versn napalm kısmet değilmş demekkiinşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebişm olur
ayy saolasınn cankusum yaabak iste bi uğuru vardı hurmalarımın aşkına
valla bu aksam yemeğimizde yengemin yaptığı tursu
vardı masada, küçük yeşil domateslerden de koymus tursunun içine..dünde yedim ama, bu aksam ki küçük domatesten bitane alıyom tabaktan bitürlü çıkartamadım elimed büyük geldi bi bakarsam yapışık birbirine
hee dedim ne geleceği belli olduu
masadakiler bi gülüyo
![]()
habibtemmm medcezirimmmm allah sanadaaa nasip etsinnnnn ...evet kabullenmesi zor oldu alisti sayilir etraftannn tepkiler aldi...
esasoglan sevindi kizim olacak diyee kendisi erkek istiyorrr..ilk erkek torun..ohh be kayinbabamin ismini koymaktan kurtuldummmmm
hayalotummmmmmmm allah sana ve sizlereeeee de nasip etsinn canlarimm benim sizleri cok seviyorummm![]()
birazdaha beklemelisin canım.eğer adetse sökülememişindir ama inşallah değildir hayırlısı olsun
:44::44::44::44::44: buraya çok erkek gırdı cıktı tek bu topiğe değil her tarafa ve genelde erkek olanlar her topiğe aynı yazıyı gonderip cevap alınca sanıyorum hoşlarına gıdıyo bızde anlamadık Şüphe duyuyoruz oyuzden.:26::26::26::26:Allpın arkadaşımızda oyuzden sanırım acabada kaldı :26:
vallahi yerr
ama ben işimi garantiye alıyorum deftere bile yazıyorum valla ekleme yaptıklarımı![]()
amin bitanemmmm, en kısa zamanda yine güzel haberler vereceğinde öyle eminim ki bitanemmmmm
ayyyyyyyyyy yerim ben seniiiii
geliyor ikizleeerrrrr, hem de biri kız biri erkekk![]()