- Konu Sahibi medd_cezir
- #58.001
Karamım canım arkadaşım benim. Hic sıkıntı yapma kuzum. Netten de cok arastirip kafani yorma. Sadece yaptirman gereken yeri cok arastir.ekip de dr da cok önemli. Ben ekibime de dr.uma da çooook güveniyordum. Bir sürü sorunum vardı miyom tuunmasini engelleyebilirdi, miyomu alip sonra tüpü deneseydik de yükselen degerlerimle menopoza girebilirdim.anlayacagin karar verilmesi çok zor bir hastaydım.Ama inancımı yitirmedim.tedaviye başladı . yumurta sayim az olduğu için once yumurtalarimi 2 ay boyunca toplayıp dondurmaya karar verdiler. Sonra miyom ameliyatı olcaktim.6ay ssonra da embryolari birakcaklardi rahme. Ben inat ettim 1 ay boyunca düzenli bir sekildr sabah aksam hayit otu tohumu ictim. Corekotu bal polen tarçın karışımı yedim. Drum hormon değerlerin yine yüksek çıkarsa 1ay bekliycem dedi. Yapilan tahlil sonucu resmen mucizeydi. Hersey normale dönmüştü.6 yumurtam gelişti. Bi mucize daha olmuştu rahim öyle kalinlasmisti ki miyomun baskisi yok denecek kadar azalmıştı. Drum bu ay embryolari birakcaz bu rahimle tutabilir dedi . dünyalar benim olmuştu. Sonra yumurtalar toplandı. 6 tanedeb 3ü döllendi. 2 tanesini transfer ettiler,ekranda miniklerimin rahmime girişini izledim. Tarifi imkansiz biseydi :) 3 hafta rapor aldik annemlerde yattım. Şükürler olsun ki meleğim daha dogrusu meleklerim benimle ♥
Kuzum inancını yitirme her asamasinda görüşürüz seninle sıkıntı etme yeterki inan.inanki
Kuzuuumm hep aklimizdasiniz hep dualarımdasınız Rabbim hetkrse nasip etsin. Tez zamanda doldursun görüşlerinizi inssss. Esinin beyi vardı bitanem gecmis olsun
Teşekkür ederim kuzun senin bebisin de hayırlı olsun saglicakla kucağına alırsın ins bitanem öpüyorum; )
Alpiniiiiiiiiimmmmmmmm ayyy ilk halayimi alpinim çekmiş anamm cok özledim vallaa bitanem Neler yapiyosun naz iremim nasil ♥
Kuzuuuummm Eveeett doğru goruyosun ben de hala inanamıyorum şükürler olsun.hayalotum :)
Çınarım nasıl ♥
Teşekkür ederim selencelkim ya ne cok özlemişim hepinizi. Senin bebeis de doğmuştur di mi, , sağlıkla büyütürsün ins ♥
Keserim bitanrm darısı başınıza olsun ins hep dualarımdasın . kısa zamanda hayırlısı ile gelsin bebisin ins ♥
Teşekkür ederim çiğdemcim. Sen neler yapiyosun con oldu gorusmeyeli hepinizi çoooook merak ediyorum :)
Priorim bebegim cok sagolsenion dogum ne zamandı kuzuumn ayy çok özledim :))
Datlımmm ikiz mi.... Hay maşallahhhhhhhh

Cumartesi cnm bizim doğum...