bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Herseyin hayirlisini dilemek lazimmis... esim pat die kapadi telefonu ayy sanci girdi kasiklarima (( olsek keskebebegimle

Bak simdi,canim benim belki oda heycanlanmistir,niye sevinmesin,birbucuk yildan sonra adam inanamamistir,hayirli dua et lutfen bebisinide uzme simdiden aglama nolur,bunlar sevinc goz yaslari olmali

Kizlar RAHMAN (C.C) size de nasip etsin... 1,5 yil bekledim idrar da silik cikti kanda 316,4 heralda pozitif ama esim sevinmedi suan agliyorumm (((

eşin niye sevinmediki ya bir yıllık evliymişsin üzülme boşver sen istiyorsun ya adamlar baba olmadan anlamazlar

Son düzenleme:
Herseyin hayirlisini dilemek lazimmis... esim pat die kapadi telefonu ayy sanci girdi kasiklarima (( olsek keskebebegimle

canim oyle soyleme. oncelikle hayirli ugurlu olsun. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. esin bebek istemiyor muydu cnm. boyle yapmasinin sebebi ne?

Şuan size dua ediyorumm kızlar RAHMAN AZZE VE CELLE ayetinde buyuruyor " FE EMMES SAİLE FELA TENHAR" " KAPINIZA GELEN DİLENCİLERİ BOS CEVIRMEYIN" diye iste bende böyle sonsuz kudretli ALLAH AZZE VE CELLE'NİN kapısını sizin icin çaldm oturdum kapısa bıraktm bir dilenci misali icimdekilerini...Sonsuz kerem ve lutuf sahini ALLAH (C.C) size ve tum evlat isteyen kardeslerime tez zamanda nasip etsin AMİN AMİN YA RABBEL ALEMİN Bİ RAHMETİKE YA TAHA YA YASİN...

Valla belirti takibi konusunda aktif takip etmeyi istemiyorum ,kasım topiğinde listeye adımı yazdırdım ama daha hiç bişey yazmadım şimdilik böyle iii :))

En iyisini yapmissin. Hem kafan daha rahat olur. Bende regl olursam gelecek aya pek yorum yapmicam sessiz seyirci olarak kalmayi dusunuyorum:))

En iyisini yapmissin. Hem kafan daha rahat olur. Bende regl olursam gelecek aya pek yorum yapmicam sessiz seyirci olarak kalmayi dusunuyorum:))

Düşünsene; göğüslerim hassaslsştı kasık ağrım var midem bulanıyo bal ağrısı aynı şeyler,hııh, ay ayşenur galiba dön başa olucak, yapıcam galiba bunu insnıyorum kendime (( yoksa gülsem mi :)))

Hahaha bak her ay biraz daha tecrubeli oluyoruz. Korunmayi birakmadan oncede adet olmaya yakin yine basimiz ve kasiklarimiz agriyodu goguslerimiz hassaslasiyodu ama o zaman bu belirtilere hic takilmiyoduk ilgi alanimiz degildi cunku. Ben mesela gecen ay(korunmayi biraktigim ilk ay) herseye simdikinden daha cok takiliyordum ve sonra regl olunca hayal kirikligi olmustu. Bu ay bunlari azda olsa aştim. Mesela hala hic test yapmadim. Gecen ay kac tane idrar testi yaptim hatta kan testine bile gittim. Oysaki idrar testlerim hep negatif cikmisti. Simdi yine regl olursam sonraki bat yaklastiginda belirtileri daha az sallamaya baslayacam. Sendede boyle olacak bence. Zamanla ilgisizlesicez:) belirtiler oluncada gecen ayda boyle olmustu diyecez. zaten boyle olmasi daha iyi. Ne kadar cok kastirirsan o kadar cok ugrasiyosun cunku:)

sonra benim gibi 6 ayı doldurunca adet 10 gün geçecek siz hala kan testine gitmiceksiniz
umarım sizlerinkiler elini çabuk tutar

Ay ben varya 2 ay önce ne yaptım :))) ilk defa buraya baktım, halsizlik den uyku haline her belirti var:))) ilk defa o zaman ağrılı oldu reglim öldüm ağrıdan sabah 5 e kadar uyuyamadım hijyen fajtörü olmasa 2 ped yeter bana 1 günde, o zaman 4-5 saat içinde 4 tane değiştirdim. Dedim ki herhalde hamileydim düşük oluyo galiba 5 saat sonrada kan testine gittim fıssss:)) düşün ben 1günde hamile kaldım üstüne bi de düşük yaptım belirti dünyadında:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…