bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

:) cortladıkı ne cortladı klasık adet belırtılerm herzamnkı gıbı geldıler 2 gunklaa goguslerm 1 haftadır cort zaten yanı bıdahakı aaya ıns genede yapıcm testı ama

yaa hamilelik belirrtilerini okuyunca adet belirtilerine benzediğini görmüşsündür.belkide adet olmazsın gebelik ağrılarıdır.

yok kuzum ilk olacak benimde inşallah olursa , 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ben bebeğim hiç canlanmamıştı...

çok üzüldüm canım rabbim gönlünden geçeni hayırlı etsin senin için...

yok kuzum ilk olacak benimde inşallah olursa , 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ben bebeğim hiç canlanmamıştı...

gerçekten büyük geçmiş olsun..Allah daha hayırlısını nasip etsin inş. peki bişey sorabilirmiyim?
sen bu 8 haftalık süreçte nasıl hissediyodun kendini?yani karnında bi oluşum war ama hani ne bilyim sana etkileri nelerdi canlanmasada..

hayırlısıı olsun canm bu seferkı saglıklı olur ıns

Aminnn canım inşallah , cümlemizin ki...

hayırlısı canım, Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmaz inşallah, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız...

sağol canım, Aminn... bu 8 aylık süreçte sürekli adet olacakmışım gibi adet sancısı çektim, ama karnımda bir oluşum hissetmedim, mide bulantısı, baş dönmesi, sürekli uyku hali yoktu, bide normalde akıntım vardır benim ama hamile olunca akıntı kesildi, haa bide affedersiniz tüylerimde uzama olmadı...

anladım..miğde bulantısı bile olmaması çok enteresanmış gerçekten..ne diyim..inşallah ikincisi sımsıkı tutunur annesine

ya ama napiyim kadınlar olarak öyle bi duruma geldikki nerdeyse adet gelsede yok ya yerleşmedir yok ya kirdir pastır dices olmayalım diye geri ittirelim geçer kafası yani kafalar gidik komple sıyırdık napalım

aynen valla sıyırdık ki ne sıyırdık, eşim evde girmeme izin vermiyor kk ya, bende iş yerinde giriyorum, hani çocuk kilidi falan koyuyorlar ya bilgisayara, benimkide kk ya girmeyeyim diye koyacakmış, okuyorum eve gidip şunu yapalım bunu yapalım deyince iyice çıldırıyor, toptan bizim kafalar gitmiş

aynen benımkıde oyle soyle yaapalım dıorm gene nerden okudun bunları kapatıcam ınternetı dıyıp duruo

ahahaha çok iyiymiş ya bnmkide geçen akşam film izlio ben yatmıştım ama cepten nete girip araştırmalara devam ediyorum tabi bi hışımla kalktım gitti içeriye başlıyom okumaya bak sperm şöle güçlenirmiş bu vitamin şu meyve şu sebze şöyle yaparmış vss..okuudm bitti adam o kadar bokmışki alooo duydunmu aşkım dedim aşkıım ne anlatıyon yaa gene uzman doktor gibi orda bırakta film izliyim ya dioo üff ii be tamma dedim gittim yattım

aynen benımkıde oyle soyle yaapalım dıorm gene nerden okudun bunları kapatıcam ınternetı dıyıp duruo

çocuk yaparkende bakarkende hep kadınlar uğraşıyo anasını satiyim,bi taneside çıkıp demiyo ben bugün bunu okudum diye

ii gelio biz okuyup uygulayınca:)
uğraşmadan,bırakıyo gidio onlar sonra biz debeleniyoz

geçenlerde doktora gittim 1 ay olmuyor , bi bayan vardı 4 ay önce doğum yapmış, ben anlattım biraz sorular falan sordum, bana diyor ki seni buraya kk mı gönderdi bende evet dedim, bana diyor ki bende onun için geldim, doğum yaptım ama hala ayrılamıyorum o siteden, kısaca kızlar bebek doğurup, onları askere gönderene yada evlendirene kadar çıkamayacağız biz bu siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…