- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Benim kadar test kimse yapmamistir..bu ay ilk denemeydi ama internetten 20 li paket aldim..10 gun kala sabah aksam ohoooo
Bu ay 3 gun kalaya kadar yapmicam test..soz verdim kendime..
Sen de aceleci davranma seker daha cok var..yumurtlaman gecti bence ama garantici davran calismalara devam et
heheh aynen öyle, bakalım bu ay kocişi de ikna edebilirsek..inan kolay degil ama yapacak birşey yok gülü seven dikenine katlanır
Öyle bir durumda sağlık ocağına git sonuc ertesi gün çıkıyor ama böyle şizofrenlerle uğraşmazsınKızlar birşey soracağım sizlere, mesala adet dönemi geçmeden kanda doktorlar bakmıyor mu geçen doktorla tartıştık biraz. :
Evimizin dibinde kadın doğum hastanesi var, oraya gideyim dedim adam hiç konuşmadan direk ultrasyona yat dedi, bir de sabah ilk hastasıydım, yattım kaç aylık gebesin dedi, gebe değilim dedim , eee kaç gün geçmiş yahu dedim test için geldim dedim.
Bir sinirli bir hızlı hareketleri var, aklımda demir ilacı yazdırmak ve folik asit önerisi almak vardı.
Test yapmam dedi dönemi geçmemiş kadına test yapıp yapmamak bana kalmış dedi,
Ne alaka felan diyince doktor benim siz değilsiniz felan dedi, demir ilacı da kim sana yazmışsa ona git dedi.
Tabi bende altta kalmadım, ilk hastanızım neyin kafası bu, aklımda ki soruları bile soramadım, herkes adet öncesi test yapıyor diyince . özel doktora git dedi,
Bende bağırdım sen nasıl bana özel doktora git dersin diye, en son adama kes sesini diyerek ayrıldım. Ama üzüldüm sonra benden sonraki bakacak hastalardan ( ki hem fakir sessiz halka olan olacak diye, ) bir de doktor yani önemli bir meslek yapıyor :/
ayyyyy çok güldüm, benim genç versiyonumBenimde hala 9 tane gebelik testim var aksamlari cekmeyi acip konuşuyorum bakın 1.2 haftaya sizi kullanacağım bana çift çizgi gostermeniz lazım size güveniyorum diyip kapatıyorum hahahah geçen ayda öyle yaptim 1 hafta erken regl oldum test bile dile geldi bıktım senden diye
Aynen özelde bile 20tl ztn test devlete fln sıra almk bile zor ztn kötü davranıyo çoğu bi tane vardı burda ayakkbıları geç çıkarıyomuşum üstüme yürümüştü o zmn gçn özele gittim oda oraya geçmş meğer davranışlar değişmiş tabi bal gbi kadın olmuş değişik yani bazılarıDoktorlar saglamci bu konuda..aslinda haklilar da, bosa umitlenmek kotu oluyo..
Ama adetten once kanda cikabiliyor o yuzden ozel laboratuara gidip ucretli test yaptirabilirsin, cok merak ediyorsan..ayni gun cikiyo sonuc
Kızlar bugün adet oldum, her zamankinden de 2 gün geç oldum, sanırım psikolojik bi kayma oldu..
Şimdi hemen başladım yumurtlama günü hesaplarıma..Bu ay Allah'ın izniyle daha istikrarlı bir plan yapacağım.Malum yaş oldu 36, vakit dar
Benim hesap, internette bulduğum bir hesaplayıcıya dayanıyor, o da şöyle :
16 Kasım da yani bugün hastalandım. Yaklaşık 7 gün sürüyor, Haftaya Salı (22 Kasım ) günü adetim bitiyor. Adet döngüm de 25 gün sürüyor normalde.( bu ay 2 gün gecikti ilk kez)
Bu bilgiler ışığında 22 - 27 Kasım aralığı, en elverişli dönemimmiş..27 Kasım yumurtlama günümmüş..İnternetteki hesaplayıcı öyle diyor..
Ben de 22-30 Kasım aralığını planlıyorum bakalım nasipse..Siz ne dersiniz, sizce doğrumu bu hesabım?
Varmı benim gibi plan program peşinde olan? Gelin hep beraber paylaşalım gebe kalma planlarımızı..
Uzerinemi yürümüştüAynen özelde bile 20tl ztn test devlete fln sıra almk bile zor ztn kötü davranıyo çoğu bi tane vardı burda ayakkbıları geç çıkarıyomuşum üstüme yürümüştü o zmn gçn özele gittim oda oraya geçmş meğer davranışlar değişmiş tabi bal gbi kadın olmuş değişik yani bazıları
Benimde hala 9 tane gebelik testim var aksamlari cekmeyi acip konuşuyorum bakın 1.2 haftaya sizi kullanacağım bana çift çizgi gostermeniz lazım size güveniyorum diyip kapatıyorum hahahah geçen ayda öyle yaptim 1 hafta erken regl oldum test bile dile geldi bıktım senden diye
inşallah niyetim o yönde..ama yaşlandık artık kızlar, valla öyle uzun süre bir dolu bir boş olayı acayip gözümde büyüyo hahahahesap doğru ama internete göre, bence diğer arkadaşların dediği gibi adet bitiminden sonra 1 dolu 1 boş devam et, 25 günlük periyodun varmış erken yumurtlama olabilir yada ovulasyon testi ile takip et. Bende regl oldum yeni bitti , bu ay çalışmalara umutla devam
Var canım yapanlar zaten randevu bile alamıyosun 1 ay sonraya veriyo çok yoğun oluyo uğraşamıyolar heralde. Tabi o zmn küçüktm bde 17 yaşında ağlamştm çıkınca bi dha gtmem dedim yne nasip oldu ama değişmiş yani bi arkdşıma da zayfla da gel dmş bakmamış bile o yüzden özel daha iyiUzerinemi yürümüştü
Bizim burda devlet hastanesindekilerde aynı özel gibi cok iyiler son birkac yıldır oturup dakikarlarca konusuyolar orası neresi öyle ya.
inşallah niyetim o yönde..ama yaşlandık artık kızlar, valla öyle uzun süre bir dolu bir boş olayı acayip gözümde büyüyo hahaha
ya 72 saat diyen de var 1-5 gün diyen de, hepsi ayrı atıyo..olacaksa oluyo işte vesselam..
yok yok azimliyim 1 dolu 1 boş konusunda bu ay, o da tutmazsa bidahaki ay salcam çayıra..
Ama kociş benim o kadar tempoya alışkın değil zavallıcık..kalpten gitmesin diye de tırsmıyo değilim
Keşke benimkide bukadar tempoya alışık olmasa bebek sevdasına. ..... töbe töbebir dolu bir boş olması gerek diyorum kim diyosa yalan söylüyor diyo adam :))
ya 72 saat diyen de var 1-5 gün diyen de, hepsi ayrı atıyo..olacaksa oluyo işte vesselam..
yok yok azimliyim 1 dolu 1 boş konusunda bu ay, o da tutmazsa bidahaki ay salcam çayıra..
Ama kociş benim o kadar tempoya alışkın değil zavallıcık..kalpten gitmesin diye de tırsmıyo değilim
Keşke benimkide bukadar tempoya alışık olmasa bebek sevdasına. ..... töbe töbebir dolu bir boş olması gerek diyorum kim diyosa yalan söylüyor diyo adam :))
hahahahah, hey gidi gençlik
dayanır dayanırişin ucunda anne baba olmak var dayansın kolaymı
aynen dediğin gibi Allah verecekse veriyor hayırlısı olsun
benim bir tanıdığım 2.çocuğa hamile olduğunu bilmiyor başka birşeyden dolayı gidyor dr ye, hamilesin denildiğinde olamaz ben eşimle bu ay birlikte olmadım diyor aynısını bana da anlattı adetten sonra bir kere birlikte olmuşlar onda da korunmuş ama bebek olmuş ,, herşey ilahi
benimkide ilk aylarda öyle diyordu baktı aylardır olmuyor bu ay tamam nasıl olması gerekiyorsa öyle yapalım dediyola geldi sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?