Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hoşbulduk canım aynen uğraşmaya devam bizde aşilanma başlıyacaz Allah'ın izniyle :) sen nasılsın cnm ?

canım bende bu ay klomen kullandım iğne yaptrdım ayın 30 u bat günü onu bekliyorum inşallah en kısa zamnda bebişimiz gelir...

Hayırlıya cnm inşallah aynı zamanda hamile kalırız . :) kusura bakma dün uyumuş kalmişim sabahları erken gidiyorum işe .. Sen Evdemisin çalişmıyormuydun

yok canım önemli dğeil evet ben çalışıyorum öğretmenm:)))ama bugün dersim yok

evet canım öyle oldu inşallah beraber hamiş oluruz bu ay:)))

Canım ben buralardayım ama yavaş cevap veriyorum . Işde oldugum için . Inşallah cnm ama benım aşilanma 2 ay filan sürecek adet olmami beklıuorum 4 gözle tedavi ondan sonra başlıyor :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım ben buralardayım ama yavaş cevap veriyorum . Işde oldugum için . Inşallah cnm ama benım aşilanma 2 ay filan sürecek adet olmami beklıuorum 4 gözle tedavi ondan sonra başlıyor :)

hayırlısı olsun kuzum.. bizimde bu ay olmazsa 2 ay ara vercez eşim bi şe başvurmuştu tokatta oda olumlu sonçlandı 2 aylığna eğitime istanbula gidicek sonra tokata geçicek bende okullar kapanınnca gidicem sonrasında eş durumu atamasına başvurcam..

hayırlısı olsun kuzum.. bizimde bu ay olmazsa 2 ay ara vercez eşim bi şe başvurmuştu tokatta oda olumlu sonçlandı 2 aylığna eğitime istanbula gidicek sonra tokata geçicek bende okullar kapanınnca gidicem sonrasında eş durumu atamasına başvurcam..

Hayırlısı canım benim .. Eee eşinden ayrı mi kalacan 2 ay :( ben dayanamam haa :))

Hayırlısı canım benim .. Eee eşinden ayrı mi kalacan 2 ay :( ben dayanamam haa :))

evet canım yaa ayrı kalcaz malesef:( annem gelcek yanıma yada yalnz kalcam alışkınım ben :)))ama sonrasnda inşallah hep beraber olcam sevdiceğimle...

evet canım yaa ayrı kalcaz malesef:( annem gelcek yanıma yada yalnz kalcam alışkınım ben :)))ama sonrasnda inşallah hep beraber olcam sevdiceğimle...

:)))) tez zamanda geçer 2 ay canım benim .. Sabah 6 dan beri işteyim .1 buçuk saatim kaldı :)) cikmama .

meddim hoş geldin maşalllah diyorrum bitanem hayırlı uğurlu olsun Rabbim bu süreçte yaşadığın zorlukları tez vakitte unutturmuş meleğin seninle. ne çok sevindim anlatamam. bende tüp bebek yaptırcam canım inşallah. bakalım nisanda gerçekleşcek herşey ama şimdiden kullandığım ilaçlar mahvediyor beni. süreç nasıldı kuzum çok korkuyorum ben çok stresliyim ne olur yol göster bana herşey nasıl olcak nasıl biticek bilmiyorum. inş. bende böyle güzel haberle gelirim buraya... Rabbim kucağına aldığın günüde duymayı nasip etsin bize. öpüyorum çok dikkat et kendine...:54:

Karamım canım arkadaşım benim. Hic sıkıntı yapma kuzum. Netten de cok arastirip kafani yorma. Sadece yaptirman gereken yeri cok arastir.ekip de dr da cok önemli. Ben ekibime de dr.uma da çooook güveniyordum. Bir sürü sorunum vardı miyom tuunmasini engelleyebilirdi, miyomu alip sonra tüpü deneseydik de yükselen degerlerimle menopoza girebilirdim.anlayacagin karar verilmesi çok zor bir hastaydım.Ama inancımı yitirmedim.tedaviye başladı . yumurta sayim az olduğu için once yumurtalarimi 2 ay boyunca toplayıp dondurmaya karar verdiler. Sonra miyom ameliyatı olcaktim.6ay ssonra da embryolari birakcaklardi rahme. Ben inat ettim 1 ay boyunca düzenli bir sekildr sabah aksam hayit otu tohumu ictim. Corekotu bal polen tarçın karışımı yedim. Drum hormon değerlerin yine yüksek çıkarsa 1ay bekliycem dedi. Yapilan tahlil sonucu resmen mucizeydi. Hersey normale dönmüştü.6 yumurtam gelişti. Bi mucize daha olmuştu rahim öyle kalinlasmisti ki miyomun baskisi yok denecek kadar azalmıştı. Drum bu ay embryolari birakcaz bu rahimle tutabilir dedi . dünyalar benim olmuştu. Sonra yumurtalar toplandı. 6 tanedeb 3ü döllendi. 2 tanesini transfer ettiler,ekranda miniklerimin rahmime girişini izledim. Tarifi imkansiz biseydi :) 3 hafta rapor aldik annemlerde yattım. Şükürler olsun ki meleğim daha dogrusu meleklerim benimle ♥
Kuzum inancını yitirme her asamasinda görüşürüz seninle sıkıntı etme yeterki inan.inanki gelsin bebekleeerr :))
Canım çok tebrik ederim cepten göremiyorum çizelgeleri ne kadarlık oldu bebilin Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşAllah darısı başımıza

iPhone 'den Tapatalk

Merhabalar hanımlar bnde bayadır giremiyorum annemlerdeyim bbm bat 12 si yani bgn bakalım bu ay yüzüm gülcekmi eşim bu seferde ameliyat için bezmialeme gitti ameliyata gerek yok demiş artık kime inancaz bilemiyorum devlet hastaneleride öyle çabuk gün vermiyor öZelide eşim istemiyor hayırlısı olsun inşAllah meddcezirim çok sevindim adına bi ben karam keserim galiba üçümüz kaldık hamiş kalamayan nolcak bizim halimiz a dostlar :) hayırlısı olur inşAllah en kısa zamnda bu göbüşler bebişle dolsun :)))

iPhone 'den Tapatalk
Kuzuuumm hep aklimizdasiniz hep dualarımdasınız Rabbim hetkrse nasip etsin. Tez zamanda doldursun görüşlerinizi inssss. Esinin beyi vardı bitanem gecmis olsun
ohh ohhh masllaaahhh allah baska dertler wermesin......dilerim su gibi de gecer hamisligin ali werirsin kucagina kuzunu.....
Teşekkür ederim kuzun senin bebisin de hayırlı olsun saglicakla kucağına alırsın ins bitanem öpüyorum; )
medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasil mutlu oldum anlatamammm hayirlisi ole dogurursun bitanemmmmmmm seni cok ama cok seviyoruzzzz bir sure girmeee ama bizi merakta da birakmaaaaaaa senin halayini ben cekecemmmmmmm canim benimmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Alpiniiiiiiiiimmmmmmmm ayyy ilk halayimi alpinim çekmiş anamm cok özledim vallaa bitanem Neler yapiyosun naz iremim nasil ♥
ayyyy aman allahım yanlıs gormuyorum degılmııı:52::52::52::52:
maşallah maşalalhhh rabbım nazarlardan saklasın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns ayyy aglıycam sımdıkkk yaaa:48::48::48::48:canım arakadasım cok mutlu guzel bı hamılelık gecır ıns rabbım korusun sızı offf heyecan yaptımmm:46::46::46:duuu bende habıbtem gıbı halay cekeyımmmm hemen :64::64::64::64::64::64::64::64::64: s:46:nı cok sevıyorum habersız bırakma bızı:54::54::54:
Kuzuuuummm Eveeett doğru goruyosun ben de hala inanamıyorum şükürler olsun.hayalotum :)
Çınarım nasıl ♥
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
bitanemmmm çok sevindimmm Rabbime şükürler olsunn canımmmmm:16::16::16:
sağlıcakla kucağına all meddimm:54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Teşekkür ederim selencelkim ya ne cok özlemişim hepinizi. Senin bebeis de doğmuştur di mi, , sağlıkla büyütürsün ins ♥
canım çok sevindim gerçekten :16::16::16::16::16::16::16::16::16: rabbim kucağına almayı nasip etsin dinelen çok iş yapma yorma kendini....
Keserim bitanrm darısı başınıza olsun ins hep dualarımdasın . kısa zamanda hayırlısı ile gelsin bebisin ins ♥
cnm bnm gercekten cok sevındım:16::16::16: RABBİM sag salim kucagına almayıda nasip etsin:16::16::16: gözün aydın tatlımmm:46::46::46::46::46:
Teşekkür ederim çiğdemcim. Sen neler yapiyosun con oldu gorusmeyeli hepinizi çoooook merak ediyorum :)

Canım tebrik ederimmmmm.. Çok sevindim.. Sağlıkla al kucağına :nazar:

Priorim bebegim cok sagolsenion dogum ne zamandı kuzuumn ayy çok özledim :))

Canlarım geçen hafta c.tesi keseyi gördük. Fotomuzu aldik :nazar:
Dün pıtpıtlarını duymaya gitik. Duyamadik ama büyük bir suprizle şok olduk. Iki kese vaaaarrrr. Megen ikizlerim varmis da haberim yokmus.saklambac oynuyolarmis.Gecen hafta biri diğerinin arkasina saklanmis :))))
Şükürler olsun canlarim. Bir evladın hasretiyle yanıp tutusurken 2 evlat haberi ayaklarimizi yerden kesti. küllerimden yeniden doğdum. Ya topikteki profili boşuna koymanisim demek ki prifili ikiz yaptıktan 1 sene sonra ikizlerim benimle ♥♥ şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin :nazar:

Canlarım geçen hafta c.tesi keseyi gördük. Fotomuzu aldik :nazar:
Dün pıtpıtlarını duymaya gitik. Duyamadik ama büyük bir suprizle şok olduk. Iki kese vaaaarrrr. Megen ikizlerim varmis da haberim yokmus.saklambac oynuyolarmis.Gecen hafta biri diğerinin arkasina saklanmis :))))
Şükürler olsun canlarim. Bir evladın hasretiyle yanıp tutusurken 2 evlat haberi ayaklarimizi yerden kesti. küllerimden yeniden doğdum. Ya topikteki profili boşuna koymanisim demek ki prifili ikiz yaptıktan 1 sene sonra ikizlerim benimle ♥♥ şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin :nazar:

Selam Canim benim uzun süredir görüşmüyorduk , mesajını okuyunca çok sevindim canım benim tebrıkler :)))) benim içim kipır kıpır oldu :))) normal mi hamile kaldın ? Yok sa tedavıyle mi ??

Back
X