Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kapıdan bakmaya geldim asılsınız bakem kuzum da burudymuş naaaann oflu bak seni seni aaa neden listede ben yokum beni de o artık şutlandı diye yazmıyon yaa

kuzumm hoş geldin valla ben de yokum o listede gel beraber isyan edelimm

kızlar benimde bu ay malesef olmadı..esimle karar verdik nisan ayında asılama yaptıracagız..benim gibi nisan ayında asılama düşünenler varmı..

kızlar benimde bu ay malesef olmadı..esimle karar verdik nisan ayında asılama yaptıracagız..benim gibi nisan ayında asılama düşünenler varmı..

bend edusunuyorum tatlım ama bıras daha deneyelım dedık rabbım hayırlısını nasıp etsın herkese

kapıdan bakmaya geldim asılsınız bakem kuzum da burudymuş naaaann oflu bak seni seni aaa neden listede ben yokum beni de o artık şutlandı diye yazmıyon yaa

bana ne bana nee havaya sokacağım seni iii
sokma kızz sokma .)))

vazgeçtim beni hamile tarihi mayıs 1 diye yaz kara verdim mayıs 1 de hamile kalacam işçiliğimin hakkını verceeemm
umudumuz mayısmı diyosun

kuzumm hoş geldin valla ben de yokum o listede gel beraber isyan edelimm

al bayrağını eline kuzum takip et isyana gidiyom yönetim istifa yönetim istifa
isyan bayraklarını kaldırtcam ben sizee :))

hoşgeldin canım..
normal yollarla gebe kalmaya uğraşıyoruz bizde..
umarım sonuç pozitif olur..
oflu bizi sopa elinde kovalamasın

şeyy oflucumm hemen kızma bize

kem kümmm fermicim gel tekrar düşünelim şu isyanı

şeyy oflucumm hemen kızma bize

kem kümmm fermicim gel tekrar düşünelim şu isyanı

kısss dur kaçma biz şuan iki kişiyiz daha güçlü sayılırız :18: hem isyan dediysek de sadece uzaktan seslenme şeklindeydi yani hem bayrağımız da beyaazz

kısss dur kaçma biz şuan iki kişiyiz daha güçlü sayılırız :18: hem isyan dediysek de sadece uzaktan seslenme şeklindeydi yani hem bayrağımız da beyaazz

bizim isyanımız yanaktam öpme şeklide ki

hem de kocaman

oflu kuzum bilmiyorsun mu sen kürtajdan sonra dokto rbana 3 ay dinlen dedi ya ben de üç ay saydım mart, nisan,mayıs anaaaaaaaa sayamamışım kıss mayıs üçüncü ayımmış meğeerr neyse artıkın haziran 1 de hamile kalırım sen oraya haziran yaz

az beter değiliz bizz yahuu

bu işi de tatlıya bağladıysak artıkım kaçayım yoksa geç kalacağım

sonra müdür bey beniiii

misafir geldi kızlar...
gelirim birazdan.
kahve içmeye gelmişler..

geliyom az bekleyin

fermi ve 60gelsinnnn demek ki burdada sohbet açtnız,beni çağırmadınız,yazdım bunu bi kenara...:95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…