Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarr benim konuyada bi el atın sizce hamilelik varmıdır çok umutlanıyorum yarın gidicem test için ama ya yoksa sizce anlattıklarım hamilelik belirtisi olabilirmiki :(

cnm valla haklısın..bu spoşlar için ilacı bende okumuştum..yani zaten neden tüp yapılıyo iyi spoşlar seçilip döllemeye gönderilsin diye..
ne bileyim tatlım..işte doktora hastaneye kalınca işimiz böyle oluyor..hep hastadan kaynaklı..ama daha fazla ne yapabilirler açıklamıyorlar

zaten dr lar bi açıkladığı kendi başarı oranları..
hiç hasta ne durumda, daha cok kapsamlı ne yapılabilinir..elde ne varsa onu değerlendiriyolar sanki..
hal böyleyken, bana 10 kez tüp yapılsa yine olmaz o zaman.. sposlara fazla müdahale edemiyoruz diyo..
e bakıyorum esim gibi olana 3 ay proxeed pluss diye bi ilaç vermis dr u kullanmıs.. 2. tüp te hamis kız simdi..
e bana yazık değil mi .. :25:aha yaşlandım ben yaa,. bi uşak edemedim daha :84:

Son düzenleme:
gonzalezim bendeki testlerin başında hormon yazıyo başka bır kağıtta hemogram yazıyo,bir diğeride cea bukadar kanla ilgili olanlar:27:

kızlarr benim konuyada bi el atın sizce hamilelik varmıdır çok umutlanıyorum yarın gidicem test için ama ya yoksa sizce anlattıklarım hamilelik belirtisi olabilirmiki :(

belirtilerini o sekil biliyorsan, hamis olduğgunu da hissetmen gerekir diye düsünüoyrum :34:
olmasa bile yeni evliymişsin.. olur daha..

zaten dr lar bi açıkladığı kendi başarı oranları..
hiç hasta ne durumda, daha cok kapsamlı ne yapılabilinir..elde ne varsa onu değerlendiriyolar sanki..
hal böyleyken, bana 10 kez tüp yapılsa yine olmaz o zaman.. sposlara fazal müdahale edemiyoruz diyo..
e bakıyorum esim gibi olana 3 ay proxeed pluss diye bi ilaç vermis dr u kullanmıs.. 2. tüp te hamis kız simdi..
e bana yazık değil mi .. :25:aha yaşlandım ben yaa,. bi uşak edemedim daha :84:

kızçem sen niye okızın doktoruna gitmiyon :26:

adet günlerimdeki gibi huzursuzluğumda var ama hani böyle göğüslerimde ağrı şişme yok sadece bel ve kasık ağrısı özellikle sol kasık bacağıma bile vuruyo bazen o ağrı ve gece oluyo sırt üstü yatmak rahatlatıyo beni şişkinlik hissi var alt karında ve akıntı :( Allahım yarebbimmmm duy sesimizi :( bide kızlar ben daha siteyi kullanmayı bilmiyorum bi hatam olursa uyarın yazılışı bile beceremiyordum zor çözdüm :)

canım okudum ama varmıdır yokmudur bız bılemeyızkı:26:sen bi kan testı yaptır bence en azından ıkılemde kalmaktan kurtulursun canım:29:

gonzalezim bendeki testlerin başında hormon yazıyo başka bır kağıtta hemogram yazıyo,bir diğeride cea bukadar kanla ilgili olanlar:27:

tmm iste balım.. bütün hepsi hormon testleri

balım.. elimizdeki testler olsun, ylapılan islem kağıdı olsun.. esim onları gönderdi postayla..
Özlem abla işte dediğim.. bunları gönderirsen daha iyi bakabiliriz demisti..
artık bakınca ne dicekler o zaman görücez :26:

Özlem abla, Maltepe de oturuyo. sen oraya yakın mı oluyosun, hiç bilmyrm Ist. soruyom o yüzden cahilim :(

hayatım ne yeni evlisi 12 sene oldu :) hamileyim gibi hissediyorum ama bilmiyorum belkide boşa umut ediyorum o ara kanama umudumu yitirmeme neden oluyo :(

pardon yaa.. ben seni bskasıyal karıstınrdım..
senin bitane vardı dimi, ikinci isityodun :44:

tmm iste balım.. bütün hepsi hormon testleri

balım.. elimizdeki testler olsun, ylapılan islem kağıdı olsun.. esim onları gönderdi postayla..
Özlem abla işte dediğim.. bunları gönderirsen daha iyi bakabiliriz demisti..
artık bakınca ne dicekler o zaman görücez :26:

Özlem abla, Maltepe de oturuyo. sen oraya yakın mı oluyosun, hiç bilmyrm Ist. soruyom o yüzden cahilim :(

kartal maltepemi kuzum aynı yakadayız ama yakınlık derecesi pek uzak sayılmaz bana:46::46::46::46:

enistenle aksamüstü atıstık bu yüzden iyi mi :31:
dediğim .. hani kağıtları gönderdin.. bakıp onlar ne derse, bi gelin derlerse ne dicez dedim.. hani daha yeni islemlerden, dr dan eve geldik ya, o açıdan sordum..
dediğim bu :25:
hemen kız bağır çağır .. bi düzgün konusmaz ki, bazen bise sormaya çekiniyom.. :31::31:
ben mtfak toplyom gelmis bana, çay mı koydun diyo..
ne çayı dedim.. öyle bağırıp konusana çay mı yapılır dedim.. yapmadımm, küsüm sana dedim :19::19: ohh iyi dedim :1:
dedim, düzgün soru soruyom sen nası.. sen diyo şu haline baksana...
valla dedim sinirden ses tonum böyle..hiç ruhum kaldırmıyo dedim, bnle düzgün konuss :31::31:

Back
X