Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saati kursamda eşim geç kalacak diye uyayamıyorum.
uykumda kaçıyo zaten
o kaygım genelde sınav zamanların da oluyo ama ben de şöyle bir durum oluyo sınav zamanı acayip uykulu oluyorum gözümü açamıyorum uykusuzluktan çok ders çalışmaktan mı anlamıyorum :26:
günaydın herkesee... demek ordan kaçınca buraya geliyordunuz inş. bu topik uğur getirir.....
valla ben iki tarafı da idare ediyom valla baakkk burada gözel ama ben akşamları da gelebilsem ne güzel olcek

olabilir canım çok yorma kendini.
geçiceksin inşallah :)))
akşamları olmuyosun evet.
eşimde kızmaya başladı.
ben geliyorum hala kadınlar kulübü müdür nedir ordasınn diyor

mrb arkadaşlar. benim de bat 5 nisan.
geçen ay soğan kürü yaptım ilk kez. 3 aydır hiç belirti vermeyen yumurtlama günü bat'a 14 gün kala belirti verdi ve 3 aydır ilk kez yumurtladığımı hissettim.yumurtlama geçeli bir hafta oluyor ve bat'a bir hafta var. umarım bu ay olmuştur. 4 aydır deniyoruz. umarım bu ay gelir bebişler hepimizin:)
belirti olarak sabahları mide kazınması, gün içinde uyku hali ve kasıklarda hafif batma hissediyorum. umarım psikolojik değildir. gerçi ben ne kadar kendimi inandırsam da gelir kırmızılar hep:)

hoşgeldin canım..
hadi bakalım soğan kürün faydasını gösterir de bebeğinin gelmesine vesile olur :)
belirtiler..
ah bu belirtiler benimde bata 4 gün var.
belli belirsiz belirtiler var ama vucudum benle oyun mu oynuyor bilmiyorum :)
kırmızılaarın gelmemesi umuduyla

aslında belirtiler için çok erken ama vücudumuzu dinlediğimiz için böyle oluyor zannedersem. bu kadar erkekn belirti olmaz herhalde. umarım bu ay hepimizin istediği gibi olur ve bebişler gelir.
hamile olduğumu öğrensem sevinçten bayılırım herhalde. bir yandan da imkansız gibi geliyor.

en güzel belirti adet gecikmesi..
ama gel görün ki yani bekleyemiyoruz.
sabırsız olduk çıktık bebek yapmaya başlayalıdan beri

Günaydın kızlarrrrrr, nasılsınızzz geri sayımlar başlamışş
hadi hayırlısı inşşşşşşşşşşşşşş
bnm daha çok var sinir oluyorum gerçi pek bi beklentim yok bu aydan ama olsun

bizim internet bağlanalı bir hafta falan oluyor. buradan başka girdiğim site yok gibi. aklım hep burada. eşim bile ezberledi artık:) gerçekten bağımlılık:)

günaydın canım hoşgeldin.
sorma geri sayım başladı
4 gün kaldı...
süpriz olur belki seninki annesi
bikaçgündür ateş ölçüyorum baksana bi :))
36.2
36.4
36.5
36.7

bizim internet bağlanalı bir hafta falan oluyor. buradan başka girdiğim site yok gibi. aklım hep burada. eşim bile ezberledi artık:) gerçekten bağımlılık:)

kesinlikle haklısın :)

Son düzenleme:
ben gecikmeyeceğini o kadar iyi biliyorum ki bebiş yoksa. hiç kandırmz beni kırmızılar. ben kendimi kandırıyorum ama onlar gecikmiyor. evet sabırsızlık oluştu. bir an önce gelmelerini istiyoruz çünkü. annelik nasıl bir duygu böyle. daha olmadan bile tutkuyla bekliyoruz. bir de olsalar neler olacak kim bilir. kutsal bir şey bu.

ne güzel işte bebek yoksa adetlerin hiç şaşmasın.
mükemmel bir duygu demekki.
inşallah bizlere de nasip olur..

diğer topikde paylaşırım da burda paylaşman olur hiiiççç

haşhhaşlı irmik tatlısı

3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ (ben şekeride yağıda bir parmak eksik koyuyorum daha hafif oluyor)
1 su bardağı süt
1 su bardağı haşhaş
2 su bardağı irmik
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı un

şerbeti için
3,5 su bardağı su ve 2,5 su bardağı şeker bir dilim limon bu gerçek ölçüsü ama ben şerbeti çok yoğun sevmiyorum o yüzden ölçüsünü 2 su bardağı şeker 3,5 su bardağı su olarak yaptım çokda güzel ve hafif oldu.

şerbet soğuk kek sıcak olacak ona göre 180 derecede pişcek oohh sonra afiyetle yiyin

kıslaaaaarrrrrr sakın bana bu kız neden alakasız şeyler yapıyo demeyin benden hep bekleyin böyle güzel oluyo hep hamilelik yerine bazen değişik şeyler iyi geliyo ben bazen topikte yemek tarifi, fıkra, video paylaşırım kısmayın banaaaaa

ayy valla hoşuma gider benim.
mesela her gün 1 tarif ekleyebiliriz. :)
tatlı tuzlu ne olursa :)
hatta bi defter tutalım

bu arada hamiş kalamamaktan korktuğum için geçen ay doktora gittim. çocuğumuz olmuyor diye:)
doktor sen her ay çocuk mu olur zannediyosun, git 7 ay sonra gel bana olmazsa diye azarlayıp gönderdi beni:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…