Evet canim 14 gune anca geciyormus etkisi oyle biliyorum en garanti 15 günKızlar 22mm olmuş ikisi de ovitrelle vurdum. 15 gün sonra test yapmam gerekiyor değil mi ???
Sagol canımEvet canim 14 gune anca geciyormus etkisi oyle biliyorum en garanti 15 gün
Bende yarın başlıyorumKizlar bende basladm 6 gun kullancam cumartesi kontrolum var
Raporlu nasıl.oluyo kuzumKuzucum raporsuz 202 TL, raporlu 27 TL
Doktora raporlu almak istiyorum diye rica et canım, 2 kadın doğum 1 dahiliye doktoru ve başhekimlik imzalayıp onaylıyor eczaneye raporu veriyorsun bana 3 aylık rapor çıkardılar 3 iğneyi raporlu yazdıracağımRaporlu nasıl.oluyo kuzum
Doktoruma sorayım yaa, inşallah halleder.Doktora raporlu almak istiyorum diye rica et canım, 2 kadın doğum 1 dahiliye doktoru ve başhekimlik imzalayıp onaylıyor eczaneye raporu veriyorsun bana 3 aylık rapor çıkardılar 3 iğneyi raporlu yazdıracağım
28 şubatta oldum canım ben ama 10 martta 0.36 çıktı kan sonucumDoktoruma sorayım yaa, inşallah halleder.
Sen beklemede misin kuzu şimdi iğneyi oldun mu
Üzüldüm.kuzum yaa,28 şubatta oldum canım ben ama 10 martta 0.36 çıktı kan sonucum
Olmadım daha iğnenin 10. Günü test yaptırdım bat günüm pzt bakalımÜzüldüm.kuzum yaa,
Peki şuan tekrar hap kullanıyor musun? Regl oldun mu
Ne durumdasınızYumuta kontrolune giden var mi
Ne durumdasınızKızlar adet olcak gıbı ağrım oluyot bugun gecen ayda böle olmuştu adet oldum heralde adet olcam
Sonucunuz ne oldu acabaOlmadım daha iğnenin 10. Günü test yaptırdım bat günüm pzt bakalım
Gecen cumartesi 21mm yumurtam vardi canim bakalim o gunu degerlendirin dedi doktor degerlendirdik... bakalim haftaya cumartesi test yapabilirimNe durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?