Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm

oleyyyy haydı hayırlısı scorcipim:46::46::46::46::46:sakın korkma bazı doktorlar abartıyor yada korkutuyor ıste her neyse.allahın izniyle hiçbişeyolmıcak:46::46::46::46::46:kesin o nokta benim teyzoşum:46::46::46::46::46::46:stres yapma kendını rahatlatmaya bak çok mutlu oldum yaaa:52::52::52::52::52::52:

hoşbulduk canım napysn gelmedimi misafirlerin:))

yok kuzum pasta bilem yapmıştım halbuki ama onlarada misafir gelmiş:27::27::27:nekadar üzüldüm bi bilsen gelmedıler dıye:1::1::1:sen nasılsın keserimmm:54::54:

bu arada kızçelerim bugün bi köstebek pasta birde ağlayan pasta var menüde:52::52::52:hayde yine iyisiniz:9::9::9::9:

yok kuzum pasta bilem yapmıştım halbuki ama onlarada misafir gelmiş:27::27::27:nekadar üzüldüm bi bilsen gelmedıler dıye:1::1::1:sen nasılsın keserimmm:54::54:

bu arada kızçelerim bugün bi köstebek pasta birde ağlayan pasta var menüde:52::52::52:hayde yine iyisiniz:9::9::9::9:

canm yaaa bende bi durgunluk var canım sbepsiz yere sıkılıyo offff

canbonlarım misafirim geliyor ben çıkıyorumbıktım bu mahalleden ya:32::32::32::32:
neysem bıraz etrafı toparlım 20 dakkaya gelmek üzeredirler:27::27::27:
haydık size bol sohbetler :54::54::54:
ngasg canım allaha emanet ol öpüyorummmm:54::54::54::54::54:

bu ne yaa.. gece - gündüz sendeler.. evde yokuz die yazı as kapıya .. :37: seni de bize bırakmıyolar :31: e tabi eve her daim gelecek kadar yüz verirsen olacağı bu :37:

canlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm

scorpim.. geçmis olsun .. dr lar tekrar gelsin diye illa bisey dicekler ya.. korkma sen .. o kanamayı okuduklarıma göre diyolarmıs ..ama bisey olmuyomus.. e bebek yerlesiyo git gide.. illa bi değismeler olucak... ferah tutmaya çalıs kendini, öpüyorum ..

oh oh masaAllah.. yapın yapın yiyin kilo alın.. ben yiyemiyorum ya, :37:en iyisi byle diyip kendimi rahatlatiim :)

Selammmm canlarim tam yatacaktim size yazmadan gecemedim , iyisinizdir insallah canlarim benim .. Hayirli geceler is beni bekler yarin:16::16::16::16: Sizleri cok seviyorum ve sizleri unutmadim:54::54::54:

bu ne yaa.. gece - gündüz sendeler.. evde yokuz die yazı as kapıya .. :37: seni de bize bırakmıyolar :31: e tabi eve her daim gelecek kadar yüz verirsen olacağı bu :37:
gece gündüz derken okadarda değil umudum:37:kimseye yüz verdiğimden değilde yapıları buna müsait desem yeridir..kapıya asılan tabelayı eğer çocuk olursa planlıyorum çünkü ozaman benden hiç çıkmayabilirler:6:
oh oh masaAllah.. yapın yapın yiyin kilo alın.. ben yiyemiyorum ya, :37:en iyisi byle diyip kendimi rahatlatiim :)

sen niye yiyemiyosunki:44:

Selammmm canlarim tam yatacaktim size yazmadan gecemedim , iyisinizdir insallah canlarim benim .. Hayirli geceler is beni bekler yarin:16::16::16::16: Sizleri cok seviyorum ve sizleri unutmadim:54::54::54:

gurbet kızçemmmm hoşgeldinnnnnnn:46::46::46::46:nasılsın bıtanem nasıl gıdıyor iş hayatın:16::16::16:bizde seni çok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54:

gece gündüz derken okadarda değil umudum:37:kimseye yüz verdiğimden değilde yapıları buna müsait desem yeridir..kapıya asılan tabelayı eğer çocuk olursa planlıyorum çünkü ozaman benden hiç çıkmayabilirler:6:

sen niye yiyemiyosunki:44:

yani öyle tabi de.. yüz vermeden ziyade.. yüzsüz mü desek bilemedim simdi :)
-------
e ben yiyemem, cünkü uzaksınız bana, sizin yaptıklarınızı hazıra konayım desem, yine konamam o açıdan yiyemiyom :))
zatenilaçlar yine sisirdi beni ama, 2-3kilo vermisim tartılınca gördüm :s

Son düzenleme:
nyse bende çıkayım barim.. uykum da geldi.. zaten bu ara uyku düzenimde bozuldu aksamüstü uyumusum yine..
nyse öpüyom ben seni balım.. tatıl rüyalar, tatlı uykular .. :54:

antakya ya 15 dk yakınlık da bir köyde yaşıyorum canım ...nasıl beceriyorlar bilmem ama doğal organik yediklerinden de olabilir ilk geceden hamile kalıyorlar bunların yumurtaları hep mi canlı kalıyor anlamadım ....

Canim bazen gunaha sokuyolar beni belki gunahlarini aliyorum a:16:ma ne bilim onceden mi yapiolar :D ???

ecehan ben antakya ya bağlı bir köyde oturuyorum reyhanlıya bir kere gezmek için gitmek nasip oldu yenişehir gölüne ...sen ne kadar kaldın hatayda

Canim antakyali bendim :) reyhanlidada iki sene okudum antakyada akrabalarim var koprunun orda.

Scorpim canim skain uzme kendini doktorlar cogu zaman abartiyolardir sen sadece bebisini besle ona iyi bak hic bisey olmicak.. ...

Kizlar ben simdi batimi nasil hesaplamam gerektigini bilmiyorum bana yardim edermisiniz? Sat 24 ocak dusuk yaptigim tarih 16 mart 28 gunde bir adet olduguma gore 14 nisanda mi adet olucam anlamadim gitti :44:

valla nereye yazacağımı şaşırdım bir yerde daha vardı kadın doğum başlığı orayada yazdım ama sanırım oraya kimse uğramıyor diye tekrar buraya yaziyim dedim :)
ben zeyno izmirden yeni katıldım aranıza günlerdir takip ediyordum zaten sonra dayanamayıp üye oldum sonunda
sizden yardım istiyorum sorunum hakkında 3 aydır korunmuyoruz eşimle 8 yaşındada bir oğlumuz var ama artık yeter deyip çocuk yapmaya karar verdik eşim görevi dolayısıyla sürekli evde olamıyor yani düzenli bir cinsel ilişki şu sıralar mümkün değil en son mart 6 da adet oldum 16 martta eşim 2 gün izinle eve geldi ve 2 gün korunmasız ilişkiye girdik 22 martta kahverengi lekelenmem oldu ve 2-3 gün sürdü adet kanaması gibi yoğun değil ama ara kanama gibi diyelim bir dönem geçirdim çok merak ediyorum hamile olabilirmiyim diye doktorada gitmedim hüsrana uğramamak için eşimde dört gözle haberimi bekliyor kasık ağrılarım çok fazla daha önce hiç böyle ağrı yaşamamıştım ve şişkinlik hissi var alt karında öyle hissediyorum bel ağrısı ve akıntımda var sizce ne olabilir acaba 1-2 gün bekleyip bi betahcg yaptırsammıki sizce hamile kalmış olabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar :(

Back
X