- Konu Sahibi vixenosnur
-
- #1.141
Tam tersi canım az çalışması ilaç kullanıyorum işte onla dengeleniyor
evet cnm bende her sabah azda olsa yiyorum. ama haplarin ve ignenin cok faydasi oldu.kendimi cok iyi hissediorum.onceden hep bi yorgunluk vardi. ya bu arada beni ates basti cok fena
Pekmez en güzeli düşün bence
regl olmaya yakin ates basar. sanirim bende regl olacam:)
Ben artık belirtilerden bahsetmicem desem sözümde duramam herhalde :))
keske evde kan testide yapiliyo olsa,gerci oda cikar yakinda bizim cocuklar oyle yapar,bizde kayinvalideler topigi acar orda yazisiriz,gelinleri,damatlari cekistiririz:))
teknoloji hizli ilerliyor. o yuzden bu soylediklerin imkansiz degil:))
Aysenur,senin sat neydi?
Gebeliği önlemek için ertesi gün hapı yap mışlar gebeliğin oluşması için bir gün önce hapı yapsalar ya
AMİN SAOLASIN :)) anladım heleki bu adetten bi gün önce yaptığın testin negatif çıkması sonrasında pozitif olması olayı insanı çok ümitlendiren bişi bunu bile yine duymak rahatlatıyo bekleyenleri :) renk değişikliği ve halsizlik gerçekten en doğal we en çabuk belirtiler oluyo heralde genelinde bu hakim hamilleik belirtilerinde :) ne diyim ne mutlu sana:)
bat kasım 8 beklemedeyiz bakalım :)
Hayir hayir sakin umitsizlige kapilma herseyin bi vakti zamani vardir ani yasa, kafana takma cnm insallah sen de istegine kavusacaksin ama moralini bozma lutfen en onemli sey moral bence
sağol canım tesellin için çok zormş tedavi olmak uğraşmak beklemek nasip işte Rabim kime isterse ona veriyo yapcak bşy yok dua etmekten başka inş sende hayırlısyla kucağına alırsın bebeğini Allah bir avazda kurtarsın inş
Ayy nolur cevp bana da(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?