- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
- Konu Sahibi vixenosnur
-
- #1.121
ben hiç öle şeylere takılmam canım, ona bakayım takip edeyim psikopata bağlarız sonra:)), gün aşırı ilişki olduğunda illaki yumurtlama zamanına denk geliyor zaten, kısmet işi artık sadece daha sağlıklı olması için kendimde zemin hazırlamak için besin vs takviye yaparım
Çarşamba dr gidicem tam 3. Gününe denk geliyor hormon testi vebsmear yaptırmaya konuşcam o zamanda folic içinevet haklısın..
folik asit kullanmaya başladın o zmn?
Çarşamba dr gidicem tam 3. Gününe denk geliyor hormon testi vebsmear yaptırmaya konuşcam o zamanda folic için
Çarşamba dr gidicem tam 3. Gününe denk geliyor hormon testi vebsmear yaptırmaya konuşcam o zamanda folic için
Yok üzmüyorum olmucaksa zamanı ya da yeri değildir ama sinir oluyorum basit örnek lazeri erteliyorum ya tuttuysa diye saçımın ilacı var kullanamıyorum , 10 gün spor yapıp bırakıyorum vs böle şeyler .. Ya tuttuysa diye kendini ona göre düzenleyip sonra yersiz olduğunu görmek sonra dön en başa:)) ya tutarsa derken dişimden saçımdan olucam :)))
smear ne oluyo? ben de tüm testlerimi yaptrmıştm.. biyokimyana da baktır kalsiyum magnezyum önemliymiş hamilelikte
Idrar testi yaptim simdi,amaaaaaaa tek ve kocaman bir cizgi gordum
Cnm smear testini adetliyken yapmiyolar diye biliorum. Bi arkadastan duymustum. Birde folic asit kullanmani tavsiye ederim. Cocugun gelisimi icin cok onemli. Su anda vucudunda eksikligi olmasa bile,hamile kalinca folik asite gereksinim cok artiyomus. Ve b12 ine de baktir. Benim b12 cok dusuk cikti. İgne oluyorum su anda. Oda hamilelikte buyuk onem tasiyomus.
Cnm smear testini adetliyken yapmiyolar diye biliorum. Bi arkadastan duymustum. Birde folic asit kullanmani tavsiye ederim. Cocugun gelisimi icin cok onemli. Su anda vucudunda eksikligi olmasa bile,hamile kalinca folik asite gereksinim cok artiyomus. Ve b12 ine de baktir. Benim b12 cok dusuk cikti. İgne oluyorum su anda. Oda hamilelikte buyuk onem tasiyomus.
Kesin sonuc olmadigini sende biliyosun cnm. Adet olmadigin surece hep bi umut var..
folik asit bebeğin beyin sisteminin gelişebilmesi için en önemli mineral bebeğin beyin ve sinir sisteminin oluşumu ilk 3 ayda gerçekleştiği için mutlaka kullanılması gerekiyo kızlar bide kansızlık varsa mutlaka demir takviyesi alın arkadaşlar
Çrş hormon testi yapıp smear için randevu alıcam,hipotroid de var bende bi de ona baktırırım
Haklisin ama anlamadim,adet belirtimde yok pek,aksama kan tesfi yaptirayim en iyisi,
Hmm.. Hipotroid,troidlerin hizli calismasi miydi cnm?
Evet bende demir eksikligide cikti onun icinde hap kullaniyorum. Ben zaten sonuclari aldigimda doktor bana sen nasi ayakta duruyosun dedi. Butun depolarim bosalmis. Bu ilaclardan sonrada biraz kilo aldim ztn.
Pekmez en güzeli düşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?