Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şükür evime gelebildim kızlar çerkezköydeyim bebeğin tedavisi için sık sık istanbula gideceğim artık rahat rahat girebilirim kaynanamlardı annemlerdi derken giremedim ...bestekızım gülbisim karamım priorim nasılsınız hayalotum nasılsınız...artık bebekler doğduktan sonra girmekzor oluyor ama fırsat buldukça artık...benim ki gündüzleri hep uyuyor geceleri durmuyor o yüzden girebilirim ...benim bebeğim minicik doğdu 2.600 15 kilo almıştım hepsini kendime almışım nasıl gidecek bunlar :44:göbeğim daha inmedi kızlar bildiğiniz bir şey var mı şuan korse takıyorum ama çok fazla işe yaramadı

bi tanem zor hastane isleri allh yardimcin olsunnn...ayyy yerim bn onu beee buyumustur artik degismistir....masallah.....biz iiz beklioz iste ne olsun ayni bildiin gibi.....walla korseyi birtek geceleri cikar we mekik cek die soluolar yarim mekik..

bi tanem zor hastane isleri allh yardimcin olsunnn...ayyy yerim bn onu beee buyumustur artik degismistir....masallah.....biz iiz beklioz iste ne olsun ayni bildiin gibi.....walla korseyi birtek geceleri cikar we mekik cek die soluolar yarim mekik..

soğol canım :16:büyüyor yavaş yavaş doktorlarlar kalbinde delik olan hastalar kolay kilo alamazlar dedi ama bakalım sürekli emziriyorum inşallah kilo alır ...beklemek zor geliyor hamileyken bir doğursam diye inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım bir nefeste kurtulursun valla korseyi geceleri bile çıkarmıyorum o derece ama inşallah geçer :26::16:

Iyiyiz çok şükür kuzum.. Sen nasılsın... Bebiş nasıl...

şükür iyiyim canım ya ...evime geldim yeni taşınmıştım doğumuda annemde yapınca bu zamana kaldı yavaş yavaş bebek uyudukça toparlamaya çalışıyorum ...bebeğimde emiyor uyuyor gündüzleri gece oluncada uyanıyor gaz sancımız var biraz uğraşıyoruz canım :16:artık darısı sizlere hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla doğum yaparsınız inşallah

soğol canım :16:büyüyor yavaş yavaş doktorlarlar kalbinde delik olan hastalar kolay kilo alamazlar dedi ama bakalım sürekli emziriyorum inşallah kilo alır ...beklemek zor geliyor hamileyken bir doğursam diye inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım bir nefeste kurtulursun valla korseyi geceleri bile çıkarmıyorum o derece ama inşallah geçer :26::16:

aaaa kendi bildigimden degilde duydugumu soyleyim yatarken cikar karin kaslarini tembellestoriomussss mesela cikar 20 tane mekik cek oyle uyu biraz aliskanlik haline getrirsen zorlanmazsin:9: desene solemesi kolay gir bu tempoyada gorim seni....ewet dr soledigini bil ama kafana takma kg isi cocugun bunyesiyle alakali die dusunuorum...insallah saglikli olsun da fazla kg hammallik zaten annesi :)))

şükür evime gelebildim kızlar çerkezköydeyim bebeğin tedavisi için sık sık istanbula gideceğim artık rahat rahat girebilirim kaynanamlardı annemlerdi derken giremedim ...bestekızım gülbisim karamım priorim nasılsınız hayalotum nasılsınız...artık bebekler doğduktan sonra girmekzor oluyor ama fırsat buldukça artık...benim ki gündüzleri hep uyuyor geceleri durmuyor o yüzden girebilirim ...benim bebeğim minicik doğdu 2.600 15 kilo almıştım hepsini kendime almışım nasıl gidecek bunlar :44:göbeğim daha inmedi kızlar bildiğiniz bir şey var mı şuan korse takıyorum ama çok fazla işe yaramadı

Biz iyiyiz canm benim iyi olmus eve geldigin ozluyorduk seni.teyzosum iyidir inş. Bu sıkıntıları da atlatacaksiniz Allahin izniyle.

temem içiyomda ayva içmiyom:31:ayvada sevmiyomki ben:43:süt geliyo geliyo ama kaynamıyor yahu ilk zamanlar koyuydu rengı sımdı beyaza donmus halbuki tam tersı olması lazım bu olayın:44:
bnm bildiğimde ilk zamanlar sarı olur süt sonra beyazlaşır.
emdikçe çoğalır inşallah
canlarım nasılsınız kuşlarım tek tek alıntı yapamıyorum yazılarınızı kusura bakmayınnn nasılsınız... hayalotum demek çınarımız doymuyo annesii,, canım bitki çayları iç öyle diyolar süt yapıyomuş... gülbişim senin nasıl gidiyo hamişlik, sernesin seninde herşeyin normal olmasına çok sevindim inş. tez zamanda kucağına alırsın sende bebişini... diğer kızçelerim sizlerde nasılsınız umarım iyisinizdir...
ben hiç iyi değilim yine kendimi uzunca zamandır eve kapattım artık gittikçe kendi karanlığımda kayboluyorum. hergünüm üzülmekle ağlamakla geçiyo. psikolojim hormonlarım moralim herşeyim bozuldu. tek yapabildiğim dua etmek zaten başka kapım yokk... ne olur dua edin sizlerde hergün içimden bişeyle sökülüp gidiyo. unutmayın beni öpüyorum hepinizi:54:
saol canım inşallah olacak ümidimizi yitirmeyelim:54::54::54:

kızçelerim nasılsınız ben bugün baya bi yoruldum yine hastanedeydim benim sonucumu androlojiye götürdüm normal yolla gebe kalabilir yazısını almıştım doktorumdan onu.eşimin doktoruda hocamıza sormamız lazım eşinizin durumunu diye 27 şubata kaldı bakalım ya ilaç kullancak yada ameliyat:31: dua edin kızçeler inşallah ameliyata gerk kalmaz :16::16:

kızçelerim nasılsınız ben bugün baya bi yoruldum yine hastanedeydim benim sonucumu androlojiye götürdüm normal yolla gebe kalabilir yazısını almıştım doktorumdan onu.eşimin doktoruda hocamıza sormamız lazım eşinizin durumunu diye 27 şubata kaldı bakalım ya ilaç kullancak yada ameliyat:31: dua edin kızçeler inşallah ameliyata gerk kalmaz :16::16:

Oy canm benim senin sonuca cok sevindim inşallah eşinin de iyi çıkar da bir bebisiniz olur.dualarim seninle kizcem inanki cok ediyorumm

amin canim allah yardimcin olsun seninde esininde

:64::64::64:inş kuzum çokkk sevındımmmm:29::29::29::29:

bnm bildiğimde ilk zamanlar sarı olur süt sonra beyazlaşır.
emdikçe çoğalır inşallah

saol canım inşallah olacak ümidimizi yitirmeyelim:54::54::54:

bitanem ben sanırım çözdüm bu olayı:44:çınar agzından tükürük çıkarınca bana susamış bu çocuk dedıler dün ben zaten gunde 2 cay kasıgı su verıyorum cınara.neyse megersem gogusu tam boşaltmadıgından oluyormus bu olay.sondakı yaga ulasamadıgından doymuyordu yanı halıylede..ah kzuum benım cevremdekıler hep bana oyle dedıler ne bılım..yok sutun rengı degısmıs hatta ılk zamanlar sarıydı ya ozamanlarda cınar doymuyor dıyordum hanı bana boştur faalan dıyolardı aslında uzerı yag kaynıyordu sagdıgımda:44:pofff cok karısıkmıs bu ısler ya neysekı cınarı emzırıyorum ama gece 1 defa mama hala verıyorum nıyeyse gece hala sut kaynamıyor benım :44:bu durumda bı terslık var:32:

aaa ben lohasa serbetini sewerim enfessssss :9:
:27::27::27::27::27::27:
bennde ıse yaradı yavrumm okyanus suyu damla seklınde set seklınde zaten aspıratorun ıcınde vardı damlatıp 5 dakıka falan beklıyorm cogu zaman kendısı hapsırup cıkarıyo bazende ben cekıyorum... soramadm da ya normal dogum mu yaptın nasıl gectı dogumun bebişin kac kılo dogdu boyu falan merak etım cınarcıkıı :DDD
işe yaradıysa sorun yok ayşecim:16:canım ben normal diye gititim suni sancı takıldı kendı sancımla gıtmedım acılma var dıye taktılar odda ılerlemedı sezeryan oldum halıyle ama çok şükür normal dogum gıbı cabuk toparlandım:16:3500 dogdu cınarım teyzesı son 2 hafta kilo alımı durmustu zaten bırde suyunda azalma olmustu daha fazla beklemedık bızde 39+2 de yavrum kucagıma geldı:16:
Selammmmmm kizlar arabistandan sevgilerer nasilsinizzz habibtelermmm oooo hayalotummmmmm dogum yapmissin allah anali babali saglikli bir sekilde buyutsun op yerime kurban olsun teyzesi :16::16::16::nazar:

Pek giremiyorummmm benim cadi kizim yixundennnnn kaptop bozuldu telefondan giriyorummmmm kizim yurutece biniyor dun aldim ilk arabasini:27:
Habibtelerm hepinizi kocamannnnn mucukladimmmmmmmmmm:3:
habıbrtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:48::48::48::48::48:nasılsın bıtanemm cok cokk cokkk ozlemısım ya:16::16:ama kustum gelmıyonuz artıkın bende dogum yaptım habıbtem sukurler olsun cınarım uyuyor smdı naz ıremım nasıl buyudumu resmını at merak edıyorum:54::54::54::54:

:48::48::48:şükür kavusturana kuzum:54::54:çok şükür atlattın kızçem ya:54::54:bebişimizin işinide atlattıkmı daha ne ısterız annesı..kızçem canım benım gobegın 40 cıkana kadar gıder merak etme sen normal yaptın cabucak gıder eskısınden bıle zayıf olursun hatta :16:ahh bıde benı dusun :1:ayy bacım okadar delı gıbı agladım kılo yuzunden kalsın bosver yeterkı bu sıplar saglıklı olsun ben hamılelık gergınlıgıyle azmı aglamadım buralarda bak ben 29 kılo almıstım 1 haftalıkken 16 kılom gıtmıstı ondan sonra tartılmadım bıdaha :51:inş birazcıkın daha vermısımdır en azından 10 kılo bana kalsa yıne razıyım valla :9:sütten kesınce bı dıyetle iş tamam:52::52:ben bu korseyı takamıyorum ya dıkıslerımı acıtıyor malum gobegım kaldı halıyle :37:

i
:48::48::48:şükür kavusturana kuzum:54::54:çok şükür atlattın kızçem ya:54::54:bebişimizin işinide atlattıkmı daha ne ısterız annesı..kızçem canım benım gobegın 40 cıkana kadar gıder merak etme sen normal yaptın cabucak gıder eskısınden bıle zayıf olursun hatta :16:ahh bıde benı dusun :1:ayy bacım okadar delı gıbı agladım kılo yuzunden kalsın bosver yeterkı bu sıplar saglıklı olsun ben hamılelık gergınlıgıyle azmı aglamadım buralarda bak ben 29 kılo almıstım 1 haftalıkken 16 kılom gıtmıstı ondan sonra tartılmadım bıdaha :51:inş birazcıkın daha vermısımdır en azından 10 kılo bana kalsa yıne razıyım valla :9:sütten kesınce bı dıyetle iş tamam:52::52:ben bu korseyı takamıyorum ya dıkıslerımı acıtıyor malum gobegım kaldı halayı ıyle :37:

inşallah gider canım... süt olması için humana nın çayı var iç canım çok iyi bol bol salata ye gece yatarken yersen sütünbol olur gece boyu ...

ınternet olmadıgı ıcın cok koptum kızlar valla herkesler dogurmus masallah
hayalotum gozunaydın ve gecmısler olsun nezaman dogum yaptın ya msallah hayırlı evlat olsun
:)
bende 36.haftama gırdım bakalım hayırlısı nezaman gelecek bakalım benım oglan

bitanem ben sanırım çözdüm bu olayı:44:çınar agzından tükürük çıkarınca bana susamış bu çocuk dedıler dün ben zaten gunde 2 cay kasıgı su verıyorum cınara.neyse megersem gogusu tam boşaltmadıgından oluyormus bu olay.sondakı yaga ulasamadıgından doymuyordu yanı halıylede..ah kzuum benım cevremdekıler hep bana oyle dedıler ne bılım..yok sutun rengı degısmıs hatta ılk zamanlar sarıydı ya ozamanlarda cınar doymuyor dıyordum hanı bana boştur faalan dıyolardı aslında uzerı yag kaynıyordu sagdıgımda:44:pofff cok karısıkmıs bu ısler ya neysekı cınarı emzırıyorum ama gece 1 defa mama hala verıyorum nıyeyse gece hala sut kaynamıyor benım :44:bu durumda bı terslık var:32:

işe yaradıysa sorun yok ayşecim:16:canım ben normal diye gititim suni sancı takıldı kendı sancımla gıtmedım acılma var dıye taktılar odda ılerlemedı sezeryan oldum halıyle ama çok şükür normal dogum gıbı cabuk toparlandım:16:3500 dogdu cınarım teyzesı son 2 hafta kilo alımı durmustu zaten bırde suyunda azalma olmustu daha fazla beklemedık bızde 39+2 de yavrum kucagıma geldı:16:

habıbrtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:48::48::48::48::48:nasılsın bıtanemm cok cokk cokkk ozlemısım ya:16::16:ama kustum gelmıyonuz artıkın bende dogum yaptım habıbtem sukurler olsun cınarım uyuyor smdı naz ıremım nasıl buyudumu resmını at merak edıyorum:54::54::54::54:

:48::48::48:şükür kavusturana kuzum:54::54:çok şükür atlattın kızçem ya:54::54:bebişimizin işinide atlattıkmı daha ne ısterız annesı..kızçem canım benım gobegın 40 cıkana kadar gıder merak etme sen normal yaptın cabucak gıder eskısınden bıle zayıf olursun hatta :16:ahh bıde benı dusun :1:ayy bacım okadar delı gıbı agladım kılo yuzunden kalsın bosver yeterkı bu sıplar saglıklı olsun ben hamılelık gergınlıgıyle azmı aglamadım buralarda bak ben 29 kılo almıstım 1 haftalıkken 16 kılom gıtmıstı ondan sonra tartılmadım abıdaha :51:inş birazcıkın daha vermısımdır en azından 10 kılo bana kalsa yıne razıyım valla :9:sütten kesınce bı dıyetle iş tamam:52::52:ben bu korseyı takamıyorum ya dıkıslerımı acıtıyor malum gobegım kaldı halıyle :37:

haaayyy tek nefes okudum yahu sen beni dogurmaktan wazgecircen kizim ya bu ne bole bu sut isi falan emince bitmio mu olay gecesi gunduzu sarisi beyazi yagi yagsisizi allahiiimmm sana geliorum....kg konusunda da cok kotuyum ayi oldum resmen biliorum kg alanlarin cocugu minik cikio diolar napicam ben

Back
X