- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.781

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür sekerim iyiyim sen nasılsın.. kırmızıları gördüm.. önümüzdeki aya bakalım.. nasip kısmet...![]()
ya kızlar gögüslerimde farklı bir ağrı var bayada dolgunlaştı acaba hamile olabilir miyim lekenmede olmuştu 19. günümde ...adet belirtiside olabilir ama off ya bari bu ay tutsa:44:
iim canım sen:))
iyi şekerim nolsun... eşimin pc yi bırakmasını bekledim.. sonunda kovaladım.... ancak gelebildim.....
keyifler nasıl....
kimseler yok galiba bizdden başka![]()
geçmiş olsun canımmm dikkat et üşütme sakın:)ceylanım.. benim karnım agrıyoo asciiik yatiiim ben... öpüorum çok...iyi geceler....![]()
çok şükür sekerim iyiyim sen nasılsın.. kırmızıları gördüm.. önümüzdeki aya bakalım.. nasip kısmet...![]()
selam baş üstünde taşınırmış değilmididim oyuzden başlığa yazımm
babasına gitmiş kızçelerim hepinizi öpüyormuş teker teker haftasonu yani pazar döncek sanırım
Canım sende umudumuza çok çok selam söyle,öpüyoruz onu.
Babaevinde huzurlu,mutludur şimdi.
Bol bol dinlensin,bütün negatiflikleri atsın ,relaks,enerjik dönsün .
Daha yapacakları var.
Selamı taşıyan güzelliği de ayrıca
bakalım kuzum hayırlısı sanırım öyle olcak artık bismallah diycez sonunda
Hadi bitanem hayırlısı,tez zamanda hayırlı haberler yaz inşallah.
kahvemi didinnnhemn geliyorum kuzucum
bende onları çok öpüyorum
ve tabiki güzel güzeli annelerinide
Canım sen işe daldın gelemedin madem,bak dayanamadım kahveni sana getirdim
![]()
o umudun hiç tükenmesin inşallah keserim
Amin amin amin.
QUOTE=hayalot;29738638]yok bitanem maalesef bitmedi senin akılsız hayalotun bugün halı yıkadı herzaman halı yıkamaya gönderiyorum bu ay yıkıcam tuttu yaşimdik kasıklarım belim çok kötü ağrıyo uzandım biraz daha mutfağa hiç giremedim bile bel ağrımın geçmesini bekliyıorum
sen nasılsın keserim
ovulasyon gününmü geldi hadi hayırlısı inşallah keserim rabbım gönlüne gore versın
Canım ne çok yormuşsun kendini yapma hayalotum bu kadar zorlama hasta olacaksın sonra Allah korusun.