- 1 Ekim 2013
- 152
- 3
- 118
- Konu Sahibi vixenosnur
-
:) cortladıkı ne cortladı klasık adet belırtılerm herzamnkı gıbı geldıler 2 gunklaagoguslerm 1 haftadır cort zaten yanı bıdahakı aaya ıns genede yapıcm testı ama
yok kuzum ilk olacak benimde inşallah olursa , 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ben bebeğim hiç canlanmamıştı...
:) cortladıkı ne cortladı klasık adet belırtılerm herzamnkı gıbı geldıler 2 gunklaagoguslerm 1 haftadır cort zaten yanı bıdahakı aaya ıns genede yapıcm testı ama
yok kuzum ilk olacak benimde inşallah olursa , 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ben bebeğim hiç canlanmamıştı...
aaaaaaaaaaaaaa hastalandınmıııı
hayırlısıı olsun canm bu seferkı saglıklı olur ıns
yaa hamilelik belirrtilerini okuyunca adet belirtilerine benzediğini görmüşsündür.belkide adet olmazsın gebelik ağrılarıdır.
çok üzüldüm canım rabbim gönlünden geçeni hayırlı etsin senin için...
yokta olcak heralde
gerçekten büyük geçmiş olsun..Allah daha hayırlısını nasip etsin inş. peki bişey sorabilirmiyim?
sen bu 8 haftalık süreçte nasıl hissediyodun kendini?yani karnında bi oluşum war ama hani ne bilyim sana etkileri nelerdi canlanmasada..
olmaz olmaz..hamilelik ağrısıdır o..geri ittir gelirse :))
sağol canım, Aminn... bu 8 aylık süreçte sürekli adet olacakmışım gibi adet sancısı çektim, ama karnımda bir oluşum hissetmedim, mide bulantısı, baş dönmesi, sürekli uyku hali yoktu, bide normalde akıntım vardır benim ama hamile olunca akıntı kesildi, haa bide affedersiniz tüylerimde uzama olmadı...
olmaz olmaz..hamilelik ağrısıdır o..geri ittir gelirse :))
çok hoşş ya geri ittir gelirse diyor, çok güldüm
anladım..miğde bulantısı bile olmaması çok enteresanmış gerçekten..ne diyim..inşallah ikincisi sımsıkı tutunur annesine
ya ama napiyim kadınlar olarak öyle bi duruma geldikki nerdeyse adet gelsede yok ya yerleşmedir yok ya kirdir pastır dices olmayalım diye geri ittirelim geçer kafası yani kafalar gidik komple sıyırdık napalım
ya ama napiyim kadınlar olarak öyle bi duruma geldikki nerdeyse adet gelsede yok ya yerleşmedir yok ya kirdir pastır dices olmayalım diye geri ittirelim geçer kafası yani kafalar gidik komple sıyırdık napalım [/QUOT
bence çok haklısın... herkes her ay şu şekilde:
ya ama napiyim kadınlar olarak öyle bi duruma geldikki nerdeyse adet gelsede yok ya yerleşmedir yok ya kirdir pastır dices olmayalım diye geri ittirelim geçer kafası yani kafalar gidik komple sıyırdık napalım
aynen valla sıyırdık ki ne sıyırdık, eşim evde girmeme izin vermiyor kk ya, bende iş yerinde giriyorum, hani çocuk kilidi falan koyuyorlar ya bilgisayara, benimkide kk ya girmeyeyim diye koyacakmış, okuyorum eve gidip şunu yapalım bunu yapalım deyince iyice çıldırıyor, toptan bizim kafalar gitmiş
aynen valla sıyırdık ki ne sıyırdık, eşim evde girmeme izin vermiyor kk ya, bende iş yerinde giriyorum, hani çocuk kilidi falan koyuyorlar ya bilgisayara, benimkide kk ya girmeyeyim diye koyacakmış, okuyorum eve gidip şunu yapalım bunu yapalım deyince iyice çıldırıyor, toptan bizim kafalar gitmiş
aynen benımkıde oylesoyle yaapalım dıorm gene nerden okudun bunları kapatıcam ınternetı dıyıp duruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?