Bu ay şansım olsun Bebeğim benimle olsun

Adetim geçsin de hatta 6 haftayı bile beklerim çünkü kese yok bebek yok kan değerini öğrenip napcam kızımda ömrüm hastanede geçti zaten

Oda doğru erkenden gidince bin türlü dert yukseldi mi iki kati oldu mu kese cikti bebek yok filan uzun mevzular.
Benim ucak durumu olmasa bu ay bende hic aceleci degilim de bi ucak birde bel agrilarim işte. Adet olursam fitile baslayip iltihabi kurutcam belim kopacak 2 aydir

Hakkımızda hayırlısı canım benim bide bi kızım var 1 yaşında indir kaldır karnımdaki sağlam kalırmı bilemiyorum :))

Ben sabah korktum delemedim parmağını bugün eczaneden insulin enjektörü alacağım

Benimkide 20 subatti ama hala gelmdi bende bu ay Allah in izniyle umutlenmek istiyorum

Hakkımızda hayırlısı canım benim bide bi kızım var 1 yaşında indir kaldır karnımdaki sağlam kalırmı bilemiyorum :))

Amin canim hayirlisi olsun. Allah omur verince kalir tabi :)) Allah bagislasin hayirli evlat etsin insallah

Ay bu test bata kac gun kala cikar ki? Erken gebelik testi yaptim bisey cikmadi. Bunu kanla ve idrarla yapicaz sanirim. Bata 6 gun varken cikar mi heyaclandim simdi

Kızlar ben halen adet olmadim, kremsi uzayan akintim var. Sizce gebelik belirtisi mi bu

Canım bende varım 18 Mart adet günüm beklemedeyim yalnız yumurtlama günüm geçmesine rağmen ovulasyon testleri hala pozitife yakın çıkıyo inşallah allah hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…