Canım 24. 25 gün adet döngüsü olan birisi 9 yada 10. Gün yumurtası catliyo sen tedbiri al netteki hesaplayiciya guvenme 1 dolu 1 boş en garantisiKızlar bugün adet oldum, her zamankinden de 2 gün geç oldum, sanırım psikolojik bi kayma oldu..
Şimdi hemen başladım yumurtlama günü hesaplarıma..Bu ay Allah'ın izniyle daha istikrarlı bir plan yapacağım.Malum yaş oldu 36, vakit dar
Benim hesap, internette bulduğum bir hesaplayıcıya dayanıyor, o da şöyle :
16 Kasım da yani bugün hastalandım. Yaklaşık 7 gün sürüyor, Haftaya Salı (22 Kasım ) günü adetim bitiyor. Adet döngüm de 25 gün sürüyor normalde.( bu ay 2 gün gecikti ilk kez)
Bu bilgiler ışığında 22 - 27 Kasım aralığı, en elverişli dönemimmiş..27 Kasım yumurtlama günümmüş..İnternetteki hesaplayıcı öyle diyor..
Ben de 22-30 Kasım aralığını planlıyorum bakalım nasipse..Siz ne dersiniz, sizce doğrumu bu hesabım?
Varmı benim gibi plan program peşinde olan? Gelin hep beraber paylaşalım gebe kalma planlarımızı..
Ben 28-29 gunde bir adet oluyorum.benim nasıl olacak acaba?Canım 24. 25 gün adet döngüsü olan birisi 9 yada 10. Gün yumurtası catliyo sen tedbiri al netteki hesaplayiciya guvenme 1 dolu 1 boş en garantisi
Kızlar bugün adet oldum, her zamankinden de 2 gün geç oldum, sanırım psikolojik bi kayma oldu..
Şimdi hemen başladım yumurtlama günü hesaplarıma..Bu ay Allah'ın izniyle daha istikrarlı bir plan yapacağım.Malum yaş oldu 36, vakit dar
16 Kasım da yani bugün hastalandım. Yaklaşık 7 gün sürüyor, Haftaya Salı (22 Kasım ) günü adetim bitiyor. Adet döngüm de 25 gün sürüyor normalde.( bu ay 2 gün gecikti ilk kez)
Bu bilgiler ışığında 22 - 27 Kasım aralığı, en elverişli dönemimmiş..27 Kasım yumurtlama günümmüş..İnternetteki hesaplayıcı öyle diyor..
Ben de 22-30 Kasım aralığını planlıyorum bakalım nasipse..Siz ne dersiniz, sizce doğrumu bu hesabım?
Varmı benim gibi plan program peşinde olan? Gelin hep beraber paylaşalım gebe kalma planlarımızı..
Adetten başla 13.14.15.16 arası catlama olur zaten sen hissedersin kendini biraz dinle o günler arasi :))) yada ovülasyon testi al kullanBen 28-29 gunde bir adet oluyorum.benim nasıl olacak acaba?
Ben ayın 2 sinde regl oldum simdi 28 29 gibi olurum zaten gebeliği dair bir belirtimde yok umutlar diğer aya kaliyo
Canım 24. 25 gün adet döngüsü olan birisi 9 yada 10. Gün yumurtası catliyo sen tedbiri al netteki hesaplayiciya guvenme 1 dolu 1 boş en garantisi
adet biter bitmez bir dolu bir boş degerlendirmek en garantisiKızlar bugün adet oldum, her zamankinden de 2 gün geç oldum, sanırım psikolojik bi kayma oldu..
inan kolay degil ama yapacak birşey yok gülü seven dikenine katlanırbir dolu bir boş diyosunuz da kolaymı yahu öyle tempo hahahaha
şaka bir yana aynen öyle planlıyorum cnm, 22-30 kasım arası, en garantisi öyle..bakalım inşallah tutar bu ay hayırlısıyla hepimizin..
iyi de şekerim 27-28 Marta daha çok var..hayır bi ön çalışma yapamadıysanız o başka tabi ama, yumurtlama gününü kaçırmadığınızı düşünüyorsan neden şimdiden umutsuzluğa kapılıyosunki..dur bakalım daha 12 gün var
aynen cok dogru kafaya takmadıgınız stres yapmadıgınız zaman oluyor ve görev gibi yapmayın bu işi keyfinize bakınHamile olsam hissederdim diye tahmin ediyorum bilemiyorum ki gerçi ovülasyon biteli 3 gün oldu sayılır ne hissiyatiysa hani şu kafana takmayinca olur diyenler varya galiba hissetmiyorum değilim diyerek kafama takmamis modeli sergiliyorum hahahah :))) ama kendimi tebrik ederim hala gebelik testi yapmadim normalde adet bitiminden baslarim :)))))))
Yoo bakar direk hcg istiyorum de aciklama yapmak zorunda diilsin kiKızlar birşey soracağım sizlere, mesala adet dönemi geçmeden kanda doktorlar bakmıyor mu geçen doktorla tartıştık biraz. :
Benim kadar test kimse yapmamistir..bu ay ilk denemeydi ama internetten 20 li paket aldim..10 gun kala sabah aksam ohooooHamile olsam hissederdim diye tahmin ediyorum bilemiyorum ki gerçi ovülasyon biteli 3 gün oldu sayılır ne hissiyatiysa hani şu kafana takmayinca olur diyenler varya galiba hissetmiyorum değilim diyerek kafama takmamis modeli sergiliyorum hahahah :))) ama kendimi tebrik ederim hala gebelik testi yapmadim normalde adet bitiminden baslarim :)))))))
Bacım valla ne kendimi kandirayim ne sizi nasil takmamak oluyo anlamıyorum valla aklim oraya kayiyo direk yaniaynen cok dogru kafaya takmadıgınız stres yapmadıgınız zaman oluyor ve görev gibi yapmayın bu işi keyfinize bakın
Yoo bakar direk hcg istiyorum de aciklama yapmak zorunda diilsin ki
Doktorlar saglamci bu konuda..aslinda haklilar da, bosa umitlenmek kotu oluyo..Kızlar birşey soracağım sizlere, mesala adet dönemi geçmeden kanda doktorlar bakmıyor mu geçen doktorla tartıştık biraz. :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?