- Konu Sahibi medd_cezir
- #57.661
Geçmiş olsun canım yaa bu dr lar niye boyle yapiyor Allshim Yarabbim ya sabir.cok sinirlendim ya eczaneden serum filan alsan keske soguk alginligi icn kokteyl istiyorum desen bilirler.saglik ocagi varsa yakbda taktirirsin biseycigin kalmaz.alacaksan hatta ben sayarim sana alacaklarin icine koyacak ilaclariin listesini.salak dr ne olacak.biz burda kocamla ikimiz saglikciyiz ya.kim grip oluyorsa cagiriyor takiyoz bisey kalmiyo zaten klinikte hep ayni seyler yapiliyor.alerjin yoksa tabi bu ilaclara ki zaten bi tanede alerji icn ilac koyuyorlar.aglama canim ltfen uzme kendini drencin daha da dusmesin bol bol meyve ye nane limon iç.cayina limon karabiber koy terle iyice. Iyi bsk kendinee.kuzucuklar nasılsınız ben nedense bugün hiç iyi değilimmoralim çok bozuk çok yalnızım sabahtan beri ağlıyorum elimde değil yaşlar akıyo kendi kendine yarın adet günüm ya hep yaklaştıkça belirtiler yaklaşıyo ve benm morallerde sıfıra iniyor
zaten hastayım 3 gündür 39 dan ateşim daha yeni düştü acilden gittik eşimle c.tesi gecesi doktor ne serum taktı ne tahlil yaptı bu manyak doktorlar neden hep beni bulurlar anlamam
youtube da video müzik izliyo dışarda onlarca hasta varken yüzüme bile bakmadı demediki bu kızın ateşi kaç ölçmedi bile salgın var salgın bak bende hastayım dedi boğazın ağrıyodur dedi hayır dedim baktı yinede yazdı antibiyotik.nöbetçi eczane bulduk ilaç kalmamış akıllı doktor herkese aynı ilacı yazmış eczacı bayan aradı hastaneyi doktor bey artık bu ilaçları yazmayın stokta kalmadı dedi doktorda da diyoki bayana ne yazayım
Allahtan ki yazdığı ilaçlar evde vardı ki hiç fayda vermediği için gitmiştim doktora vesselam gittik 1 saat kuyruğu boşu boşuna bekledik evdeki iaçlara devam
![]()