Bu ay hamile değilmişiz, hadi gelin yumurtlama günü hesabı paylaşalım

Kiz sen kocamla yaşıtsın :))))

ama benim kocam benimle yaşıt değil şekerim, 7 yaş var aramızda gerçi tempo kocamla alakalı değil, benimle alakalı zaten..çok yoğun bir çalışma hayatım var malesef ve bir de 10 yaşında erkek çocuğunun ebeveynleri olduğumuz gerçeği de olunca, tempo bize epey uzak kaldı

İlac almadan adet gormuyorum ama hamile kalabiliyorum hadi kizlar benim yumurtlama gunumu hesaplayabilene odul var:)

Biz kendimizinkini hesaplayamiyoruz ki ovülasyon testi kullanıyoruz :)))) onu sen kendin hissedecen ayol

Ovulasyon testi sokmayin bide aklima yahu..bi test manyagi olarak bide ona baslamiyim simdi

Al bacim internette ucuz. Ben yaptiklarimi cam kutuda saklıyorum ilerde olursa gosterecem minigime ☺

60 gun ovulasyon testini sabah aksam yaptim yine de banamisin demedi:)

Ciddimi ? Ama niye oyleymis sormadin mi doktora catlamayan yumurta döllenmezde sonuçta illaki catliyor gebe kaldığına göre ama geç catliyo belliki

Al bacim internette ucuz. Ben yaptiklarimi cam kutuda saklıyorum ilerde olursa gosterecem minigime ☺
Kız olursa gösterirsin belki ama erkek olursa zor be canım..Benim oğlan bu aralar çocuk nasıl yapılıyor isimli derse merak sarmış durumda..kendisinden büyük çocuklardan yarısı doğru yarısı da ergen fantezileri temalı, çılgın birkaç ders almış malesef, hem kardeş çok istiyo hem de konusu geçince bile koşarak babası ile aramıza girip oturuyo..siz niye birbirinize aşık gibi bakıyosunuz diye başlıyo içlenmeye, hatta nerdeyse ağlamaya
kolaysa göster bakalım testi..

Biz hic merak etmezdik ney nasil olmus diye ya bu yeni nesil fenaa :)))) ins Allah sanada bir kiz bebis nasip eder kuzum

Ciddimi ? Ama niye oyleymis sormadin mi doktora catlamayan yumurta döllenmezde sonuçta illaki catliyor gebe kaldığına göre ama geç catliyo belliki
İlac kullanmazsam adet gormem asla, ama hamile kalabiyorum, doktora sordum bilemiyorum gibi bir bakis atti:) kimse bilmiyor sebebini cok arastirdim bulamadim, illaki catliyordur ama, iste ne zaman nasil orasi belli degil:)

Kızlar birşey soracağım sizlere, mesala adet dönemi geçmeden kanda doktorlar bakmıyor mu geçen doktorla tartıştık biraz. :

Bakıyorlar canım, âdet dönemini söylemek zorunda değilsin diye biliyorum. Hiçte bilmelerine gerek yok herşeyi valla. Benim kanıma âdetime 1 gün kala bile baktılar canım tabii 0.100 çıktı, o ayrı mesele :) Bazı doktorlar kendi kafasına göre davranıyor.

Kızlar merhaba,
Ben 31 ekimde adet oldum. Dolayısıyla 14 kasım yumurtlama günü oluyor değil mi? Biz de zaten 13 kasımda başladık çalışmalara
Benim sorum şu olacak: ovulasyon döneminde akıntı uzayan ve yapışkan bi yapıda diye okudum. Benim akıntım bu günlerde çok şeffaf renkli, iki parmak arasında 2 cm kadar uzuyor ve akıntı çok değil. Bilenler bi yorumlasın kızlar ya

Canım tahmini tarih o diyebilirsin ama o hic belli olmuyo öncesi ve sonrasida olabilir keske 13 kasım bana geç bir tarihmis gibi geldi ama yinede Rabbim gönlüne göre versin.

Bide ben kaç aydır bakıyorum akıntıma hiç uzayan bişey yok yani o bende tutmuyo nedense evet akıntı oluyo ama ya çok sıvı yada çok katı krem gibi yani.

Aslında haklısın, belirtiler de bünyeye göre değişiyor. Dua etmekten başka yolumuz yok zaten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım

Arkadaşlar hesaplarken, bir sonraki beklenen adet tarihinizden 14 gün çıkartmanız gerek..tam o gün yumurtlama günü oluyormuş %99..dolayısıyla o günü tespit edip, o günden 3-4 gün önce başlamak lazım çalışmalara ve o günden 2-3 gün sonrasına kadar da devam etmek lazım bence..gün aşırı olarak 5 adet çalışmaya tekabül ediyor bu söylediğim aralık..kesin olması açısından yani..
Bu arada ben de akıntı olurdu genellikle fakat karar verdim ya bu ay çocuk yapmaya, özellikle dikkat ettim hangi günler akıntım olacak diye, resmen bu ay gram akıntım olmadı..hatta kurulukta nirvana yaptım..
Arkadaşlar vücudumuz resmen bizden akıllı..Birşeylere kafayı takıp, takıntı haline getirdiğimiz zaman gerçekten ama gerçekten tam tersi refleks gösteriyor..savunmamıdır nedir..10 senedir 1 gün gecikmeyen adetim de bu ay 2-3 gün gecikti ilk defa..özetliyorum, çalışma yapmanız gereken aralığı doğru belirleyin ve ondan sonrasını akışına bırakın..

kızlar merhabalar benimde sat 01 kasımdı dünde beklenen sıvı geldi :) bende gün aşırı birlikte oluyorum bakalım nasip artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…