Tamam teşekkür ederimYok özel tıp merkezinde yaptırmıştım ilk denemede de sonuç almıştık
Rica ederim :)Tamam teşekkür ederim
Benim 2 tane gelişmiş pazartesi kontrol ama sol yumurtalık kısmımda bugun hafif bir ağrı var. Catlatma iğnesi yapmadık daha. Kendiliğinden mi çatlıyor acaba ondan mi ki bu ağrı? Bilen?Merhaba kızlar nasılsınız sonuclarınız ne dudurumda
Gebelik testi değil mi bu?Yumurtlama olmuş dimi
Hayir miratech ovulasyon testiGebelik testi değil mi bu?
Olmuş gibi görünüyor yumurtlamaHayir miratech ovulasyon testi
Durdukca daha da koyulaştıSorry
Olmuş gibi görünüyor yumurtlama
Cok iyiDurdukca daha da koyulaştıdoktoruma da attim pik
Catlamis olabilir yada büyüyordurGzmyts53 ya benim bu ağrım neden olabilir senin tahminin var mı
Pko olunca mens döneminde bile ağrım olmuyordu ilk kez olunca acaba dedimCatlamis olabilir yada büyüyordurcok normal benimde ara ara agrim oluyor
Ne zaman yumurtlama olduPko olunca mens döneminde bile ağrım olmuyordu ilk kez olunca acaba dedim
Cuma günü doktora gittim 16 mm olmuş 2 tane dedi. Femara ile oldu yumurtalarNe zaman yumurtlama oldu
Bende carsamba gunu gittim benimde 16 mm idi birde 14-15 mm yumurta vardi. Benim femara ise yaramadi igneye gectik igneyle oldu. Seninkide ya büyüyor yada catlamistir.Cuma günü doktora gittim 16 mm olmuş 2 tane dedi. Femara ile oldu yumurtalar
Bana doktorum çok iyi 2 3 gün daha kullan pazartesi gel dedi. Galiba büyüyor ondanBende carsamba gunu gittim benimde 16 mm idi birde 14-15 mm yumurta vardi. Benim femara ise yaramadi igneye gectik igneyle oldu. Seninkide ya büyüyor yada catlamistir.
Valla bende hic hissetmem agri ama iğne ve ilaç kullanandan beri benimde ara ara oluyor birde doluluk hissi var böyle. Goguslerde siskin ve acıyor benim. Aksamda yumurta akı gibi akıntım oldu baya catladi belkide sabah yapicam ovu bakalim catlamis miBana doktorum çok iyi 2 3 gün daha kullan pazartesi gel dedi. Galiba büyüyor ondantabi pcosta buyuyemedigi için onceden agri hiç hissetmemiştim de olabilirim
Hadi bakalımValla bende hic hissetmem agri ama iğne ve ilaç kullanandan beri benimde ara ara oluyor birde doluluk hissi var böyle. Goguslerde siskin ve acıyor benim. Aksamda yumurta akı gibi akıntım oldu baya catladi belkide sabah yapicam ovu bakalim catlamis mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?