Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Eki Görüntüle 938760

kızlar buda muhammedim benim yavrum inşallah sağlıkla çıkar hastahaneden:14:

maşallah çok tatlı canım allah uzun ömürler versin ...

slm kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğmm sarılık oldu hastahaneye gittik ve kalbinin delik olduğunu öğrendik şuan küvede kanında mikrop varmış aynı zamanda antibiyotk tedavi alıyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah :14:

canım geçmiş olsun yakın bir zmanda atlatır inşallah sıkma canını sütün kesilmesin sonra.. bebeğine Allah uzun ömürler versin dualrımız senle...

Saol canm evt ya dis agrisi da berbat bisey kulagim basim hertarafim agriyordu dün :(( sana da geçmiş olsn canm..valla iyi olmus nobetin bitmesi dinlenirsin biraz ya.cinar bebek cok tatli dimi ya masallah.darisi bizlere olsn inşallah. ..

Allahım sızlerede nasıp etcek ıns hemsıremmmm:29::29::29:

slm kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğmm sarılık oldu hastahaneye gittik ve kalbinin delik olduğunu öğrendik şuan küvede kanında mikrop varmış aynı zamanda antibiyotk tedavi alıyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah :14:

ngasgım bıtanem dualarım sızlerle gece okudum telden cok ama cok uzuldum canım arkadasım rabbım en kısa zamanda kavusturcak ıons sızı.sarılık hemen hemen her bebekte olur ısın tedavısı olcak onu kolayca atlatır hıc canını sıkma kuzum:48:kalp delikliğide bazı bebeklerde goruluyor ama duzgun bı doktora mutlaka gotur kontrollerını aksatma oda bellı bı zamndan sonra cogu bebekte kapanıyor ınsallah muhammedımızde oyle olacak canımın ıcı:54:kanında mıkrop varsa cok dıkat et cok cabuk hastalanır bu bebekler annesı cok narınler zaten burda tanıdıgıklarımın bebıslerıde oyle oldu antıbıyotık tedavısı gorduler bellı aralıklarla sımdı cocukları dana kadarlar:nazar:ıns sende oyle olcaksın cok zor bu donem ama bıraz sabır bıraz sukur bıraz dua atlatıcaz ıns :16:ıns bıkaçgune kavuscaksın yavrunla:16:haberdar et merak edıyorum teyzesumda cok tatlı Allahım nazarlardan korusun maşallah maşallah:16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbım uzun saglıklı omurler nasıp eylesın ıns kuzum hepımızın evlatlarını korusun:29::29::29:

cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.bebiş nasıl?
Allah razı olsun esılam senınde cok az kalmıs daruısı sana ıns kuzum:54:bebıs ıyı teyzesı ama bıraz burnu tıkanmıs okadar kolladım gelen gıdenden ama ıns kotu olmaz:5:sen nasılsın ıyısın degılmı :16:
slm kızlar nasılsınız?? bende evdeyim nihayet pansiyon günleri bitti artık hergün evimde olucam...bıraktım nöbeti:9: dayanamdım cadı kızlara...gülbişim geçmiş olsun canım benmde 2 gündr dişim ağryo ölyrm valla..

hayalotum kuzum canım taze annişim benim:16::16::16::16::16::16::16: gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim oğluşunda pek datlu:16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah...

esilam canım benim zaman valla çabuk egçmişi benm miniğimde bırakmasaydı beni günlermiz aynıydı senle hayırlısı artık
oyyy balım cok sagol darısı sana olsun ıns dualarım sızlerle unutmayın:54::54:
kızlar bugun doktora gittim.. çok şükür bebeğimin herseyi cok normal ve saglıklı dedi doktor...ama benim minnakım yüzüstü yattığı için bize cinsiyetını göstermedi... böle olmasını hiç beklemıoduk ama doktor cok ugrastı bi turlu donmedi... bu durumda kız diyebilirim ama belli değil cinsiyeti dedi:50::50::50::50: ama ALLAHıma cok sukur saglıklıymıs ya napalım 3 bucuk ay bekledık bi 10 gün daha beklıycez artık:52::52::52:
gosterır bıtanem merak etme ama kız cocukları kendını saklar derler :1: tabı hıc bellı olmaz saglıkla kucagına al ıns:16:

Son düzenleme:
kızçelrim dun geece cok sukur gobek bagımız dustu teyzelerı yavrum buyuyor gozlerımın onunde :16:allahım herkese nasıp etsın her baktıgımda hep dua edıyorum sızlere ..bıraz burnumuz tıkanmıs umarım cıgerlere dogru ınmez:50:cok zormus anne olmak ,yetişebilmek ,bakabılmek ...rabbım guc kuvvet versın bugunlrınızı ıyı degrlendırın o bebıslerınız elbet gelecek ve geldıgınde herşey cok farklı oluyıor:1:

:nazar::nazar::nazar::nazar:çıkacak ıns ngasım aglama :29::29:
sütünü sagıp bırakıyormusun hastaneye evede bolcana olabıldıgınce stoklama yap emı at buzluga cıkınca kurt gıbı emcek senı:1:

:48::48::48:

evet canım sağıp götürüyorum ama kuzumdan ayrıyım özlüyorum yaa:14:senin minik nasıll canım sen nasılsın

Hiç deme valla bizimki sperm testine girmemek için zehir olsa içir kızz:) Ben böylesini duymadım 7 aydır uğraştım 2 şişe keçi boynuzu pekmezi içirdim 1.5 aydırda kürünü yapıyom teste gitmemek için içiyo işte ne desem yapacak test hariç.

O kadar ilginçler ki yarın hormon testine gidicem regl. 3. günü benle gelecek 3 gündür tavır koydum sürekli ağladım (kedi gibi masum bakışlarım döktüğüm tatlı diller işe yaramayınca acıtasyona bağladım) konuşmuyordum. sperm testi için gelecek hafta yaptırcam sözü aldım::))) Tutturmuş sakın ssk ya gitme bizim buradası küçük bir yer kim kimi görse tanır geçen yıl bir arkadaşı beni hastanede görmüş ki ortapediye gitmiştim. Eşime seninki hamilemi demiş. Bizim ki o günden beri uyuz oluyo gidersek mutlaka özele gidiyoruz. Adam fena takıntılı :( Oysa bana ne ya ne düşünürlerse düşünsünler ssk dan bütün tahlilleri yaptırmak varken sürekli özellere para dökeceğiz::((( Özel hastane de yakın olsa 1 saatlik yol benzinde cabası.
bizimkiside artık bitti sayılır rapor için bütün testleri verdi şükür:31:evet ssk varken özel hastanelere para dökmeye hiç gerek yok canım.seninkide baya takıntılıymış:1::1:
Canm yazdklarim gelmiyo bi türlü. Cok saol kizcem bilmiyodum yaa suanda iyiyim tekrarlarsa uyucam tavsiyene cunki antibiyotik kullanmadan halletmek istiyorum. Cok opuyorumm:54::54::54:
geçmiş olsun tatlımm:16:
kızlar bugun doktora gittim.. çok şükür bebeğimin herseyi cok normal ve saglıklı dedi doktor...ama benim minnakım yüzüstü yattığı için bize cinsiyetını göstermedi... böle olmasını hiç beklemıoduk ama doktor cok ugrastı bi turlu donmedi... bu durumda kız diyebilirim ama belli değil cinsiyeti dedi:50::50::50::50: ama ALLAHıma cok sukur saglıklıymıs ya napalım 3 bucuk ay bekledık bi 10 gün daha beklıycez artık:52::52::52:
evet canım biraz daha bekle nasılsa öğrenirsin ilk bebkte çokta önemli değil ama insan işte merak ediyor
canım dualarımız senınle Rabbim hayırlı sifalar versin inşallah hangi hastanedesiniz iyi olcak inşallah sıkma canını:16:
günaydın canbonlarımmmm mutlu huzurlu pazarlar:16::16:

sanada mutlu pazarlar:16:

evet canım sağıp götürüyorum ama kuzumdan ayrıyım özlüyorum yaa:14:senin minik nasıll canım sen nasılsın

Canım benim çok büyük geçmiş olsun... Üzülme diyeceğim ama fayda etmeyecek..

Sarılık çok bebekte oluyor ve geçiyor.. Sıkıntı yapma .. Kalbine gelince o daha çok küçük olduğu için tedaviye daha hızlı cevap veriyor.. Çevremden biliyorum.. Paşamız iyi olacak Allah ın izniyle.. Rabbim acil şifalar versin..

Maşallah canım ya Allah a emanet olsun minik fasulye.
Guzel ve sağlıklı geçer insallah hamileliğin .

Priorim canım nasılsın , atlattın mı sıkıntılarını .
Masallah minigine , keyfi yerinde kuzunun , başlamış şimdiden oyunlara :nazar:

Maşallah cok tatlı cok
sagligina kavuşacak insallah dualarla

Nurlum canım benim?. Çok şükür daha iyiyim.. İnşallah geçecek bugünlerde..

Evet canım keyfi yerinde galiba hiç durmuyor...

Sen nasılsın... Minnaklar nasıl..:16::16::16:

kızçelrim dun geece cok sukur gobek bagımız dustu teyzelerı yavrum buyuyor gozlerımın onunde :16:allahım herkese nasıp etsın her baktıgımda hep dua edıyorum sızlere ..bıraz burnumuz tıkanmıs umarım cıgerlere dogru ınmez:50:cok zormus anne olmak ,yetişebilmek ,bakabılmek ...rabbım guc kuvvet versın bugunlrınızı ıyı degrlendırın o bebıslerınız elbet gelecek ve geldıgınde herşey cok farklı oluyıor:1:

Ayy maşallah :nazar::nazar::nazar: bu kadar cabuk mu dusuyor gobek.ne yaptin gobegi Allah askina cok merak ettim attin mi ay cok heycanli kizcem :)) aman onlar tatli telaslardir biraz buyusun rahatlarsin.cocuk buyutmek kolay deil artk gercekten

kuzucuklar nasılsınız ben nedense bugün hiç iyi değilim:50: moralim çok bozuk çok yalnızım sabahtan beri ağlıyorum elimde değil yaşlar akıyo kendi kendine yarın adet günüm ya hep yaklaştıkça belirtiler yaklaşıyo ve benm morallerde sıfıra iniyor:14: zaten hastayım 3 gündür 39 dan ateşim daha yeni düştü acilden gittik eşimle c.tesi gecesi doktor ne serum taktı ne tahlil yaptı bu manyak doktorlar neden hep beni bulurlar anlamam:47: youtube da video müzik izliyo dışarda onlarca hasta varken yüzüme bile bakmadı demediki bu kızın ateşi kaç ölçmedi bile salgın var salgın bak bende hastayım dedi boğazın ağrıyodur dedi hayır dedim baktı yinede yazdı antibiyotik.nöbetçi eczane bulduk ilaç kalmamış akıllı doktor herkese aynı ilacı yazmış eczacı bayan aradı hastaneyi doktor bey artık bu ilaçları yazmayın stokta kalmadı dedi doktorda da diyoki bayana ne yazayım:1: Allahtan ki yazdığı ilaçlar evde vardı ki hiç fayda vermediği için gitmiştim doktora vesselam gittik 1 saat kuyruğu boşu boşuna bekledik evdeki iaçlara devam:31::31:

Son düzenleme:
Kuzumun takvimini yerimmmmmmm :nazar::nazar::nazar:

kuzum takvimin hayırlı olsun kuzucum 40.haftayı gör inşallahhhhh:16::16::16::16::16:

Tşk ederim kuzularimmm inşallah bu sefer sonuna kadar gider :(( kaldrmak zorunda kalmamm.telefonumdan artk herseyi görebiliyorum bilhisayar görünümünü aldi saolsun bnde heveskendim :)) .priorim teyzosumuz buyumus mssallah :nazar::nazar::nazar:
Sernesimmm canimmm darısı sana bitanem en kisa surede senin takvimini de gorecez inş ben inaniyorumm....

Back
X