Hsb cnm. Napiyon nasilsib. Bebiste iyidir inşallah.
Ah kuzum sorma. .ne yüzle geldiği ortada.
Sabh onlar işe gidiyor ben gün boyunca sinir oluyom.
Sırf arada kötülük olmasin diye. 15 tatile giderken sustum alttan aldim. Gittik memlekete. Iki gun dgru dürüst uyky uyumadm. Kafama takildi da takildi. Ewimize donmeden bi aksam onlara gittik. Sürtüsme oldu diye cok gitmeyelm dedik esimle. Gorumce de bilmiyo ya aradaki konuyu. Niye gelmiyonuz diyo. Gittik bi aksam. Dgru düzgün kıza bakmadim konuşmadım.
Bi ara sordu tek ken. Yenge biz konuşup anlasmadik mi. Niye böyle davranıyorsun bana. Dedim laf sokmalarin kolay hazmedilmiyo. Cok agirima gittik. Kola gecmez öle zamn alir dedim.
Üstüne ne dese beğenirsiniz? - yenge istemiyosan gelmiyim?!!.. haydaaa..
Dedim ben hicbse demem. Karar senin sen bilirsin dedim.
Bide bana soruyo geliyim mi. Snra nolcak. Orda soranq demicek mu. Yengem beni istemedi gitmedim.
Eyy büyük Allah'im ne günlere kaldim. Zamanından beri sewdgim kızı simdi farkli gözle bakıyorum. Hatta bakmıyorum bile yüzüne bakmiyom.
Bu sabah khvaltiya oturmadi. Dayisi niye yemiyon dedi. Canim istemiyo dedi. Ayaküstü iki lokma atistirip cikti disari.
O ciknca dedim eşime.
İngilizce ogtmni gelmez mi. Bilmem deyip gecstriyo beni.
Dedim sen beni bu ise mecbur ettin. 2 dönem bari gelmeseydi. Ben sıkıntıya giriyom gündüz boyu o hâlen burda kaliyo diye.
Benim tarafımdan biri olsa sen istemezsin dedim.
Gorumcem de insan bi ayri sorar dimi. ? Napiyonuz var mi aranızda bsey seni huzursuz etcek. Yok bi kızıni ariyo. Hep o iyimi diye. Bide bana sor.
Kendi sıkıntım kendime yetiyo. Simdi burda olsun istemiyorum
Yanına Sevmediğin bir insan gelip oturup seni rahatsız eder ve kalkıp gitmezse yazacagım ayetleri gizlice oku ve hisstirmeden o anlayışşız kişinin yüzüne doğru üfle hemen kalkar gider tarafımdan denemiştir
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
TEZRUHÜR RİYAHU VE KANELLAHÜ ALA KÜLLİ ŞEY İN MUKTEDİRAN RABBENEKŞİF ANNEL AZABE İNNA MÜ MİNUN YEVMEİZİN YESDURÜN NASÜ EŞTATEN İNFİRU HİFAFEN VE SİKALEN amin 1 defa okumak yeterlidir
İstemediğiniz insanları hayatınızdan uzaklaştırmak için sabahları 3 defa okuyun;''BİSMİLLAHİLLEZİ la yedurru ma'asmihi şeyün fil ardi ve la fissemai ve hüves-semi'ul alim.''
Size sıkıntı veren, zarar veren düşmanlarınız var ve bunlardan kurtulmak istiyorsanız Tebbet Suresini günde 3 defa okuyun ve bu düşmanların sizden uzaklaşması için dua edin. Tecrübe edilmiştir.
birde eve gelmeden 7 defa 1 besmele ile tebbet oku evin kapısının önüne tuz serp biz hafızlık yaparken böyle yapardık dersimiz hazır olmazdı hoca gelmesin diye okurduk bazen olurdu bazen olmazdı sen dene bir her gün yap belki uzaklaşır evden

[/FONT][/COLOR]