Bu ay hamile değilmişiz, hadi gelin yumurtlama günü hesabı paylaşalım

Benimde hala 9 tane gebelik testim var aksamlari cekmeyi acip konuşuyorum bakın 1.2 haftaya sizi kullanacağım bana çift çizgi gostermeniz lazım size güveniyorum diyip kapatıyorum hahahah geçen ayda öyle yaptim 1 hafta erken regl oldum test bile dile geldi bıktım senden diye

Kızlar birşey soracağım sizlere, mesala adet dönemi geçmeden kanda doktorlar bakmıyor mu geçen doktorla tartıştık biraz. :
Öyle bir durumda sağlık ocağına git sonuc ertesi gün çıkıyor ama böyle şizofrenlerle uğraşmazsın

Çok iyi anlıyorum canım düştüğün durumu, çok cins oluyor genelde kadın doğumcular..
Git özelde yaptır testini, yada aile hekimliğine git..
Ben aile hekimine gittim, anlattım durumu hamilelik düşünüyorum falan..Folik asit başla dedi..Hangisini alayım dedim, 400 mcg dozu geçmesin, marka farketmez dedi..Once yanlışlıkla folbiol aldım, baktım dozu çok yüksek gittim Folic-1 aldım..başladım içiyorum günde 1 tane..demire gerek yok henüz bence..o gebelikten sonra..
Adete 2-3 gün kala da dayanamayıp özel laboratuarda kan testi yaptırmıştım..40 TL girdi boş yere, hayırlısı napalım
Hadi rast gele

ayyyyy çok güldüm, benim genç versiyonum

Doktorlar saglamci bu konuda..aslinda haklilar da, bosa umitlenmek kotu oluyo..
Ama adetten once kanda cikabiliyor o yuzden ozel laboratuara gidip ucretli test yaptirabilirsin, cok merak ediyorsan..ayni gun cikiyo sonuc
Aynen özelde bile 20tl ztn test devlete fln sıra almk bile zor ztn kötü davranıyo çoğu bi tane vardı burda ayakkbıları geç çıkarıyomuşum üstüme yürümüştü o zmn gçn özele gittim oda oraya geçmş meğer davranışlar değişmiş tabi bal gbi kadın olmuş değişik yani bazıları

hesap doğru ama internete göre, bence diğer arkadaşların dediği gibi adet bitiminden sonra 1 dolu 1 boş devam et, 25 günlük periyodun varmış erken yumurtlama olabilir yada ovulasyon testi ile takip et. Bende regl oldum yeni bitti , bu ay çalışmalara umutla devam

Uzerinemi yürümüştü
Bizim burda devlet hastanesindekilerde aynı özel gibi cok iyiler son birkac yıldır oturup dakikarlarca konusuyolar orası neresi öyle ya.

ne olacak bizim bu hallerimiz.. çok güldüm kendimde aynıyım

inşallah niyetim o yönde..ama yaşlandık artık kızlar, valla öyle uzun süre bir dolu bir boş olayı acayip gözümde büyüyo hahaha

Uzerinemi yürümüştü
Bizim burda devlet hastanesindekilerde aynı özel gibi cok iyiler son birkac yıldır oturup dakikarlarca konusuyolar orası neresi öyle ya.
Var canım yapanlar zaten randevu bile alamıyosun 1 ay sonraya veriyo çok yoğun oluyo uğraşamıyolar heralde. Tabi o zmn küçüktm bde 17 yaşında ağlamştm çıkınca bi dha gtmem dedim yne nasip oldu ama değişmiş yani bi arkdşıma da zayfla da gel dmş bakmamış bile o yüzden özel daha iyi

inşallah niyetim o yönde..ama yaşlandık artık kızlar, valla öyle uzun süre bir dolu bir boş olayı acayip gözümde büyüyo hahaha

2 boş 1 dolu olur mu? 72 saat yaşıyormuş en azından bunu yap .. büyütme gözünde isteyerek yap mekanikleşiyoruz çocuk diye sadece ona adapte oluyoruz belkide ondan olmuyor, rahat olucam diyorum aklımdan çıkarcam diyorum yok nerdeeee

ya 72 saat diyen de var 1-5 gün diyen de, hepsi ayrı atıyo..olacaksa oluyo işte vesselam..
yok yok azimliyim 1 dolu 1 boş konusunda bu ay, o da tutmazsa bidahaki ay salcam çayıra..
Ama kociş benim o kadar tempoya alışkın değil zavallıcık..kalpten gitmesin diye de tırsmıyo değilim

Keşke benimkide bukadar tempoya alışık olmasa bebek sevdasına. ..... töbe töbe bir dolu bir boş olması gerek diyorum kim diyosa yalan söylüyor diyo adam :))

dayanır dayanır işin ucunda anne baba olmak var dayansın kolaymı
aynen dediğin gibi Allah verecekse veriyor hayırlısı olsun
benim bir tanıdığım 2.çocuğa hamile olduğunu bilmiyor başka birşeyden dolayı gidyor dr ye, hamilesin denildiğinde olamaz ben eşimle bu ay birlikte olmadım diyor aynısını bana da anlattı adetten sonra bir kere birlikte olmuşlar onda da korunmuş ama bebek olmuş ,, herşey ilahi

Keşke benimkide bukadar tempoya alışık olmasa bebek sevdasına. ..... töbe töbe bir dolu bir boş olması gerek diyorum kim diyosa yalan söylüyor diyo adam :))

benimkide ilk aylarda öyle diyordu baktı aylardır olmuyor bu ay tamam nasıl olması gerekiyorsa öyle yapalım dedi yola geldi sonunda

benim de var öyle arkadaşım..1 kere korunarak olup da hamile kalan..ay neler neler var ya, gerçekten Allah ol diyor ve oluyor işte..

benimkide ilk aylarda öyle diyordu baktı aylardır olmuyor bu ay tamam nasıl olması gerekiyorsa öyle yapalım dedi yola geldi sonunda

Benden 2 ay zaman istedi hasta olursam 1 ayı gitmis olacak kalacak 1 ay ondan sonra güç bende konuşursa yer yumruğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…