İnşallah bebeğim yaaaaa :))ayyyyyyyyyyyyyy hamilesin kıs seeeeeeennnnnninşallah ilk güzel haberi senden alırız bu topikde ve devamı gelir
aynen canım ikiside aynı belirtiler :)))adet sancısı olsa da farketmiyor gerçi hamilelikte belirtiler adetle kırmızılar dışında aynı. hayırlısı inşallah seninledir bebeğin.
sorma canım geçmiyor....ahh cnm bilirim çok zor geçer...insanı uyku bile tutmuyor
ama geçecek ve inş güzel haber alacağız..
gene gel bebeğimburda çok durmadım çokda yazmadım ama ossun ben kaçar kıslaaarr görüşürüüüzzz
merhaba canım hoşgeldin.. :)herkese merhaba
ben de bu ay son olsun istiyorum. baharı farklı bir güzellikle yaşamak istiyorum:))
bat 10 nisan...umarım gelmez
hoşgeldin canım iyiyim ben sen ??slm kızlar ben geldim :)) nasılsınız bakalım bugün
İnşallah bebeğim yaaaaa :))
aynen canım ikiside aynı belirtiler :)))
İnşallah hepimizn bebişleri bu ay gelir...
sorma canım geçmiyor....
gene gel bebeğim
:)
merhaba canım hoşgeldin.. :)
inşallah bu ay son olur..
listeye ekleyeceğim.. :)
hoşgeldin canım iyiyim ben sen ??
kızlar yalnız kahvaltı yapayım gelicem :)
öpüyorum sizlerii
slm kılsar gecmışı soylenece bı okuyup geldım oflucum bence bı kan testı yaptır ıstersen sen
selam kızlar nasılsınız bakalım..Eki Görüntüle 378246
iyilik canım sen nasılsın?
bende iyim şeker..dün itibariyle incir kürüne başladım bakalım hayırlısı..Eki Görüntüle 378251
slm tatlım nasılsın nasıl gidiyor :)
ıyı tatlım bogazlarım gecmedı hala fenayım ya
hadi bakalım inşallah faydasını görürsün cnm ama ben kürünü yapmayıp kendisini yesen bile faydası olduğuna eminim, bir arkadaşımında 8 ay kadar çocuğu olmamıştı inciri bilmeden bir ay çok yemiş eşiyle birlikte o ay hamile kalmıştı :)) sonra hep derdi ben incirle hamile kaldım
tatlım kaynattıklarımı atmıyorum yiyorum Eki Görüntüle 378259 ayyyy inşallah bizde iyi haber alırız canım..Eki Görüntüle 378260
ay canım çok geçmiş olsun bilirim boğaz ağrısını insanı hayatından bezdiriyorılık ballı süt iç bol bol
olyle tatlım ya hıc cnm lmıyo ıse falan gelmeyı ıcıyorum sureklı nane lımon falan içiyorum
hoşgeldin canım..
Hadi bakalım soğan kürün faydasını gösterir de bebeğinin gelmesine vesile olur :)
belirtiler..
Ah bu belirtiler benimde bata 4 gün var.
Belli belirsiz belirtiler var ama vucudum benle oyun mu oynuyor bilmiyorum :)
kırmızılaarın gelmemesi umuduyla
BENNN GELDİMM
en belirtisiz halimle geldim üstelik
hoşgeldin canım nasılsın?
yumurtlama günü yada çatlarken kasıklarda sancınız oluyormu arkadaslar . :26:
ovulasyon testı yaptım 3 gündür çift koyu çizgi cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?