bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

evet haklısın..
folik asit kullanmaya başladın o zmn?

Çarşamba dr gidicem tam 3. Gününe denk geliyor hormon testi vebsmear yaptırmaya konuşcam o zamanda folic için

Cnm smear testini adetliyken yapmiyolar diye biliorum. Bi arkadastan duymustum. Birde folic asit kullanmani tavsiye ederim. Cocugun gelisimi icin cok onemli. Su anda vucudunda eksikligi olmasa bile,hamile kalinca folik asite gereksinim cok artiyomus. Ve b12 ine de baktir. Benim b12 cok dusuk cikti. İgne oluyorum su anda. Oda hamilelikte buyuk onem tasiyomus.

canım yaa bende hastalara film çekemiyorum çok zor bişey bu yaa

Çrş hormon testi yapıp smear için randevu alıcam,hipotroid de var bende bi de ona baktırırım

folik asit bebeğin beyin sisteminin gelişebilmesi için en önemli mineral bebeğin beyin ve sinir sisteminin oluşumu ilk 3 ayda gerçekleştiği için mutlaka kullanılması gerekiyo kızlar bide kansızlık varsa mutlaka demir takviyesi alın arkadaşlar

Evet bende demir eksikligide cikti onun icinde hap kullaniyorum. Ben zaten sonuclari aldigimda doktor bana sen nasi ayakta duruyosun dedi. Butun depolarim bosalmis. Bu ilaclardan sonrada biraz kilo aldim ztn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…