- 25 Şubat 2013
- 887
- 202
- 133
- Konu Sahibi medd_cezir
- #57.581
Keserim faceden seni eklesem orda da görüşelim sanırım aynı zamanda evlenmişiz 😊
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm gulbis teze merak etme allah byuk kizimda bni birakmadi senin kuzunda birakmicak a hep ole dusun hic kptu bisi sokma yuregine allah dualarimizi kabul etsin
slm kzlar ben yaklsk gece on ikidn beri sanci cekiyorm ebeye gttm sabah dogum baslams ogledn snra dogurursn dedi dua edin
kuzum hadi gözün aydın Allah hayırlısını nasip etsinslm kzlar ben yaklsk gece on ikidn beri sanci cekiyorm ebeye gttm sabah dogum baslams ogledn snra dogurursn dedi dua edin
canım bende malesef gıremıyorum bı turlu gecemıyorum bilgisayarın başına sen nasılsın umarım herşey yolundadırmerhaba arkadaşlar sürekli girip yazıoyrum ama pek kimseden cevap alamıyorum umarım herkes iyidir benim kırmızılar geldi yine malesef artık tek bir umudum dahi kalmadı bebek istemiyorum artık....
Slm kizlar nabersiniz.bnde dun dr a gittim bi on gun daha rapor aldm.bel agrilarim ve koyu sari akintim var dedim prolutan igne yazdi tekrar dört gunde bir vurulacaksn dedi.bebegimi gordm 9 +4 oldu. 2.60 cm cik boyu :))) küçücük kalbi nasil da guzel atiyorduresmen bir mucize. Rabbim bu mucizeyi isteyen herkese tattirsin herzaman dualarimdasinizzz.isim isim canlarimm..
kuzum hadi gözün aydın Allah hayırlısını nasip etsin
canım bende malesef gıremıyorum bı turlu gecemıyorum bilgisayarın başına sen nasılsın umarım herşey yolundadır
oyyy oyy maşallahnazar değmesin
darısı başımıza inşallahhh gulbısımmmm
![]()
canım bende iim biraz daha topalrlandım kırmızılar geldi cumartesi akşam leke halnde pazar tamamen geldi.. dün de bal+çörekotu+tarçın karışımına başladım bakalım ne olucak bu ay ayrıca preseed jelide kullancam inşallah fazla bekletmez miniğim...
canım yemen lazım zor şer ye artıkhadi hayırlısı olsun tatlım bızde saray macunu yaptık 18 cesıt baharattan saracoglunun tarıfı ama cok iğrenc 1 haftadır duruyor kavanozda esımde yemıyor napcaz bılemedım bıde bır suru para verdık![]()
hadi hayırlısı olsun tatlım bızde saray macunu yaptık 18 cesıt baharattan saracoglunun tarıfı ama cok iğrenc 1 haftadır duruyor kavanozda esımde yemıyor napcaz bılemedım bıde bır suru para verdık![]()
hayırlı akşamlar kızlar dün saat 12 10 da dünyaya geldi bebeğim normal doğum yaptım ama ebede doğurduğum için normal oldu hastahenede olsaydım sezeryan a alırlardı kakasını yapmış ama yememişş allah kurtarsın hamile kardeşlerimizi
kuzum hadi gözün aydın Allah hayırlısını nasip etsin
canım bende malesef gıremıyorum bı turlu gecemıyorum bilgisayarın başına sen nasılsın umarım herşey yolundadır
oyyy oyy maşallahnazar değmesin
darısı başımıza inşallahhh gulbısımmmm
![]()
hayırlı akşamlar kızlar dün saat 12 10 da dünyaya geldi bebeğim normal doğum yaptım ama ebede doğurduğum için normal oldu hastahenede olsaydım sezeryan a alırlardı kakasını yapmış ama yememişş allah kurtarsın hamile kardeşlerimizi
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün darısıda bizlere inşallah...
cik guzel bi duygu insan donup jalio o sesi dinlerken allahim sonuna kadar bole mujdeleer almayi da wermeyide nasip etsinnnn......Slm kizlar nabersiniz.bnde dun dr a gittim bi on gun daha rapor aldm.bel agrilarim ve koyu sari akintim var dedim prolutan igne yazdi tekrar dört gunde bir vurulacaksn dedi.bebegimi gordm 9 +4 oldu. 2.60 cm cik boyu :))) küçücük kalbi nasil da guzel atiyorduresmen bir mucize. Rabbim bu mucizeyi isteyen herkese tattirsin herzaman dualarimdasinizzz.isim isim canlarimm..
amin bi tanem ama o da senin kadar dusunuo sa seni emin ol hic kuskusuz mutlu olur....baskasindan duymasi daha uzer cok samimi isenizRabbim teyzem kizi bitanecik dostuma canoma da versin inş bu muberek gunlerdedr lar hic umit vermiyor
(( cok uzuluyorum onun icn.ltfen bi okuyun da icten amin deyin kızlar belki birinizn amini kabul olur..hamile olduğumu soyleyemiyorum bi türlü su anda cok kötü günler geciriyor nasil soylicem
(
inanmiorum sanki ekmek aldi geldi bakkaldan kiz seni de o kuzukulagimida yerim bn ya allahim ewladinizi size bagislasin uzun omurler eersin ama bi ara su hikayeyi anlat nie ebe de dogurdun hastanade degil...neler yasadin bi hayalot bi sen rahatlatin artik bizihayırlı akşamlar kızlar dün saat 12 10 da dünyaya geldi bebeğim normal doğum yaptım ama ebede doğurduğum için normal oldu hastahenede olsaydım sezeryan a alırlardı kakasını yapmış ama yememişş allah kurtarsın hamile kardeşlerimizi
Iyi geceler canlarim internetim yok esimin telinden yaziyorum. Ngasgm gozunaydin bitanem rabbim evladini sizlere bagislasin. Hep aklimdaydin netede giremedim dun hep aklima dustun ama cok dua ettim. Kokla benim icinde tamam mi canim.
Gulbisim sende gormussun melegini masallah canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Bende pazar gunu hoaya gttm. Muska verdi. Uzerime hergun sureler dualar okunuyo. Bende omrumun sonuna kadar okunacak dualarim tesbihlerim var sabah aksam onlari okuycm. Insallah allahim vesile kilar bi an evvel guzel haberler alirim aliriz. Dualarinizda banada yer verin lutfen sizlerde her daim dualarimdasiniz. Opuyrm cok. Teldn cok zor oluymus bu arada :)
cik guzel bi duygu insan donup jalio o sesi dinlerken allahim sonuna kadar bole mujdeleer almayi da wermeyide nasip etsinnnn......
amin bi tanem ama o da senin kadar dusunuo sa seni emin ol hic kuskusuz mutlu olur....baskasindan duymasi daha uzer cok samimi iseniz
inanmiorum sanki ekmek aldi geldi bakkaldan kiz seni de o kuzukulagimida yerim bn ya allahim ewladinizi size bagislasin uzun omurler eersin ama bi ara su hikayeyi anlat nie ebe de dogurdun hastanade degil...neler yasadin bi hayalot bi sen rahatlatin artik bizi
selam bi tanem ewet banada muska wermisti annem demistim gulbisie allah dualrimizi kabul etsun
Iyi geceler canlarim internetim yok esimin telinden yaziyorum. Ngasgm gozunaydin bitanem rabbim evladini sizlere bagislasin. Hep aklimdaydin netede giremedim dun hep aklima dustun ama cok dua ettim. Kokla benim icinde tamam mi canim.
Gulbisim sende gormussun melegini masallah canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Bende pazar gunu hoaya gttm. Muska verdi. Uzerime hergun sureler dualar okunuyo. Bende omrumun sonuna kadar okunacak dualarim tesbihlerim var sabah aksam onlari okuycm. Insallah allahim vesile kilar bi an evvel guzel haberler alirim aliriz. Dualarinizda banada yer verin lutfen sizlerde her daim dualarimdasiniz. Opuyrm cok. Teldn cok zor oluymus bu arada :)