- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- 23
Adetim geçsin de hatta 6 haftayı bile beklerim çünkü kese yok bebek yok kan değerini öğrenip napcam kızımda ömrüm hastanede geçti zaten
Hakkımızda hayırlısı canım benim bide bi kızım var 1 yaşında indir kaldır karnımdaki sağlam kalırmı bilemiyorum :))Oda doğru erkenden gidince bin türlü dert yukseldi mi iki kati oldu mu kese cikti bebek yok filan uzun mevzular.
Benim ucak durumu olmasa bu ay bende hic aceleci degilim de bi ucak birde bel agrilarim işte. Adet olursam fitile baslayip iltihabi kurutcam belim kopacak 2 aydir
Ben sabah korktum delemedim parmağını bugün eczaneden insulin enjektörü alacağımBenim gebelikte şekerim oluyor ondan evde cihazım vardı onunla parmağımı deldim 3 damla kan damlattım küćük çay tabağı da olur 3 damla da su damlalığın ucuyla karıştırıp damlalığa çektim sonra teste 3 damla damlattım :)
Ben sabah korktum delemedim parmağını bugün eczaneden insulin enjektörü alacağım
Benimkide 20 subatti ama hala gelmdi bende bu ay Allah in izniyle umutlenmek istiyorumMerhabalar,
Eskiden burada ay ay topic açar BATı beklerdik. Birbirimize destek olunca daha kolay geçerdi zaman. Şimdi ben de ikinci bebeğimi istiyorum. İnşallah bu topic uğurlu gelir. Hatta eski sistem bir detablo yapıyorum. Katılmak isteyenler buyursun :)
Bir de ilginç bir test yöntemi olan idrar ve kanı karıştırarak uygulam var. Merak edenler için video ekliyorum.
Tabi birde 3 damla idrar(kan olmadan) yerine 8 damla ile deneyen var fark ilginç
- Mavi-hayal 5 Mart Batı bekliyor..
- LeylaKaya 9 Mart Batı bekliyor
- PeriLous 12 Mart Batı bekliyor..
- Smyy21 14 Mart Batı bekliyor..
- gizlibilgi 16 Mart Batı bekliyor..
- Bekleyenkiz 21 Mart Batı bekliyor..
gordum videoyu lapss diye cikti :)))@dilekylmz22 bu konuda bulabilirsin canım
Benim testin resim de var 11 - 12 sayfalarda :))gordum videoyu lapss diye cikti :)))
Hakkımızda hayırlısı canım benim bide bi kızım var 1 yaşında indir kaldır karnımdaki sağlam kalırmı bilemiyorum :))
gordum canim ayy muhakkak denicem ama dedgn gibi bi kac gun sonra.varsada cok erken olablr benmDöllenmeden sonraki 8.gün
Aynen canm hayırlısı:)gordum canim ayy muhakkak denicem ama dedgn gibi bi kac gun sonra.varsada cok erken olablr benm
Canim merhaba ben de test yaptim seninki gibi bi cizgi cikti. Ben idrarla kani karistirdim. Sen kan tahlili uaptirfin mi acaba?Döllenmeden sonraki 8.gün
Canım bende varım 18 Mart adet günüm beklemedeyim yalnız yumurtlama günüm geçmesine rağmen ovulasyon testleri hala pozitife yakın çıkıyo inşallah allah hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip ederMerhabalar,
Eskiden burada ay ay topic açar BATı beklerdik. Birbirimize destek olunca daha kolay geçerdi zaman. Şimdi ben de ikinci bebeğimi istiyorum. İnşallah bu topic uğurlu gelir. Hatta eski sistem bir detablo yapıyorum. Katılmak isteyenler buyursun :)
Bir de ilginç bir test yöntemi olan idrar ve kanı karıştırarak uygulam var. Merak edenler için video ekliyorum.
Tabi birde 3 damla idrar(kan olmadan) yerine 8 damla ile deneyen var fark ilginç
- Mavi-hayal 5 Mart Batı bekliyor..
- LeylaKaya 9 Mart Batı bekliyor
- PeriLous 12 Mart Batı bekliyor..
- Smyy21 14 Mart Batı bekliyor..
- gizlibilgi 16 Mart Batı bekliyor..
- Bekleyenkiz 21 Mart Batı bekliyor..
Şuraya bir bak istersen:Canım bende varım 18 Mart adet günüm beklemedeyim yalnız yumurtlama günüm geçmesine rağmen ovulasyon testleri hala pozitife yakın çıkıyo inşallah allah hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?