Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın canbonlarımmmmmmm:54::54::54::54::54::54:
bugün temizlik yapmalıyım çünkü ev aldı başını gidyor:27::27::27::27::27:
ara ara gelirim kızçeleri bu arada mide bulantılarım devam ediyor dünde başım ağrıdı çok gece yattıgımda:32::32:sanırım artık kırmızılarım yolda:46::46::46::46:gelmeden yoklama yapmaya başladılar:46::46::46::46::46::46:
hepinizi seviyorum :16::16::16::16::16:en güzel saatler gün boyu sizlerle olsunnn:54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10:

KOLAY GELSİN BİTANEM :nazar::nazar::nazar:

13 nisan randewu aldım dr dan gidicem kararlıyım saat 12 de inşallah ilaçla korunduğum için çok tembelleşmemiştir yumurtacıklarım :43::43::43::43::43::43::43:

çok tşk ederim inşallah dediğin gibidir canım özellikle sol kasığım ağırıyo ama niyeyse sanki orda bişey var gibi hissediyorum yada psikolojikmi bilmiyorum ama ağrım var :( çok istiyoruz dilerim en kısa zamanda sendende iyi haberler alırız dualarını eksik etme rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın yarın gidip kan testi yaptırıcam dayanamıyorum :)
Canim bencede en sagliksi oan testi negatif cikarsa baktin regli olmadin bikacgun sonra tekrar yaptir
canlarım bende biraz araştırdım..yerleşme kanamasından da kalıntı olurmuş..bi arkadaşıma sordum diğer topikten o şuan budurumdan raporlu yatışta..ona doktoru hemen yatış vermiş ve ilaç..bana bu kadın mırın kırın etti..10-15 gün sonra yeniden göreyim dedi..heralde önemli bişey olsa okadar gün bekletilmez..valla bende anlamadım..en iyi kendi doktorum bilir de onada şimdi başka doktora gittim böle böle dedi, diyemiyorum..neyse salıya az kaldı..minişim Allaha emanet..

cnm ben düşükten sonra 28. gün regl oldum yine..ama bu seferki çok yoğun oldu..böyle parça parça gitti.sanırım rahim temizlendi ve o ay hamile kaldım..
Umarim benimkiside vaktinde gelir de zaman kazanayim demi ama :D
tatlım en garantılı yöntem prez..biz 5,5 sene kullandık..geri çeklime falan çok riskli..eğer çocuk konusunda endişesi yoksa sorun değil ama sürpriz bi bebiş gelir yoksa..erkekler nedense prez pek yanaşmıyor..ama bence en iyi yöntem o..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geldim canlarımmm..iyiyim yorgunum ama şikayetçi değilim bu günüme şükür..bulantılar artıyor yavaşyavaş..bakalım ebiş iyiolsun da varsın bulansın..

umudum 1 sene önce yapılmış bana hatta 1 seneyide 2 ay geçmiş fsh 7.1 çıkmış ozaman.şuan en son Zeynep kamil hastanesi bu testı bana tekrarlamadı direk kanser tümör testi yaptı bunun yerine:25::25:

Canim sen bi doktora gittim demistin cok iyi demistin bana zeynep kmilde miydi o bana ismini verir misin ?

KOLAY GELSİN BİTANEM :nazar::nazar::nazar:
sağol canımm:29::29::29:
13 nisan randewu aldım dr dan gidicem kararlıyım saat 12 de inşallah ilaçla korunduğum için çok tembelleşmemiştir yumurtacıklarım :43::43::43::43::43::43::43:
hadi hayırlısı korma canınıda sıkma inşallah tıkırtıkır çalışıyodur yumurtacıkların:46::46::46::46::46:
Canim bencede en sagliksi oan testi negatif cikarsa baktin regli olmadin bikacgun sonra tekrar yaptir

Canim sen bi doktora gittim demistin cok iyi demistin bana zeynep kmilde miydi o bana ismini verir misin ?

Zeynep kamildeydi gulchanım evet..op.dr.erdal eskiçırak doktorun adı.böyle uzun boylu kıvırcık bi saçlı adam çok iyi ilgilendi benle ama sadece 1 kez gidebildim .adamın özel muanesi falan yok bitek devlette çalışıyo keşke olsaymış yaa:31::31:

priorim nasılsın:54::54:

iyi olmaya çalışıom şekerim... bat bugündü dün ve bugün ascik leke geldi gerisi yok... düzenliydi.. düzeni mi bozuluyoo kırmızıların anlamadım... ağrım da yok.. çok ağrım olurdu... şişerdim falan.. bi sıkıntı yoktur inş. :31::31::31::31: :50::50::50:

iyi olmaya çalışıom şekerim... bat bugündü dün ve bugün ascik leke geldi gerisi yok... düzenliydi.. düzeni mi bozuluyoo kırmızıların anlamadım... ağrım da yok.. çok ağrım olurdu... şişerdim falan.. bi sıkıntı yoktur inş. :31::31::31::31: :50::50::50:

lekelenmelerini takip et canbonum:29:kız benim teyzoşum yerleşiyor olmasın:46::46::46:ümitlenme ama adet olmassa ya teyzoşum var yada geç sökülcen soğuk almış olabılırsın canım:40:

lekelenmelerini takip et canbonum:29:kız benim teyzoşum yerleşiyor olmasın:46::46::46:ümitlenme ama adet olmassa ya teyzoşum var yada geç sökülcen soğuk almış olabılırsın canım:40:

bugün predictor ile yaptım negatif.. çdk sanmıom bebiş olduğunu ama üşüttüm galiba.. deli gibi wc ye gidiom... düzenliydi ama yaa... sevmiom ben bölee olunca... :43::43::43:

evet kuzu pazartesi yada salı misafir gelcek bana :32::32:evi kaldırdım ne varsa ortalıkta şuan:12::12:
inşallah yetiştiririm bakalım:32::32::32::32::32:

yafruu kıyamam.. Allah ın izniyle yetiştirirsin inşş.. orda olsaydım yardım ederdim... yatılı mı gelioo misafir

bugün predictor ile yaptım negatif.. çdk sanmıom bebiş olduğunu ama üşüttüm galiba.. deli gibi wc ye gidiom... düzenliydi ama yaa... sevmiom ben bölee olunca... :43::43::43:

sıkıntı yapma arada bir olur oyle bitanem:34:sen bu ayda çok bekledin hep gelsin diye ondan şaşmıştır günlerin kesin yada soğuk aldın.biraz daha bekle olmadı bi kan testi yaptır daha sonra doktora git bakalım neden uzamış canım.sıkma boşyere canını:29:

yafruu kıyamam.. Allah ın izniyle yetiştirirsin inşş.. orda olsaydım yardım ederdim... yatılı mı gelioo misafir

yok bitanem sorunlu bir arkadaş geliyor.hiç sevmem kendilerini ama beni 2 kere cagırdı şimdi sıra bana döndü elim mahkum anlıcan:1::1:inşallah yetişir bakalım.oy ben sana temızlık yaptırmam valla otururuk beraber:46::46::46:

priorim ben çıkayım bitanem işlere devam edim bugün yatak odasını temızlıcem akşama doğru mutfağa geçerim anca hem bahar temızlıgı hem mısafir temizliği olcek galıba:1::1:
sanada kolay gelsin canbonum öpüyorum:54::54::54::54::54:

priorim ben çıkayım bitanem işlere devam edim bugün yatak odasını temızlıcem akşama doğru mutfağa geçerim anca hem bahar temızlıgı hem mısafir temizliği olcek galıba:1::1:
sanada kolay gelsin canbonum öpüyorum:54::54::54::54::54:

çok ağır kaldırma şekerim dikkat et.. :16::16::16:

yok bitanem sorunlu bir arkadaş geliyor.hiç sevmem kendilerini ama beni 2 kere cagırdı şimdi sıra bana döndü elim mahkum anlıcan:1::1:inşallah yetişir bakalım.oy ben sana temızlık yaptırmam valla otururuk beraber:46::46::46:

uf hiç sewmem öle soruncu pimpirik tipleri:47::47::47::47::47: bi sağ bi sol çakasım gelir hayalotum bence siz toplanın bana gelin priorim hayalotum umudum allah ne werdise yeriz :54::54::54::54::54::54::54:

çok ağır kaldırma şekerim dikkat et.. :16::16::16:
temem priorim merak etme:54::54::54::54:
tatlım daha perşembe kaç gün war bu ne telaş sonra hasta oluosun
oy kuzum sağol düşündüğün için:54:ama oda oda yaptığım için için anca biter:12::12:
uf hiç sewmem öle soruncu pimpirik tipleri:47::47::47::47::47: bi sağ bi sol çakasım gelir hayalotum bence siz toplanın bana gelin priorim hayalotum umudum allah ne werdise yeriz :54::54::54::54::54::54::54:

bende:27::27:valla neka güzel olurdu beste kızçem:46::46::46:

selamm.. iyi aksamlar ben geldimm ama kimse yok :72:

Son düzenleme:
Back
X