Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Amin canm benim aminnnn :)) en en en kısa zamanda
:54::54::54::54::54:inşallahhhh:31:
hayırlı akşamlar kızlar dün saat 12 10 da dünyaya geldi bebeğim normal doğum yaptım ama ebede doğurduğum için normal oldu hastahenede olsaydım sezeryan a alırlardı kakasını yapmış ama yememişş allah kurtarsın hamile kardeşlerimizi
canım hadi bakalım gözün aydın Allah analı babalı buyutsun ınsallahhhh:emir_bebek::emir_bebek::16:
canım yemen lazım zor şer ye artık:16::16::16::16::16: inşallah yaza kadar bizde anne oluruz burda bas bas bağırcam valla aht olsun:1::1::1::1::1::1::1::1::1: bende aç karnına yiyorum fakat miğdem biraz hassas ya yanıyor sanki ama sonra geçiyor:9::9::9::9:
herşey minnoşlarımız için...

bakalım artık nasıl yıceksek aslında en cokta esımın yemesı lazım ama :31::31::31: bende bağırcam olsun hele bir inşallah heryerde hemde:21::21:

nasılsınız bakalım herkese günaydın ben normalde yatarım bu saatlerde anca kalkardım esım grıp olmus 2 gunluk rapor vermıs doktor sımdı yatıyo bende bı bakayım sıze dedım.

buarada benden ofis histeroskopi istediler bu ay onu çekılcem myomlarımın alınıp alınmayacagına karar verıcekler dua edın ınsallah hayırlısıyla amelıyat falan demezler:5:

hayırlı akşamlar kızlar dün saat 12 10 da dünyaya geldi bebeğim normal doğum yaptım ama ebede doğurduğum için normal oldu hastahenede olsaydım sezeryan a alırlardı kakasını yapmış ama yememişş allah kurtarsın hamile kardeşlerimizi

Kuzummmm Sağlıkla büyütün bebeğinizi Analı babalı inşallahh :52::52::52::52::52:

nasılsınız bakalım herkese günaydın ben normalde yatarım bu saatlerde anca kalkardım esım grıp olmus 2 gunluk rapor vermıs doktor sımdı yatıyo bende bı bakayım sıze dedım.

buarada benden ofis histeroskopi istediler bu ay onu çekılcem myomlarımın alınıp alınmayacagına karar verıcekler dua edın ınsallah hayırlısıyla amelıyat falan demezler:5:

Canmmm gecmis olsn kocana. bi cektir bakalim ne sonuç çıkacak.ins ameliyata gerek kalmaz btanem ya ne diyim hakkinda hayirlisi olsn.Allah en kisa zamanda bebis versnde acılarını unuttursun..

muhtesemsin canim masallah sen kg lulumussun fakat bebiste cok ii mis walla nazar degmesin ozellikle bebis kg alsin die bisi yedin mi canim

sall cnm bnm sadece gunde yarm kılo sut ve yogur tukettm ve her gun bır muz bana doktorm bunları muhakkak yememı soyledı cokta yararlı bnm oglan dogdugu gun boynunu falan tutuyodu elımı cok fena sıkıyo kuvvetlı ve hareketlı bı bebek

:52::52::52:ayy ayşemm yaaa çok heyecanlı:16:inş bende başarabılırım:18:
okudum evet ıkınma sekıllerını ama oan yanlış bişey yapmaktan cok korkuyorum:26:ben şuan tam 24 kilo aldım ben nasıl dogurcam olcakmı bu kıloyla bılmıyorum ayşem ya :27:benımde cok kramplı gecen gunlerım oldu son 1 haftadır 2 haftadaırda ıste cok agrım var anlattıgım yerlerde aglıyorum hatta cogu zaman bende esım coraplarımı gıydırıyor cogu zaman:28:inş bende basarabılırım:16:bebişimde cok saglıkymıs kılosu boyuıda normal hatta boyu uzun maşallah:nazar::nazar:geçen hafta bizimkisi 3200dü bakalım bu hafta kaç kılo olmus ıns kılo almıstır bu hafta:27:boyu 50 küsürdü geçen hafta sanırım 51 cmle dogar nasıpse:emir_bebek:
anne sutumu verıyon pekı :46:

bebegn kılosu falan onemlı degıl bnm ıcın saglıklı olsun da sen ıcını ferah tut allah yardm eder merak etme sakın ol yeter cnm

kızçelerim sonunda gelebıldım hepınızın yazdıklarını telden okudum ama ben sıze donemedım malesef :29::29:
çok şükür herşey yolunda kızlar bızım sıpa da ıyı maşallahı var yanlız ben kotuyum sanırım antıbıyotık dokundu bana kasıntı tuttu tabuırcu oldugumdan berı felaket durumdayım evımde cok kalabalık oyuzden pcye bır turlu oturamıyorum su yarı kırkım bı cıksa rahatlıcam ıns:16:
ngasgım kuzummmmmmmmm da dogum yapmıs yaaa allahım saglıklı uzun omurler nasıp eylesın ıns:16::16:darısı sızlere hep dua ettım:16:gelıcem yıne cıkmak zorundayım yıne:48::48:çok özledim sızlerı ya :48::48:kendınıze ıyı bakın emiii dualarım sızlerle :54::54:

kızçelerim sonunda gelebıldım hepınızın yazdıklarını telden okudum ama ben sıze donemedım malesef :29::29:
çok şükür herşey yolunda kızlar bızım sıpa da ıyı maşallahı var yanlız ben kotuyum sanırım antıbıyotık dokundu bana kasıntı tuttu tabuırcu oldugumdan berı felaket durumdayım evımde cok kalabalık oyuzden pcye bır turlu oturamıyorum su yarı kırkım bı cıksa rahatlıcam ıns:16:
ngasgım kuzummmmmmmmm da dogum yapmıs yaaa allahım saglıklı uzun omurler nasıp eylesın ıns:16::16:darısı sızlere hep dua ettım:16:gelıcem yıne cıkmak zorundayım yıne:48::48:çok özledim sızlerı ya :48::48:kendınıze ıyı bakın emiii dualarım sızlerle :54::54:

masallah bi tanem seni cok ozledik cinar abimizi at bize mesajla falan masallah kirk bir kere hayatimmmmmm allah yardimcin olsun gecmis olsun....

Kuzummmm minik çınarı Sağlıkla analı babalı büyütün.. Darısı diğer kızçelerime olsunnn... Çekirdek ailenle çok mutlu olun...:nazar::nazar::nazar:

canımmmmmmmmmm hoş geldii çınarınn sefalar getirdiiii :16::16::16: Rabbimmm uzuunn sağlıklı bi ömür versin hepinizeee :16::16::16: inş... ağrılarınnn daa biterdeee rahatcaaa çıkarırsın lohusalıkk günlerinii :48::48::48:
Eki Görüntüle 936554 Eki Görüntüle 936554

Son düzenleme:
kızcelerım her ıkınızınde gözü aydın.... hayırlı ugurlu olsun:nazar::nazar: RABBİM uzun ömürler versin bebişleriize:emir_bebek::emir_bebek: darısı inşALLAH bizlerin basına olsun:16::16:

Canım benim yaaa :48::48::48::48::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Slm kizlar herkesler uyudumu napiyonuz.uyku tutmadi beni kocisde yok nobetci.ben bugün felaket diş agrisi cektm ya.en arkada dis etim abselesmis şişmiş :( hatta bi ara atesim yükseldi ama geri dustu cok şükür. Dger bebegim yuksek atesten snra düşmüştü o kadar korktm ki :(( kocam telde ısrar etti nane limon yap ic dye bnde yaptm ictm gariptr ki dis agrisi da ates de kalmadi cok şükür. Galiba drenc yukselince gecti braz.nyse hayirlisi artk.hayirli cumalar bu arada Allahim herkesin gonlundekini versn.dualarinizda banada yer verin optum canımın icileri :)))

Son düzenleme:
Canmmm gecmis olsn kocana. bi cektir bakalim ne sonuç çıkacak.ins ameliyata gerek kalmaz btanem ya ne diyim hakkinda hayirlisi olsn.Allah en kisa zamanda bebis versnde acılarını unuttursun..
evet canım artık kafamızda bi soru kalmasın inşallah hayırlı olur...
erkek cnm.evet az kaldı.hayırlısıyla bi kucağımıza alsak.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inş.
maşallah canım yaaa:nazar: Rabbim hayırlı doğumlar versin analı bablı büyüsün inşallah darısı başımıza:49::49::49:
çokkk çokk geçmiş olsun kızçem Allah analı babalı büyütsün inşallahhh :16:
Slm kizlar herkesler uyudumu napiyonuz.uyku tutmadi beni kocisde yok nobetci.ben bugün felaket diş agrisi cektm ya.en arkada dis etim abselesmis şişmiş :( hatta bi ara atesim yükseldi ama geri dustu cok şükür. Dger bebegim yuksek atesten snra düşmüştü o kadar korktm ki :(( kocam telde ısrar etti nane limon yap ic dye bnde yaptm ictm gariptr ki dis agrisi da ates de kalmadi cok şükür. Galiba drenc yukselince gecti braz.nyse hayirlisi artk.hayirli cumalar bu arada Allahim herkesin gonlundekini versn.dualarinizda banada yer verin optum canımın icileri :)))
dikkat et kendine kızçem kekik suyuyla falan gargara yap yada sirkeli limonlu suyla apselere iyi geliyor geçmiş olsun tatlımm:54::54::54:

Merhaba sernescim nasılsın anlaşılan benim gibi sende de gelişme yok:(

bende yaklaşık 1.5 aydır eşime keçi boynuzu kürü içiriyorum. Nelerden medet umuyoruz inşallah işe yarar.::((

aynen canım yaaa yok henüz bi gelişme adetimi bekliyorum histeroskopi yapılcak tanı amaçlı artık aşılama yada tüpe geçicez eşim çok huysuz o konuda sen içirebiliyosan devam et bence en az 6 ay içmek lazımmış inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz:49::49::49:

Kuzummmm minik çınarı Sağlıkla analı babalı büyütün.. Darısı diğer kızçelerime olsunnn... Çekirdek ailenle çok mutlu olun...:nazar::nazar::nazar:

kızcelerım her ıkınızınde gözü aydın.... hayırlı ugurlu olsun:nazar::nazar: RABBİM uzun ömürler versin bebişleriize:emir_bebek::emir_bebek: darısı inşALLAH bizlerin basına olsun:16::16:

evet canım artık kafamızda bi soru kalmasın inşallah hayırlı olur...

maşallah canım yaaa:nazar: Rabbim hayırlı doğumlar versin analı bablı büyüsün inşallah darısı başımıza:49::49::49:

çokkk çokk geçmiş olsun kızçem Allah analı babalı büyütsün inşallahhh :16:

dikkat et kendine kızçem kekik suyuyla falan gargara yap yada sirkeli limonlu suyla apselere iyi geliyor geçmiş olsun tatlımm:54::54::54:
kızçelerim çok sağolunnn :16::16:darısı sızlere olsun inşallahhh:16::16:hemşirem korkma kuzum içini ferah tut hepinize hayırlıo cumalar dılıyorum tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın gelen gıdenım cok pcyı acık tutamıyorum su yarı kırk bı cıksa rahatlıcam ınsallah:16:çok çok öpüyorum sızlerı :54::54::54:

kızçelerim çok sağolunnn :16::16:darısı sızlere olsun inşallahhh:16::16:hemşirem korkma kuzum içini ferah tut hepinize hayırlıo cumalar dılıyorum tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın gelen gıdenım cok pcyı acık tutamıyorum su yarı kırk bı cıksa rahatlıcam ınsallah:16:çok çok öpüyorum sızlerı :54::54::54:

Oy oy yerim seni taze annee :54::54::54: kuzucugumu öp yerimize kokla oy ne sirindir o smdi yaa :16::16::16:

Back
X