hadi canım rast gele :)
rahat ol, ilk denemede tutan da çok var..taktikleri biliyosundur, aynen devambenim bu ilk ayım ama umudum var mı yok mu bilmiyorum :) formdakileri okudukça umutsuzlaşıyorum açıkcası..
rahat ol, ilk denemede tutan da çok var..taktikleri biliyosundur, aynen devam
Arkadaşlar bugün regl oldum ben de. Ve bu ay bebek çalışmalarını başlatıcaz nasipse. 34-35 günde bir oluyorum regl. Tahmini yumurtlama tarihimi söyleyebilecek olan var mı acaba?
Arkadaşlar bugün regl oldum ben de. Ve bu ay bebek çalışmalarını başlatıcaz nasipse. 34-35 günde bir oluyorum regl. Tahmini yumurtlama tarihimi söyleyebilecek olan var mı acaba?
ok teşekkür ederim öyle yapayım en iyisi canım:)cnm ya test al yada telefonuna program indir derim benim telefondaki program bildi artık denk mi geldi bilemem ama tam dediği gün akıntım oldu..çünkü biz tarihte versek insandan insana değişiyor..
6-7 Aralık gibi gözüküyor ama sen dediğim gibi tam bu tarihe de güvenme..adet bittikten sonra gün aşırı yapmaya çalış
Gebelik.org çok net ve neredeyse kesin tarih veriyor. Doktorumla aynı tarihi gösterdi sistem.Kızlar bugün adet oldum, her zamankinden de 2 gün geç oldum, sanırım psikolojik bi kayma oldu..
Şimdi hemen başladım yumurtlama günü hesaplarıma..Bu ay Allah'ın izniyle daha istikrarlı bir plan yapacağım.Malum yaş oldu 36, vakit dar
Benim hesap, internette bulduğum bir hesaplayıcıya dayanıyor, o da şöyle :
16 Kasım da yani bugün hastalandım. Yaklaşık 7 gün sürüyor, Haftaya Salı (22 Kasım ) günü adetim bitiyor. Adet döngüm de 25 gün sürüyor normalde.( bu ay 2 gün gecikti ilk kez)
Bu bilgiler ışığında 22 - 27 Kasım aralığı, en elverişli dönemimmiş..27 Kasım yumurtlama günümmüş..İnternetteki hesaplayıcı öyle diyor..
Ben de 22-30 Kasım aralığını planlıyorum bakalım nasipse..Siz ne dersiniz, sizce doğrumu bu hesabım?
Varmı benim gibi plan program peşinde olan? Gelin hep beraber paylaşalım gebe kalma planlarımızı..
ovulasyon testi yapıcam bu ay bakalım..işi sağlama alayım diyorum ama onu daha tam anlamış değilim..araştırıyorum :)Gebelik.org çok net ve neredeyse kesin tarih veriyor. Doktorumla aynı tarihi gösterdi sistem.
Canım doktor bana 10 gün progestan kullan sonrası şans dedi. Ovülasyon takibim sıkıydı yakaladık gerisi kader 6 güne belli olacak sanırımovulasyon testi yapıcam bu ay bakalım..işi sağlama alayım diyorum ama onu daha tam anlamış değilim..araştırıyorum :)
gebelik.org hesabı bende işe yaramadı bu ay..
peki ovulasyon takibinde çift çizgiyi gördüğün gün, bekleme yapman gereken güne denk gelirse ne olacak..yani gün aşırı çalışılması gerekiyor ya, diyelim dünü değerlendirdin bugün koyu çift çizgi çıktı, ozaman yarını bekleyince yumurtanın canlılığı kaçmazmı?Canım doktor bana 10 gün progestan kullan sonrası şans dedi. Ovülasyon takibim sıkıydı yakaladık gerisi kader 6 güne belli olacak sanırım
cnm ya test al yada telefonuna program indir derim benim telefondaki program bildi artık denk mi geldi bilemem ama tam dediği gün akıntım oldu..çünkü biz tarihte versek insandan insana değişiyor..
Merhabalar .ben de telden takıp ediyorum program indirdim reglim düzensiz olmasına rağmen akıntım dediği gun oldu. 31 i basladı 7 si regl bitti . 15 ve 21 i ovu dönemim. 18 19 yuksek günler. 2o si yumurtlama gunu :)))
6-7 Aralık gibi gözüküyor ama sen dediğim gibi tam bu tarihe de güvenme..adet bittikten sonra gün aşırı yapmaya çalış
cnm ya test al yada telefonuna program indir derim benim telefondaki program bildi artık denk mi geldi bilemem ama tam dediği gün akıntım oldu..çünkü biz tarihte versek insandan insana değişiyor..
Merhabalar .ben de telden takıp ediyorum program indirdim reglim düzensiz olmasına rağmen akıntım dediği gun oldu. 31 i basladı 7 si regl bitti . 15 ve 21 i ovu dönemim. 18 19 yuksek günler. 2o si yumurtlama gunu :)))
Yumurta vücutta 12 saat max 24 saat kalıyor tatlım. zaten yumurtlama gerçekleşmeden önce ilişkiye girmek gerekiyormuş doktorumun söylediği buydu. Bence jinekoloğa git takip çizelgesiyle daha sağlıklı olur. Ben gittim bikaç güne yumurtlama olacak dedi belli günler verdi ilişki için sonra gittiğimde çatlamış gerisi kader dedi sonrada 10 günlük ilacı verdi :)peki ovulasyon takibinde çift çizgiyi gördüğün gün, bekleme yapman gereken güne denk gelirse ne olacak..yani gün aşırı çalışılması gerekiyor ya, diyelim dünü değerlendirdin bugün koyu çift çizgi çıktı, ozaman yarını bekleyince yumurtanın canlılığı kaçmazmı?
Yumurta vücutta 12 saat max 24 saat kalıyor tatlım. zaten yumurtlama gerçekleşmeden önce ilişkiye girmek gerekiyormuş doktorumun söylediği buydu. Bence jinekoloğa git takip çizelgesiyle daha sağlıklı olur. Ben gittim bikaç güne yumurtlama olacak dedi belli günler verdi ilişki için sonra gittiğimde çatlamış gerisi kader dedi sonrada 10 günlük ilacı verdi :)
1-2 sefer daha devam et gün aşırı..yumurta gününden 2-3 gün önce başlayım 2-3 gün sonrasına kadar devam etmek en garantisikızlar size birşey sorucam çalışmaları ne zaman bitirmeliyiz ? benim 15 KAsım yumurlama günümdü sıvı geldi fln..o günü değerlendirdik ama devam etmeli miyim yoksa bitirmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?