Gebeliğe Hazırlık Bu ay femara kullananlar 👼 bu başlıkta toplanalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ipneden sonra karnımda kırap çok griyor normalmı ağrıması

Yumurtlama olmuş dimi

Eklentiler

• IMG_20220305_132523.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kızlar nasılsınız sonuclarınız ne dudurumda
Benim 2 tane gelişmiş pazartesi kontrol ama sol yumurtalık kısmımda bugun hafif bir ağrı var. Catlatma iğnesi yapmadık daha. Kendiliğinden mi çatlıyor acaba ondan mi ki bu ağrı? Bilen?

Cuma günü doktora gittim 16 mm olmuş 2 tane dedi. Femara ile oldu yumurtalar
Bende carsamba gunu gittim benimde 16 mm idi birde 14-15 mm yumurta vardi. Benim femara ise yaramadi igneye gectik igneyle oldu. Seninkide ya büyüyor yada catlamistir.

Bende carsamba gunu gittim benimde 16 mm idi birde 14-15 mm yumurta vardi. Benim femara ise yaramadi igneye gectik igneyle oldu. Seninkide ya büyüyor yada catlamistir.
Bana doktorum çok iyi 2 3 gün daha kullan pazartesi gel dedi. Galiba büyüyor ondan tabi pcosta buyuyemedigi için onceden agri hiç hissetmemiştim de olabilirim

Bana doktorum çok iyi 2 3 gün daha kullan pazartesi gel dedi. Galiba büyüyor ondan tabi pcosta buyuyemedigi için onceden agri hiç hissetmemiştim de olabilirim
Valla bende hic hissetmem agri ama iğne ve ilaç kullanandan beri benimde ara ara oluyor birde doluluk hissi var böyle. Goguslerde siskin ve acıyor benim. Aksamda yumurta akı gibi akıntım oldu baya catladi belkide sabah yapicam ovu bakalim catlamis mi

Hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…