Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyyyyyyyyyyy hamilesin kıs seeeeeeennnnnn inşallah ilk güzel haberi senden alırız bu topikde ve devamı gelir
İnşallah bebeğim yaaaaa :))

adet sancısı olsa da farketmiyor gerçi hamilelikte belirtiler adetle kırmızılar dışında aynı. hayırlısı inşallah seninledir bebeğin.
aynen canım ikiside aynı belirtiler :)))
İnşallah hepimizn bebişleri bu ay gelir...

ahh cnm bilirim çok zor geçer...insanı uyku bile tutmuyor
ama geçecek ve inş güzel haber alacağız..
sorma canım geçmiyor....

burda çok durmadım çokda yazmadım ama ossun ben kaçar kıslaaarr görüşürüüüzzz
gene gel bebeğim
:)

herkese merhaba
ben de bu ay son olsun istiyorum. baharı farklı bir güzellikle yaşamak istiyorum:))
bat 10 nisan...umarım gelmez
merhaba canım hoşgeldin.. :)
inşallah bu ay son olur..
listeye ekleyeceğim.. :)

slm kızlar ben geldim :)) nasılsınız bakalım bugün
hoşgeldin canım iyiyim ben sen ??

kızlar yalnız kahvaltı yapayım gelicem :)
öpüyorum sizlerii

afiyet olsun cnm, geçmişi okudumda ateşin çok iyi bence sen hamilesin tatlım ayy inşallah hamiş olursun cnm

slm kılsar gecmışı soylenece bı okuyup geldım oflucum bence bı kan testı yaptır ıstersen sen

bende iyim şeker..dün itibariyle incir kürüne başladım bakalım hayırlısı..Eki Görüntüle 378251

hadi bakalım inşallah faydasını görürsün cnm ama ben kürünü yapmayıp kendisini yesen bile faydası olduğuna eminim, bir arkadaşımında 8 ay kadar çocuğu olmamıştı inciri bilmeden bir ay çok yemiş eşiyle birlikte o ay hamile kalmıştı :)) sonra hep derdi ben incirle hamile kaldım

tatlım kaynattıklarımı atmıyorum yiyorum Eki Görüntüle 378259 Eki Görüntüle 378260 ayyyy inşallah bizde iyi haber alırız canım..

Son düzenleme:
yumurtlama günü yada çatlarken kasıklarda sancınız oluyormu arkadaslar . :26:
ovulasyon testı yaptım 3 gündür çift koyu çizgi cıkıyor

aminnnn

yumurtlama günü yada çatlarken kasıklarda sancınız oluyormu arkadaslar . :26:
ovulasyon testı yaptım 3 gündür çift koyu çizgi cıkıyor

oluyor cnm benim birde göğüslerim sızlıyor, bende de bu ay 3 gün üst üste koyu çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…