Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm bi kaç tane hastane buldum.istersen sana yazarım isimlerini.bakalım hayırlısı artık.sen regli oldunmu?
esilam bana da yazarmısın müsait olduğunda ben çok kararsızım ya bulamadım hala:50::50::50:hadi hayırlısı:46::46::46:
hoşbuldum kuzuuuummmmmmmmm, çok çok özledim yaa.. iyiyim çok şükür, net problemli bu ara ondan gelemiyorum:31:
ama aklım hep sizde, sen nasılsın kuzum gittin mi dr.a :16:
kızlardan ne var ne yok:44:
bende çok özledimmmmmm:54::54::54::54:her kes iyi meddcezırım çok şükür:46::46::46:ama ben tele takıldım kusura bakama cevap yazamadım hemen:54::54::54:
selam kızlar nasılsınız? ben 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay 3 cm e yakın yumurtan olusmus dedı pazartesi gittigimde hemen o gun catlatma ıgnesı onerdı ıstersen vur dedı yanı kendı kendınede catlar ama bı deneyelım dedı bende aklımızda kalmasın dıye hemen aldım yaptırdım ıgneyı.carsamba gunu bı sancım oldukı oluyom sandım cok fena bı sancıydı adım atamadım galıba yumurtam catladı :) her ay sancım olur catlama donemınde ama bu baskaydı ınsallah artık bu ay bekeltmez bebıslerımız bızı :)
sanırım çatladı sernesım hadi gözün aydın:46::46::46:inşallah gelcek meleğin bu ay:46::46::46::46::46::46::46:
selam habıbtelerım nasılsınızzzz bakalımmmmmmmmmm herkesssss ıyımı bakalım var mı ıyı haberlerrrrrrr...

habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugun hıc aklımdan çıkmadın yaaaaaaa:14::14::14:çok özlemişim valla gel bi sarılam :48::48::48::48:

cnm hsgledinn, ben anlatayım.. aynen yap çıkar ..

sayfanın üst de KULLANICI KONTROL PANELİ var. .ona tıkla.
sonra SEÇENEKLERİ DÜZENLE tıkla.
açılan sayfayı biraz indir.. orada ÇESİTLİ SEÇENEKLER ' de GELİSMİS DÜZENLEYİCİ var ona tıkla..
sayfanın en aşağısına in.. DEĞİSİKLİKLERİ KAYDET bas, islem tamam..
msj yazarken gülücüklerin çıkıcak :)

:1::1::1::1::1:

habıbtelerımmmm ıyıyım cok sukur babamlara gweldım evımde net yoktu cok sukur ıyıyızz bız yarın doktora gıdecemmmmmm bakalım nasılızz dıyeeee sızler nasılsınız herkes ıyımıı:16::16::16::16:

sizlere iyi geceler .. ben çıkıyorum .. yarın ve haftsonu yokum mrak etmeyin ..

umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hurma gozlummmm sen nasılsın bıtanemmmmmmm:34::34::34::34:

valla drda sasırdı 3 cm e yakın dedı normalı ne bılmıyorum ınan :1:

3cm demişse 30 mm yapar.normalde 20 22 mm arası çatlatma iğnesi veriliyor diye biliyorumda oyuzden sordum yoksa benimkiside çatlamadığı için büyüyor sernesim 28 mm oluyor ama doktor çatlatma iğnesi vermedi hiç kiste dönüşcek didi bana hep oyuzden sordum:26:

Back
X