Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım habıbtem esas oglanı açınca aklıma esas elti geldii:27::27::27:
hatırlarsanız esas elti bi ara benim kistlerim kaybolunca spiralini çıkartmıştı bana ınadına :47::47:
şimdi tabı benım kıstler tekrar meydana cıkınca bugün ıtıbarıyle spralini geri taktırdı:1::1::1:
allahın sopası yok derler ya kaç ay geçti korunmadığı halde hamıle kalamadı ki esas elti kaynım ceket atsa hamıle kalır:9::9::9:
büyük söz etmedi aksine allahım şunu benden önce doğurtki benle yarışmasın dıye dua ettım ama bi baktim olmuyo deyıp sprali bugun taktırmıs:9::9::9::9:

habibtemmm medcezirimmmm allah sanadaaa nasip etsinnnnn ...evet kabullenmesi zor oldu alisti sayilir etraftannn tepkiler aldi...

esasoglan sevindi kizim olacak diyee kendisi erkek istiyorrr..ilk erkek torun..ohh be kayinbabamin ismini koymaktan kurtuldummmmm:52::52::52::52::52::52:

hayalotummmmmmmm allah sana ve sizlereeeee de nasip etsinn canlarimm benim sizleri cok seviyorummm:16::16::16::16::16:

kuzum benim amiiinnnnnnnnn inşş bitanemm :16:

:49::49::49::49:boyy boyyy küçük meddcıkler olcek inşallahhhh:16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallaaahh bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm :52:

bütün topiklere bende yazıcam.. tatlı kuşlarımı çok seviom die beni ihbar edebilirsin :17::17::17::17::52::52::52:

canbonlarım habıbtem esas oglanı açınca aklıma esas elti geldii:27::27::27:
hatırlarsanız esas elti bi ara benim kistlerim kaybolunca spiralini çıkartmıştı bana ınadına :47::47:
şimdi tabı benım kıstler tekrar meydana cıkınca bugün ıtıbarıyle spralini geri taktırdı:1::1::1:
allahın sopası yok derler ya kaç ay geçti korunmadığı halde hamıle kalamadı ki esas elti kaynım ceket atsa hamıle kalır:9::9::9:
büyük söz etmedi aksine allahım şunu benden önce doğurtki benle yarışmasın dıye dua ettım ama bi baktim olmuyo deyıp sprali bugun taktırmıs:9::9::9::9:

harbiden Allahın sopası yok işte:47::47::47::47:
ayyyyyy Rabbim onların diline düşürmesin kuzummm, bi an öce hayırlısı ile hamile kalırsın da hepsine kapak olur inşş bitanemmm:52:

canlarımm ben çıkıyorum, yarın erken kalkcam dr. için...
ayyy çok heyecanlıyım vallaaa.. inşş her şey yolunda gider de hayırlısı ile kavuşuruz meleğimizeeeeeee :16:
dualarınızı eksin etmeyinn:69:
:54::54::54::54::54::54::54: iyi geceleeeerrrrrrrrrr :54::54::54::54::54::54::54:

hadi yaa :26:iyi dedin onu körolmayasıcalar :9: ama mrk etme kuzum smdi bunu yaptırmayan illa ki bi seyden onlara msraf çıkar :29: dersin snde .. onu yaptırmayan smdi bunu öder die :27::27: ahh yaşımı sormayın, yaşamadım kiiiiiiiii ......... diye bi tsm sarkısı var :17: aklıma geldi, yeri de geldi diyim dedim :1::1::1: neysem ben yaşımı söyliyim 5 buçuk daha :17::17::17:
çıkar kuzum da onlarıda biz ödemessek iyidirrr:9::9::9::9::9:daha 17 17 17 :24::24::24::24::24:
Tesekkur ederım canım cevapladıgın ıçın. şaşırdım öyle bi tepkiye :) neyse öğrenmiş olduk nedenini.. :)
umarım güzel haberler alırım canım.

esf canım :34:

kısçelerim bana müsaade iğnemi de yaptım çok sükür.. haydin hayırlı geceler öpüyoürum hepinizi :54::54::54:

hayalotum çok üzülüyorum ama bir yöndende ablama çok seviniyorum hayırlısıya diğer ay da sağlıklı sıhhatli bir meleğimiz olur

canbonlarım bende kaçtımmmm:10::10::10:
meddcezrım guzel haberlerle donersın ınsallahhh dualarım senınle:54::54::54::54:
keserim rabbım bıdaha yasattırmasın balım üzme kendını gecıcek sabır kuzum:54::54::54:
habıbtem fındıgımı oksa tatlı uykularrr:16::16:
gonzalezim iğnenide yaptın hayırlı gecelerrrrr:46::46::46::46::16::16::16:
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54:

canlarımm ben çıkıyorum, yarın erken kalkcam dr. için...
ayyy çok heyecanlıyım vallaaa.. inşş her şey yolunda gider de hayırlısı ile kavuşuruz meleğimizeeeeeee :16:
dualarınızı eksin etmeyinn:69:
:54::54::54::54::54::54::54: iyi geceleeeerrrrrrrrrr :54::54::54::54::54::54::54:

bitanem dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz

hayolotum ben umudum için 1 yasin okudum liste varsa eğer eklersin diye söylüyorum...
allah kabul etsin inş....
allahım umudumun 16 yıllık hasretini ikiz:emir_bebek::emir_bebek: vererek bitirsin....
AMİİİİİİİİİİİNNNNN....................:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

iyiyim umudum sen napıyon bakalım anlat kaç yumoşun olmuş.....
ne zaman toplanacaklar:44:

anlatmıştım ya dün okumadın sanırım .. sağ da 4 sol da 3 giib göründü en son.. ama işlem sırasında daha farklı olabiliyomus yani görünmeyenlerede ortaya çıkabiliyormuş anladığım kadarıyla.... ama dr um 5 tane bile bize yeter diyordu.. ama gidişaat çok sükür iyi durumda.. yarın saat 11 buçukta ... şubat topiğine bakdın mı , baktıysan bise de :5:

anlatmıştım ya dün okumadın sanırım .. sağ da 4 sol da 3 giib göründü en son.. ama işlem sırasında daha farklı olabiliyomus yani görünmeyenlerede ortaya çıkabiliyormuş anladığım kadarıyla.... ama dr um 5 tane bile bize yeter diyordu.. ama gidişaat çok sükür iyi durumda.. yarın saat 11 buçukta ... şubat topiğine bakdın mı , baktıysan bise de :5:

baktım canım şubat topiğine yeni yazdığın soruyu diyon sanırım ama bilmiyorum ben kullananlı çook oldu için bi yorum yapmak istemedim şimdi bişey derim yanlış olur.....
sende alerji mi yaptı ilaç:26:

Back
X