Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar alakasız bisey belki ama merak ettim, nickleri kırmızı olan ne oluyor forumda :26:

kızlar alakasız bisey belki ama merak ettim, nickleri kırmızı olan ne oluyor forumda :26:

onlar üyelikli kartlara sahip oluyolar bıtanem.30 tl verıyosun kartı alıyosun:34:bazı farklı haklara sahıp oluyosun.anasayfada kk prokart bolumunden okuyabılırsın gonzalezim:54:

Fsh hormonunun normal değerleri

6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.

------

böyle olduğunu bilen var mı kızlar ? :26:

scorpim .. sen biliyo musun bunları balım ..?

benim kan değerlerimde HOMOSİSTEİN yüksek denildi.. normalde 10-12 arası olması gerekirken, benim 30.3 çıkdıydı..

birde bu FSH değeri 10 olması gerekirken, 15 çıkdıydı..

Homosistein yüksek ama FSH ile birbirini dengeliyor dediydi dr um ..

ama bütün islemler bititğinde.. bana bu hale geldiğinin nedenlerinden bitanesi de, FSH değerin de etken olmus olabilir dedi ..
zaten her ay yumoslar da, FSH değerimiz de değisiyormuss :44:

Son düzenleme:
onlar üyelikli kartlara sahip oluyolar bıtanem.30 tl verıyosun kartı alıyosun:34:bazı farklı haklara sahıp oluyosun.anasayfada kk prokart bolumunden okuyabılırsın gonzalezim:54:

hmm anladım kzum.. nurlum da kırmızı olmus da, nasıl oluyor die sordum :34:

umudum 1 sene önce yapılmış bana hatta 1 seneyide 2 ay geçmiş fsh 7.1 çıkmış ozaman.şuan en son Zeynep kamil hastanesi bu testı bana tekrarlamadı direk kanser tümör testi yaptı bunun yerine:25::25:

Allah Allah :44::44: sen bakma hastanenin öyle dediğine..
fsh değerine bakılınılıyo normalde niye bakılmadı ki :26:
kuzum o zamandan bu zamanada ne kadar zaman geçmis, özel fln gidebilsen aslında.. bu tahlilleri yaptırabilsen, hem hastanede bana bunu dediler, nedir ne değildir bilmek istiyom fln desen :44:

Son düzenleme:
Fsh hormonunun normal değerleri

6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.

------

böyle olduğunu bilen var mı kızlar ? :26:

scorpim .. sen biliyo musun bunları balım ..?

benim kan değerlerimde HOMOSİSTEİN yüksek denildi.. normalde 10-12 arası olması gerekirken, benim 30.3 çıkdıydı..

birde bu FSH değeri 10 olması gerekirken, 15 çıkdıydı..

Homosistein yüksek ama FSH ile birbirini dengeliyor dediydi dr um ..

ama bütün islemler bititğinde.. bana bu hale geldiğinin nedenlerinden bitanesi de, FSH değerin de etken olmus olabilir dedi ..
zaten her ay yumoslar da, FSH değerimiz de değisiyormuss :44:

cnm benim fsh 4.6 çıkmış şimdi baktım..ama arkadaşımın da 13 çıkmıştı..doğal yolla hamile kaldı yani yinede..bu homosistein ne ki acep onu bilmiyorum.

Allah Allah :44::44: sen bakma hastanenin öyle dediğine..
fsh değerine bakılınılıyo normalde niye bakılmadı ki :26:
kuzum o zamandan bu zamanada ne kadar zaman geçmis, özel fln gidebilsen aslında.. bu tahlilleri yaptırabilsen :44:

canbonum hatta ilk gittiğimde geçen sene yani ozaman smear testi idrar testi bide kan aldılar hormona bakmak için.orda dedilerki bütün hormonların normal sadece iltihap var fitil verdiler ve basıt kıstlerın var dedilerbana.:26:snra ben kisti duyunca özele gidiverdim ertesi günü testleri gösterdim dediki hormonlar bozuk kistlerin var bu arada 3 doktor değiştirdim.son gittiğim özeldeki doktor vardı ya hani en son bıraktığım ona ilk gittiğimde buzamana kadar nerdesin dedi elimdeki ultrosana bakaraktan sen pkolusun dedi hemen tedaviye başlıyoruz dedi zaten ona en son gıttıgımde olanları bılıyonuz:5::5::5:ama hep elimdeki test kağıtlarına bakaraktan konuşuldu benle özeldede:31::31:
şimdik Zeynep kamile gidincede testler ölmüş dedi yenilerini yaptılar zaten biliyorsun testleri yenilemek için gitmiştim oraya:27::27:ama bu hormonu yapmadılar yanındaki asıstan hocaya dediki hormona gerek varmı doktorda yok sen kanser riski için cea istedi direk okadar gonzalezim:32::32:

cnm benim fsh 4.6 çıkmış şimdi baktım..ama arkadaşımın da 13 çıkmıştı..doğal yolla hamile kaldı yani yinede..bu homosistein ne ki acep onu bilmiyorum.

6 normaliymis zaten de..
bugün net den baktığımda kkda ki fsh değeri için açılan konularda epey bi bakdım...
millet yazmıs ki.. 43 le 45 le normal yoldan hamile kalan varmıs..
nasıl oluyor da.. benm ki 15 ken bu hal alıyo anlamıyorum :(

yahu o kadar kızıyorum ki bazen ..
dr un bize dediği 3 sebep vvar :

1. esimin spos sorunu en büyük etken (((ama buna birsey yapamıyorum diyor ne hikmetse ama kk da okuyorum tüp bebek topiğinde ilaç kullanıyorlarmıs esim gibi olanları, yada farklı bska yollardan hamis kalıyor bi sekilde.. 2. tüp denemelerinden)))

2. yumurta anomalisi dedi dr um .. bu da etkiliyor dedi.. ((( bunun için de, kültür yapılmadı yumurta var nasılsa diye.. ama içleri boş mu çıkdı nedir bilemedim yumoslarad 1.sınıf kalite değildi sanırım ki, bu hale geldi)))

3. FSH değerim için yüksek , bu da etken olmus olabilir dedi..(((ama bunun için önden birsey yapalım demedi, gerek görmüyo basta snrada bunu sebep gösteriyo)))

yani hep hasta, hep hasta.. ! hiç mi kendilerinde bi eksik, bi olmayan bisey yok..??
kendilerinin de bizde şunu yapsak iyi olur muydu demezler hiç..
yani o kadar kızıyorum ki.. gitmis olsam bida dr a.. bunları çatır çatır diyesim var ..o kadar kızıyorum yani..
tmm dr um hos bi bayandı tatıl dilli ama bunlar da yetmiyor hastaya :34:

Son düzenleme:
homosteinmii o neymiş ya kısaltılmışı neki bende yok ooo:53::53::53::53::53:

kuzum bu dediğim.. genetik kromozom tahlillerinde çıkıyo sanırım..
bnden adetin 3. günü kan tahlili alıncağı zaman kaç tüp kan vermisdim

BİYOKİMYA DIS TESTLER adı altında HOMOSİSTEİN diye geçiyo..
Hematoloji testleri
Mikrobiyiloji-Enfeksiyon
FSH, Prolaktin, Progestereon, Lh, Estradıol

kan değerlerinin baslıklarında bunlar yazıyo balım..4-5sayfa kağıtlarda:44:

6 normaliymis zaten de..
bugün net den baktığımda kkda ki fsh değeri için açılan konularda epey bi bakdım...
millet yazmıs ki.. 43 le 45 le normal yoldan hamile kalan varmıs..
nasıl oluyor da.. benm ki 15 ken bu hal alıyo anlamıyorum :(

yahu o kadar kızıyorum ki bazen ..
dr un bize dediği 3 sebep vvar :

1. esimin spos sorunu en büyük etken (((ama buna birsey yapamıyorum diyor ne hikmetse ama kk da okuyorum tüp bebek topiğinde ilaç kullanıyorlarmıs esim gibi olanları, yada farklı bska yollardan hamis kalıyor bi sekilde.. 2. tüp denemelerinden)))

2. yumurta anomalisi dedi dr um .. bu da etkiliyor dedi.. ((( bunun için de, kültür yapılmadı yumurta var nasılsa diye.. ama içleri boş mu çıkdı nedir bilemedim yumoslarad 1.sınıf kalite değildi sanırım ki, bu hale geldi)))

3. FSH değerim için yüksek , bu da etken olmus olabilir dedi..(((ama bunun için önden birsey yapalım demedi, gerek görmüyo basta snrada bunu sebep gösteriyo)))

yani hep hasta, hep hasta.. ! hiç mi kendilerinde bi eksik, bi olmayan bisey yok..??
kendilerinin de bizde şunu yapsak iyi olur muydu demezler hiç..
yani o kadar kızıyorum ki.. gitmis olsam bida dr a.. bunları çatır çatır diyesim var ..o kadar kızıyorum yani..
tmm dr um hos bi bayandı tatıl dilli ama bunlar da yetmiyor hastaya :34:

cnm valla haklısın..bu spoşlar için ilacı bende okumuştum..yani zaten neden tüp yapılıyo iyi spoşlar seçilip döllemeye gönderilsin diye..
ne bileyim tatlım..işte doktora hastaneye kalınca işimiz böyle oluyor..hep hastadan kaynaklı..ama daha fazla ne yapabilirler açıklamıyorlar

kuzum bu dediğim.. genetik kromozom tahlillerinde çıkıyo sanırım..
bnden adetin 3. günü kan tahlili alıncağı zaman kaç tüp kan vermisdim

BİYOKİMYA DIS TESTLER adı altında HOMOSİSTEİN diye geçiyo..
Hematoloji testleri
Mikrobiyiloji-Enfeksiyon
FSH, Prolaktin, Progestereon, Lh, Estradıol

kan değerlerinin baslıklarında bunlar yazıyo balım..4-5sayfa kağıtlarda:44:

anladım umudum şimdi:31:
bende fsh,lh,prolaktin,progestoron,Estradıol ,testestoron,Dheas,bide değişik bir sürü harflerden oluşan kan testi var .bide bu cea dediğim test var elimde işte

Back
X