Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

enistenle aksamüstü atıstık bu yüzden iyi mi :31:
dediğim .. hani kağıtları gönderdin.. bakıp onlar ne derse, bi gelin derlerse ne dicez dedim.. hani daha yeni islemlerden, dr dan eve geldik ya, o açıdan sordum..
dediğim bu :25:
hemen kız bağır çağır .. bi düzgün konusmaz ki, bazen bise sormaya çekiniyom.. :31::31:
ben mtfak toplyom gelmis bana, çay mı koydun diyo..
ne çayı dedim.. öyle bağırıp konusana çay mı yapılır dedim.. yapmadımm, küsüm sana dedim :19::19: ohh iyi dedim :1:
dedim, düzgün soru soruyom sen nası.. sen diyo şu haline baksana...
valla dedim sinirden ses tonum böyle..hiç ruhum kaldırmıyo dedim, bnle düzgün konuss :31::31:

gonzalezim eniştemde inan çok üzgündür bitanem onun içinde kolay değil emin ol.nekadar duygusuz gibi davransalarda onlarda emin ol içten içe yiyolardır kendilerini:31:allahım sanada nasıp etcek gonzalezim senın gıbı özlem çekenlerede inşallah rabbım vercek:46::46::46::46:
atışmayın boşyere şuan birbirine destek olun bak nasıl geçicek butun acılarınız:54::54::54:

reklama giriyor mu bilmiyom da.. Nish Adaları varmıs bi, orad oturyo yeni aldılar evi
valla kuzum giriyorsada girdi artık:1::1::1:ben bilimiyorum umudum hayatımda bi kere kartala gittim oda kartal devlet hastanesine hasta zyaretıne:27::27:başkada yer bilmiyom valla:23::23:
heheh :52::52::52: allah seni ne etmesin kiz .. batin ne zamandi canim benim? yasakhayalim nerde ya??

ne etmesin değil allah seni hamiş etsin diycen :52::52::52::52:batım batmasın valla ben diyim 25 sen de ayın 7si gurbet kızçem :1::1:bende bilmiyorumki yol aldık ama tökezlemessek iyidir:1::1:
en zor sorularda hep bana geliyor valla hi:ssz::ssz:yasakhayal artık başka topıkte gurbetkızçem....

scorcipim testleri yaptırmaya gıttıgımde muane etmeden testi yapmıyolarmış desen:34:çünkü zk da öyle kontrole alıp bigisayara işliyor ya durumun onun gibi düşün:29::29::29:iyi olmana sevındım inşallah bulantılarda fazla surmez:46::46::46::nazar:

tatlımm cevpa yzmamışım sanaaaaa..kusura bakmaaa:9::9:
heee kızzz hiç aklıma gelmedi yaaaa kara kara düşündüm napsam diyeeeee.yarın bi ulaşmaya çalışayım en iyisi..yarın da 2 saat hastanede..bakalım belki cuma gel der..hay aklınla bin yaşaaaa:16::16::16::16::16::16:

tam 14 tane ultroson kağıdım olmuş elimde:1::1::1:
gonzalezim çıkarttırdın bana kağıtları gördünmü yine tırlattım kistlere baka baka:1::1::1:

Son düzenleme:
tatlımm cevpa yzmamışım sanaaaaa..kusura bakmaaa:9::9:
heee kızzz hiç aklıma gelmedi yaaaa kara kara düşündüm napsam diyeeeee.yarın bi ulaşmaya çalışayım en iyisi..yarın da 2 saat hastanede..bakalım belki cuma gel der..hay aklınla bin yaşaaaa:16::16::16::16::16::16:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:52::52::52::52::52::52::52:
hep beraber yaşayalım uzun ömürlere inşallahhhh:9::9::9::9::9::9:
haydık tatlı rüyalar bıtanem ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrr:54::54::54::54::54:teyzoşumu okşa benım yerımeeee:1::nazar::nazar:

ben hala kara kara düşünmekteyim hayalot :) acaba yarın nolcak ayy çok heyecanlıyım ya acaba varmıdır yokmudur onun derdindeyim siz muhabbetinize devam edin bugün ben bende değilim :)

takma kafana allah yavruna can saglıgı versın gerısıde gelır merak etme zeynom:16::16::16:

ay umudum ilk okudum eniştem sandım :52::52::52::52:
sonradan didimki fotolarda gördüğüm hav hav didim:1::1::1:
inanmıyorum ya :17::17::17::17::17:eniştem çok pardon:1::1::1::1:

hayy deliiiii :9::9:
yok kuzum, enisten daha onu yemeğe baslamadı :1:
heya o işte, resimdeki oğlum :38:
bi görsen neler yapıyo benm oğlum.. pati vermeler, kuyruk sallamalar :9::9:
çok seviom onu.. kafasını ellimle kulaklarını bi seviyom, simdi dicekler burayı gören, konu buraya nasıl geldi :9::9:

Son düzenleme:
Back
X