Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hep yapcak bi iş buldun yine :9::9:
bak çok pis öğretir,:44: sakın kaçırma bu teklifi :1::1:

napam :1::1::1::1:kaçırdı ama valla ben teklif ettım:24::24::24::1::1::1:
gonzalezim eniştene dyomki kkda kadınların kocaları anlıyomuş didim bu ay karısının hamile olup olmadığını didim:27::27:sen hiç bişey demiyon didim :51::51:
suratıma baktı baktı değilsin hissetmıyom didi:47::47:daha var bize az sabırlı ol didi :25::25:en az 4 ayımız daha varmış ıcındekı hislere gore gerısı allah buyuktur dıdı:28::28:
didim sağol hayatım çok yardımcı oldun didim:27::27:

napam :1::1::1::1:kaçırdı ama valla ben teklif ettım:24::24::24::1::1::1:
gonzalezim eniştene dyomki kkda kadınların kocaları anlıyomuş didim bu ay karısının hamile olup olmadığını didim:27::27:sen hiç bişey demiyon didim :51::51:
suratıma baktı baktı değilsin hissetmıyom didi:47::47:daha var bize az sabırlı ol didi :25::25:en az 4 ayımız daha varmış ıcındekı hislere gore gerısı allah buyuktur dıdı:28::28:
didim sağol hayatım çok yardımcı oldun didim:27::27:

gene iyi demis enistem valla.. 4 ay ne ki.. :29:bana da bi tahmin desin içinde ki hisse, :9:ne dicek ayy çok merak ettim :9:

bnmde 4 ayım kalsa valla, onca zamana göre beklerim az daha :34:

Son düzenleme:
nasıl yapcam canım öğret valla :)))

öğretem valla:21::21::21:
bak şimdik sayfanın üstüne çık KULLANICI KONTROL PANALİ var ona tıkla.
sonra sağda SEÇENEKLERİ DÜZENLE var
ordan ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER KISMINDAKİ MESAJ EDİTÖRÜNÜ STANDART TOOLBAR olarak işaretle:34:
sayfanın aşağısına in KAYDETE BAS.
bize mesaj yazarken gülen suratlar cıkcak kuzu:54::54::54:
yap bakalım yapabılcenmı:46::46::46:

öğretem valla:21::21::21:
bak şimdik sayfanın üstüne çık KULLANICI KONTROL PANALİ var ona tıkla.
sonra sağda SEÇENEKLERİ DÜZENLE var
ordan ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER KISMINDAKİ MESAJ EDİTÖRÜNÜ STANDART TOOLBAR olarak işaretle:34:
sayfanın aşağısına in KAYDETE BAS.
bize mesaj yazarken gülen suratlar cıkcak kuzu:54::54::54:
yap bakalım yapabılcenmı:46::46::46:

deeeerrrrsssssss 1 :9:

hayy deliiiii :9::9:
yok kuzum, enisten daha onu yemeğe baslamadı :1:
heya o işte, resimdeki oğlum :38:
bi görsen neler yapıyo benm oğlum.. pati vermeler, kuyruk sallamalar :9::9:
çok seviom onu.. kafasını ellimle kulaklarını bi seviyom, simdi dicekler burayı gören, konu buraya nasıl geldi :9::9:

valla işin içinde hayalot varsa konu kimbilir nerelere gider gonzalezim:1::1::1::1:
yirim ben onu ya böcek haricindeki bütün hayvanları çok severim yılan fare hepsi dahil:46::46::46::46::46:ama küçük bücükler yokmu allahım çok kötü oluyorum ya çığlık çığlığa bayılmadığım kalır:52::52::52::52::52::52:ahanda başladım kaşınmıya:37::37:

valla işin içinde hayalot varsa konu kimbilir nerelere gider gonzalezim:1::1::1::1:
yirim ben onu ya böcek haricindeki bütün hayvanları çok severim yılan fare hepsi dahil:46::46::46::46::46:ama küçük bücükler yokmu allahım çok kötü oluyorum ya çığlık çığlığa bayılmadığım kalır:52::52::52::52::52::52:ahanda başladım kaşınmıya:37::37:

aslında asıl sahibi biz değiliz..yaslı bi amca, teyze var onların.. birde onların oğlu var bnden byük biraz ..
dedenin pesinde hep.. dedi camiye, alaşş pesine.. çıkınca onla bilikte o nereye giderse o da oraya. :1:
diyom alass bakk.. deden yaslandı bırak pesini, bak ben tazecik ablan, benle dur, yok ikna edemiom :9::9:
ama geçen yazıın oğlumun yıkayalım dedim dedisine, dedi sampuan yok elimlizde..
hususi töpiş şampanı aldım :9: kadın soruyo köpeğiniz tüylü mü tüysüz mü.. :9: dedim tüylü :9:
Allahım köpekler sevmezmis zaten yıkanmayı, suyu fln..
su geliyo kovalarla ılık su.. alas kaçıyo :9:
teyze dedi şu iple sen boğazındaki halkaya bağla getir o sana bisey demiyo dedi..
aldım bağladım.. dedim oğlum affet beni seni bağlıyom buraya :1: ama cicik olcan dedim :1::1:
tüyler bi bembeyaz oldu.. bi parladı. bi parfümlü havalı bise oldu.. :9:ama iste aylar geçti yine kirlendi oğlum :1:

dedesine dicem hava ısınsın yine yıkayalım :)

Son düzenleme:
aslında asıl sahibi biz değiliz..yaslı bi amca, teyze var onların.. birde onların oğlu var bnden byük biraz ..
dedenin pesinde hep.. dedi camiye, alaşş pesine.. çıkınca onla bilikte o nereye giderse o da oraya. :1:
diyom alass bakk.. dedin yaslandı bırak pesini, bak ben tazecik ablan, benle dur, yok ikna edemiom :9::9:
ama geçen yazıın oğlumun yıkayalım dedim dedisine, dedi sampuan yok elimlizde..
hususi töpiş şampanı aldım :9: kadın soruyo köpeğiniz tüylü mü tüysüz mü.. :9: dedim tüylü :9:
Allahım köpekler sevmezmis zaten yıkanmayı, suyu fln..
su geliyo kovalarla ılık su.. alas kaçıyo :9:
teyze dedi şu iple sen boğazındaki halkaya bağla getir o sana bisey demiyo dedi..
aldım bağladım.. dedim oğlum affet beni seni bağlıyom buraya :1: ama cicik olcan dedim :1::1:
tüyler bi bembeyaz oldu.. bi parladı. bi parfümlü havalı bise oldu.. :9:ama iste aylar geçti yine kirlendi oğlum :1:

dedesine dicem hava ısınsın yine yıkayalım :)

yirim ben onu:39::39::39:çok tatlı bakın sevaptır gonzalezim:46::46::46::46::46:
valla biz uğuru bizim şampunla yıkıyoz hatta eşime alalım dedim bikerede o diyo dua etsin diyo şampuan bulduğuna hatta bi ara saç kremi dökerken bile yakaladım eşimi:1::1::1::1:
eşim uğuru yıkar duşakabinin içinde.bende kapının ardından seslenıyom miyavlayan kediye tamam kızım bıttı kızım hanimiş annesi diyom :1::1::1:baba pis kaka diyom:52::52::52:
kedilerde yıkanmaz ama ev kedisi mecbur :1::1::1:valla yıkanınca 1 ay şampuan kokusu dolanıyo evde iyi oluyo oda parfümü niyetine:9::9::9::9:

keser hsgeldin sende cnm napıyosn.. köstebekli pastalar yapıp yapıp ohh yiyosun dime, hani bize :29:

Back
X