Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Âmin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
amin canım :16::16::16:
bitanem ben sanırım çözdüm bu olayı:44:çınar agzından tükürük çıkarınca bana susamış bu çocuk dedıler dün ben zaten gunde 2 cay kasıgı su verıyorum cınara.neyse megersem gogusu tam boşaltmadıgından oluyormus bu olay.sondakı yaga ulasamadıgından doymuyordu yanı halıylede..ah kzuum benım cevremdekıler hep bana oyle dedıler ne bılım..yok sutun rengı degısmıs hatta ılk zamanlar sarıydı ya ozamanlarda cınar doymuyor dıyordum hanı bana boştur faalan dıyolardı aslında uzerı yag kaynıyordu sagdıgımda:44:pofff cok karısıkmıs bu ısler ya neysekı cınarı emzırıyorum ama gece 1 defa mama hala verıyorum nıyeyse gece hala sut kaynamıyor benım :44:bu durumda bı terslık var:32:
Allahım yareppim bu ne yaa sanki oruç tutuyoda ağzından köpük geliyo canım anne sütü alan bebek susamaz bizim büyüklrimiz öğle derler ve gaz sancısı olmadığı müddetçe şerbet vermezler tatlı şerbet oda dediğin gibi 1-2 çay kaşığı sezeryan olmandanda kaynaklanıyor sütünün kaynamamsı bol bol emzirmeye calış tatlım:54:
:64::64::64:inş kuzum çokkk sevındımmmm:29::29::29::29:

çok saol canım hayırlısı olsun hepimiz için:16:

merhaba kızlar nasılsınız uzun zmandır giremedim istanbuldaydım ablamın yanında malum bebişle geçirdim vaktimi:)) sizler nasılsınız yeni hamişlerimiz var mı valla benim bu ayda fos çıktı perşembe günü regl oldum:43::43::43::43::43::43: artık ne olucak bilemiyorum

merhaba kızlar nasılsınız uzun zmandır giremedim istanbuldaydım ablamın yanında malum bebişle geçirdim vaktimi:)) sizler nasılsınız yeni hamişlerimiz var mı valla benim bu ayda fos çıktı perşembe günü regl oldum:43::43::43::43::43::43: artık ne olucak bilemiyorum

yeğenler candır onları görünce hayat duruveriyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16:

ah canım ya bende en son ki adetimde resmen yıkılmıştım hiç bi sorun yokken olmamasıda insanı her geçen gün daha da mahvediyo Rabbimin bi bildiği vardır diye düşünüyorum beklicez inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bizim minnaklar:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

gunaydın canbonlarım anca gelebıldım sernesım kusuruma bakmayın.çınar kucaga alıstı yemek bıle yapamıyorum eşimi beklıyorum.anca uyuttum sabahtan berı üütü yapıp bugun kontrolumuz var donusta yazıcam ıns.
çok özledim sizleri ya.akşam uzun uzun konusuruk ıns karsılasabılırsem sızlere ıd egecmıs tabı :16:
şimdilik çıkmak zorundayım yoksa yetısemıycem opuyorum hepınızı kocaman :54::54:çınar ıns kılo alımı guzeldır :31:

gunaydın canbonlarım anca gelebıldım sernesım kusuruma bakmayın.çınar kucaga alıstı yemek bıle yapamıyorum eşimi beklıyorum.anca uyuttum sabahtan berı üütü yapıp bugun kontrolumuz var donusta yazıcam ıns.
çok özledim sizleri ya.akşam uzun uzun konusuruk ıns karsılasabılırsem sızlere ıd egecmıs tabı :16:
şimdilik çıkmak zorundayım yoksa yetısemıycem opuyorum hepınızı kocaman :54::54:çınar ıns kılo alımı guzeldır :31:

inş. canım hadi hayırlı haberler getir bize:16:

nasilsiniz kizlarrr neler yapiyorsunuzzzzzzzz ben evimi temizledim kizimin kahvaltisini da yaptirdimmmm birazdan meyve sikacammmm kizimaaaaa birazdan da uyuyr doya doya yazisiriz artikkk hepinizi opuyorummmmm::16::16::16::16::16::16::16:

kolay gelsin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız oğluşun çok datlu maşallah yakışıklı olacak belli yerim onu ben onu öp benim için:54::54::54:
nasilsiniz kizlarrr neler yapiyorsunuzzzzzzzz ben evimi temizledim kizimin kahvaltisini da yaptirdimmmm birazdan meyve sikacammmm kizimaaaaa birazdan da uyuyr doya doya yazisiriz artikkk hepinizi opuyorummmmm::16::16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin alppinimmm :3: bizler iyiz şükür sen nasılsın:16:

canbonlarım ben geldimmm:3:nasılsınız kuzkulaklarım :16:
çınarımı dün doktora goturduk çok şüür herşey normaldi kalça usgsıda güzel çıktı.çok korktum ama ben çınarı hiç kundak yapmadım herkes yap kalçası çıkık olur dedi hep sardım ama üşümesin diye yaptım ben gevşekti yani hep bacakları..ama çok şükür korktugum gıbı olmadı:16:burun tıkanıklıgı ıcın bırsey demedı olur dedı :26:
kilo alımı çok güzel olmuş maşallah yavruma 5100 gram olmus kzıçelerim:16:sonra evımıze geldık ama cınar huysuzluk yaptı ılk aşımızı yaptık belki dedi agrı ates olabılır calpol verdı bı caykasıgı kadar verdım bırazdaha rahatladı sankı bugunde gazımız var sabahtan berı gogsumde uyuyor sancı gelınce kıvarnıyor:25:şunuda bı atlataydık:31:
keserim kuzum hoşgeldın bıtanemm:54::54:
sernesım cok sagol teyzesi rabbım sanada versın bu tatlıdan bıtane ıns:16:
ngasgım sorunsuz gectı sukurler olsun darısı sana ıns.d vıtamınını sormustun gec olcak ama kulanıyorum kuzum 15.gun baslamıstım ben:29:

habibtelerimmmmm artik naziremden firsat buldukca burdayimmmm canlarimmmmmmmm ozledim hepinizi :16::16::16::16::16::16:

hayaliotummmmmmm habibtemmm bende kundaklamadimmmmmm cok sukur kizim iyi herkeskundakla ddi carpik bacak olacakkkkk herkes mort oldu sadeceeeee:52::52::52::52::52::52: benim kizim 6.5 aylik oldu ek besinlere gectik yurutece de koyuyoummmmm buyudu cadi allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnn canlarimmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin alppin tekrardan aramıza ...

bebekler doğdu hamişler arttı gelemiyor kimse galiba buraya gündüz bir kaç sefer bakıyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum benim oğlan gündüzleri uyuyor vaktim oluyor gerçi bazen huysuzluğuda tutuyor herkess nerdeeee?

hayalot bebekle uğraşıyor bestekızım priorim gülbisim karamım sernesim nerdesiniz ya:44:

Son düzenleme:

bebekler doğdu hamişler arttı gelemiyor kimse galiba buraya gündüz bir kaç sefer bakıyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum benim oğlan gündüzleri uyuyor vaktim oluyor gerçi bazen huysuzluğuda tutuyor herkess nerdeeee?

hayalot bebekle uğraşıyor bestekızım priorim gülbisim karamım sernesim nerdesiniz ya:44:

Slm canmm nasilsin nevar ne yok toparlandin mi biraz.mustafam nasil iyidir ins.canm ya benm acayip bulantilarim var cok fazla kusuyorum gece gunduz.o yuzden gireniyorum pek migrenim de sık sık tutuyor ne yapcm bilmiyorum :( dger kizcelerim sizler nasilsiniz hersey yolundadir ins sernesim sonuclar ne oldu kizcem esinin.hayalotummm cinarim napiyoo :) bnde pazartesi kontrole gitmistim bwbisimi gordum cok guzeldii buyumus braz tam bebek gorunumunu almss :nazar::nazar::nazar::nazar:

Ay takvimimde neler dyo boyle ya cok heycanlandim.isimlere bakarm8sin Galip safiye sultan filan:)) cinsiyeti belli degilsi henuz zaten bu takvim de onde gidiyor ultrasonda daha farklı cikiyor .ne guldm ya :)) erkek olursa Ali dusunuyorum yanina bisey ekleyebilirim kiza gelnce anlasamiyozz.nyse hayirlisi artk.bu guzel duygulari Allahim isteyen herkese yasatsin aminnn.

habibtelerimmmmm artik naziremden firsat buldukca burdayimmmm canlarimmmmmmmm ozledim hepinizi :16::16::16::16::16::16:

hayaliotummmmmmm habibtemmm bende kundaklamadimmmmmm cok sukur kizim iyi herkeskundakla ddi carpik bacak olacakkkkk herkes mort oldu sadeceeeee:52::52::52::52::52::52: benim kizim 6.5 aylik oldu ek besinlere gectik yurutece de koyuyoummmmm buyudu cadi allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnn canlarimmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hosgeldin canimm masallah kuzucugunaa öp bizim icin annesi :nazar::nazar:

Slm canmm nasilsin nevar ne yok toparlandin mi biraz.mustafam nasil iyidir ins.canm ya benm acayip bulantilarim var cok fazla kusuyorum gece gunduz.o yuzden gireniyorum pek migrenim de sık sık tutuyor ne yapcm bilmiyorum :( dger kizcelerim sizler nasilsiniz hersey yolundadir ins sernesim sonuclar ne oldu kizcem esinin.hayalotummm cinarim napiyoo :) bnde pazartesi kontrole gitmistim bwbisimi gordum cok guzeldii buyumus braz tam bebek gorunumunu almss :nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah kuzuya:nazar::emir_bebek: canım bizim ayın 27sinde belli olcak prof için randevu verdiler fakülte olduğu için sonuçlara en son prof bakıp o karar veriyor beklemedeyiz:31:

ya canım bende geliyorum ama kimseler olmuyo bakınıp cıkıyorum. sen napıyosun bebişinn nasıl inşallah bi sorun yoktur
canbonlarım ben geldimmm:3:nasılsınız kuzkulaklarım :16:
çınarımı dün doktora goturduk çok şüür herşey normaldi kalça usgsıda güzel çıktı.çok korktum ama ben çınarı hiç kundak yapmadım herkes yap kalçası çıkık olur dedi hep sardım ama üşümesin diye yaptım ben gevşekti yani hep bacakları..ama çok şükür korktugum gıbı olmadı:16:burun tıkanıklıgı ıcın bırsey demedı olur dedı :26:
kilo alımı çok güzel olmuş maşallah yavruma 5100 gram olmus kzıçelerim:16:sonra evımıze geldık ama cınar huysuzluk yaptı ılk aşımızı yaptık belki dedi agrı ates olabılır calpol verdı bı caykasıgı kadar verdım bırazdaha rahatladı sankı bugunde gazımız var sabahtan berı gogsumde uyuyor sancı gelınce kıvarnıyor:25:şunuda bı atlataydık:31:
keserim kuzum hoşgeldın bıtanemm:54::54:
sernesım cok sagol teyzesi rabbım sanada versın bu tatlıdan bıtane ıns:16:
ngasgım sorunsuz gectı sukurler olsun darısı sana ıns.d vıtamınını sormustun gec olcak ama kulanıyorum kuzum 15.gun baslamıstım ben:29:
hadi gzözünaydın kızcem tosuncuk büyüyor maşallah :nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin:16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X