- Konu Sahibi vixenosnur
-
- #1.161
Kizlar RAHMAN (C.C) size de nasip etsin... 1,5 yil bekledim idrar da silik cikti kanda 316,4 heralda pozitif ama esim sevinmedi suan agliyorumm(((
Herseyin hayirlisini dilemek lazimmis...esim pat die kapadi telefonu ayy sanci girdi kasiklarima (( olsek keskebebegimle
RABB'İM size de nasip etsin kızlarrr el acan elleri bos cevirmesin insALLAH ALLLAH AZZE VE CELLE... Kaynanam once büyük kaynimin olsun iaterdi insaALLAH o da olurda iste bizimkine sevinmedi dolayisiyla esimide doldurmustur( heyhaaatttt ne yazik esimi yanlis tanidim sanirimm (([/QUOT
belkide canı sıkkındır işte morali bozuktur canım erkekler bizim kadar ince düşünmezler ki umarım annesi doldurmuyodur öyle yapıyosa yazıklar olsun
Canmm ALLAH AZZE VE CELLE sana da nasip etsin cok saol destegin icin dua etcemm hepinize... Bilmiorum ama cok sasirdm pisman ettiler beniALLAH (C.C) affetsin
Merhaba aysenur,yokmu hala bi gelisme,bende yok beklemedeyim daha
Yok cnm bende hala bekliyorum. Normal adet dongume gore yarin regl olmaliyim. Ama buyuk ihtimalle gecikme olacak yine ve o zaman dahada meraklanicam:)
Kızlaaar ne durumdasınız
Ayni cnm yaa. Bel ve karin agrim biraz azaldi. Duygusallik hat safhada. Regl olacaksamda yarin olayimda rahatlayayim hemen. Senin regl agrili mi geciyor?
Yok da çok nadir kasıklarımı hissediyorum ara ara
Klasik regl agrisi iste. Bu topige artik kimse gelmio. Ekimin sonuna geldik topiginde sonuna geliyoruz sanirim:)
Valla belirti takibi konusunda aktif takip etmeyi istemiyorum ,kasım topiğinde listeye adımı yazdırdım ama daha hiç bişey yazmadım şimdilik böyle iii :))
En iyisini yapmissin. Hem kafan daha rahat olur. Bende regl olursam gelecek aya pek yorum yapmicam sessiz seyirci olarak kalmayi dusunuyorum:))
Düşünsene; göğüslerim hassaslsştı kasık ağrım var midem bulanıyo bal ağrısı aynı şeyler,hııh, ay ayşenur galiba dön başa olucak, yapıcam galiba bunu insnıyorum kendime(( yoksa gülsem mi :)))
sonra benim gibi 6 ayı doldurunca adet 10 gün geçecek siz hala kan testine gitmiceksinizHahaha bak her ay biraz daha tecrubeli oluyoruz. Korunmayi birakmadan oncede adet olmaya yakin yine basimiz ve kasiklarimiz agriyodu goguslerimiz hassaslasiyodu ama o zaman bu belirtilere hic takilmiyoduk ilgi alanimiz degildi cunku. Ben mesela gecen ay(korunmayi biraktigim ilk ay) herseye simdikinden daha cok takiliyordum ve sonra regl olunca hayal kirikligi olmustu. Bu ay bunlari azda olsa aştim. Mesela hala hic test yapmadim. Gecen ay kac tane idrar testi yaptim hatta kan testine bile gittim. Oysaki idrar testlerim hep negatif cikmisti. Simdi yine regl olursam sonraki bat yaklastiginda belirtileri daha az sallamaya baslayacam. Sendede boyle olacak bence. Zamanla ilgisizlesicez:) belirtiler oluncada gecen ayda boyle olmustu diyecez. zaten boyle olmasi daha iyi. Ne kadar cok kastirirsan o kadar cok ugrasiyosun cunku:)
Hahaha bak her ay biraz daha tecrubeli oluyoruz. Korunmayi birakmadan oncede adet olmaya yakin yine basimiz ve kasiklarimiz agriyodu goguslerimiz hassaslasiyodu ama o zaman bu belirtilere hic takilmiyoduk ilgi alanimiz degildi cunku. Ben mesela gecen ay(korunmayi biraktigim ilk ay) herseye simdikinden daha cok takiliyordum ve sonra regl olunca hayal kirikligi olmustu. Bu ay bunlari azda olsa aştim. Mesela hala hic test yapmadim. Gecen ay kac tane idrar testi yaptim hatta kan testine bile gittim. Oysaki idrar testlerim hep negatif cikmisti. Simdi yine regl olursam sonraki bat yaklastiginda belirtileri daha az sallamaya baslayacam. Sendede boyle olacak bence. Zamanla ilgisizlesicez:) belirtiler oluncada gecen ayda boyle olmustu diyecez. zaten boyle olmasi daha iyi. Ne kadar cok kastirirsan o kadar cok ugrasiyosun cunku:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?