bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

keske evde kan testide yapiliyo olsa,gerci oda cikar yakinda bizim cocuklar oyle yapar,bizde kayinvalideler topigi acar orda yazisiriz,gelinleri,damatlari cekistiririz:))

Gebelik oncesinde cok fazla belirti aranmamaliymis ben onu anladim canim. 8 kasimda da senden mujdeli haberi bekliyorum ;-)

Hayir hayir sakin umitsizlige kapilma herseyin bi vakti zamani vardir ani yasa, kafana takma cnm insallah sen de istegine kavusacaksin ama moralini bozma lutfen en onemli sey moral bence

sağol canım tesellin için çok zormş tedavi olmak uğraşmak beklemek nasip işte Rabim kime isterse ona veriyo yapcak bşy yok dua etmekten başka inş sende hayırlısyla kucağına alırsın bebeğini Allah bir avazda kurtarsın inş

Kizlar 1,5 yildan sonra hamile miyimm :))))) ayy kan tesi yaptm 316,4 cikti gebelik miii.

Ayy nolur cevp bana da (

Kizlar RAHMAN (C.C) size de nasip etsin... 1,5 yil bekledim idrar da silik cikti kanda 316,4 heralda pozitif ama esim sevinmedi suan agliyorumm (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…