Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzummmmmm kıyamam ben sana .... yavrukuşummmm ne diyeyimmm bilemedim ki ben yaaaa.. nasıl üzgünümm anlatamam... ama bebeğimmmm geçecek bugünlerde inşallah.. Rabbim gönderecek meleğini..

oyyy kuzularımmmmm :25::25::25: kıyamam ben sizeee mahvettinizzz beniii....:5::5::5: düzelecek inşallahhhh canım benimmm.. herşeyy yoluna girecekk :29::29:

Canim yaa kusura bakma valla kizcem ozur dilerim braz uzdum galiba seninde bebisin karninda bnde braz duygusala bagladm galiba :26: hic dusunemedm szleri.seni sevyrm bebekim...

Uzun zamandir gelemedim.artik bebis annesini zorluyor.7. Ayi bitiriyoruz bu hafta.Allah izin verirse 1 ay daha işe devam.edicem.aksamlari erkenden uyuyorum.hepinizi cok ozledim.bem de bebis te iyiyiz.hepiniz iyisinizdir insllah.opuyorum cok.yine gelicem:16:

Scorpionsumm...napiyon nasılsın kiscemm yaaa..bende diyodum scorpim hic girmedi diye:50:
MasaAllah epey yola girdiniz. .Rabbim kolay dogum nasip etsin ins balim :16:
Birde biz olmayanlara nasip eylesin ins :(

Nyse balim ..sen bakma bana..opiyom seni scorpimm :54:

scorcipimmmmm:52::52::52:hoşgeldınız prensesımde ıyıoymıs cok sukur:16::16:izin al artık kızçem yollarda dogurcan yoksa:52::52:keşke bende calıssaydım belkı ılo almazdım bukadar:31:

Gulbisimm..nasil oldun kiscemm..daha iyisindir insaAllah.. :16:
Rabbim hayirli zamnda sagliklan nasip etsin ins balim. Opuyom seni :54:

Karam nerelerde hic gorunmuyo ... gördünüz mu kizlar :26::26:

Son düzenleme:
Canim sıkılıyor kızlar :29::29:diyom su bizim belirsizligimiz nolcak:31: bu denedgmiz seylerden olmazsa yine diye.. hep olimsuzluk yasayinca ...yine mi... demek zor gelcek :(

Enistenize sordum bu aksam naapcas diye olmazsa ne zmn dr a gderiz.. hic cvp vermiuo.. nolcak blmiyom.
Aha yine karamsarlk çöktü iste:((

Hosgeldin canm benim nye oyle oldnki :26: dinlen bolbol canm

hoşbulduk hemşirm.bilmiyorumki kuzum:26:belimin ağrısı bellide diğer hissettıklerım nıyedır bılınmez.bu arada günler gectıkçe bel ağrım artıyor napıcagımı sasırdım artık :31:sen nasılsın hemşirem:29:

Canim sıkılıyor kızlar :29::29:diyom su bizim belirsizligimiz nolcak:31: bu denedgmiz seylerden olmazsa yine diye.. hep olimsuzluk yasayinca ...yine mi... demek zor gelcek :(

Enistenize sordum bu aksam naapcas diye olmazsa ne zmn dr a gderiz.. hic cvp vermiuo.. nolcak blmiyom.
Aha yine karamsarlk çöktü iste:((

rabbım buyuktur gonzalezım:48::48::48:eniştemde düşünüyodur senın kadar emın ol:29:sıkma o tatlı canını:16:olcak ınsallah hersey yoluna gırecek bundan sonra:54:

Gulbisimm..nasil oldun kiscemm..daha iyisindir insaAllah.. :16:
Rabbim hayirli zamnda sagliklan nasip etsin ins balim. Opuyom seni :54:

Karam nerelerde hic gorunmuyo ... gördünüz mu kizlar :26::26:

Daha iyiym umudum cok sukur.gecmisi okumaya calisiyorum telden.amin kizcem aminn.hepimiz icn hakkimizda hayirlisi olsn..Karami bende cok merak ediyorum hala gelmemis yaa :26:

Daha iyiym umudum cok sukur.gecmisi okumaya calisiyorum telden.amin kizcem aminn.hepimiz icn hakkimizda hayirlisi olsn..Karami bende cok merak ediyorum hala gelmemis yaa :26:

Allahim daha iyi etsin ins kuzum :16: amin cnm amiinn inss.

Ins iyidir bseyi yokdur:26::26:

hoşbulduk hemşirm.bilmiyorumki kuzum:26:belimin ağrısı bellide diğer hissettıklerım nıyedır bılınmez.bu arada günler gectıkçe bel ağrım artıyor napıcagımı sasırdım artık :31:sen nasılsın hemşirem:29:

Ay kiyamam kizcem benm gebeliktendir bisi olmz ins:29:bende ruh gibiyim ya hic konusmuyorum gulmuyorym.bide cok asabiyim gerginim.esimde kizip duruyor.cekirdek al citlatcam dedim onuda yiyemedm keyfm yok.mac izliyor bizmkide turkiye macini cok sıkildmm

Ay kiyamam kizcem benm gebeliktendir bisi olmz ins:29:bende ruh gibiyim ya hic konusmuyorum gulmuyorym.bide cok asabiyim gerginim.esimde kizip duruyor.cekirdek al citlatcam dedim onuda yiyemedm keyfm yok.mac izliyor bizmkide turkiye macini cok sıkildmm

şu bel ağrım gecseydı başka bısey ıstemıyorum suan:5:sıkma canını bıtanem.sen basedebılırsın bununla:16:kalbını ferh tutmaya bak hıc kolay degıl yasadıgın ama rabbım sabır verıcek ınsalalhh:16::16::16:

Noldu balim :38:
Eltiler mi limon sikdi yoksa eniste bey mi :4::4::4:

belim agrıyo gonzalezım sankı odunları baglamıslar sırtıma oyle oturuorum:50:
daha bu başlangıcı bıde ılerkı yıllarda daha kötü olucagım günlerde gelıcek su ılaçlarıma bı baslıyaydım hayırlısı ıle belkı azalırdı ağrılarım :26:

Back
X