kapıdan bakmaya geldim asılsınız bakem kuzum da burudymuşnaaaann oflu bak seni seni aaa neden listede ben yokum beni de o artık şutlandı diye yazmıyon yaa
hoşgrldn sekerım
kuzumm hoş geldin valla ben de yokum o listede gel beraber isyan edelimm
of kısarya tamda ovulasyon zmanında ıkımızde hastayız grıp olduk oldumu sımdıya cok morelım bozuk
inşallaaahhhhinşallah cnm benım inşallah
moral bozmak yok herşey de vardır bir hayıırr
inşallaaahhhh
al bayrağını eline kuzum takip et isyana gidiyomyönetim istifa yönetim istifa
kızlar benimde bu ay malesef olmadı..esimle karar verdik nisan ayında asılama yaptıracagız..benim gibi nisan ayında asılama düşünenler varmı..
kapıdan bakmaya geldim asılsınız bakem kuzum da burudymuşnaaaann oflu bak seni seni aaa neden listede ben yokum beni de o artık şutlandı diye yazmıyon yaa
sokma kızz sokma .)))bana ne bana nee havaya sokacağım seni iii
umudumuz mayısmı diyosunvazgeçtim beni hamile tarihi mayıs 1 diye yazkara verdim mayıs 1 de hamile kalacam işçiliğimin hakkını verceeemm
kuzumm hoş geldin valla ben de yokum o listede gel beraber isyan edelimm
isyan bayraklarını kaldırtcam ben sizee :))al bayrağını eline kuzum takip et isyana gidiyomyönetim istifa yönetim istifa
kızlar benimde bu ay malesef olmadı..esimle karar verdik nisan ayında asılama yaptıracagız..benim gibi nisan ayında asılama düşünenler varmı..
oflu bizi sopa elinde kovalamasın
şeyy oflucumm hemen kızma bize
kem kümmm fermicim gel tekrar düşünelim şu isyanı
kısss dur kaçma biz şuan iki kişiyiz daha güçlü sayılırız :18: hem isyan dediysek de sadece uzaktan seslenme şeklindeydi yani hem bayrağımız da beyaazz
bizim isyanımız yanaktam öpme şeklide ki
hem de kocaman
az beter değiliz bizz yahuu
bu işi de tatlıya bağladıysak artıkım kaçayım yoksa geç kalacağım
sonra müdür bey beniiii
iveeeeeetttttttt
misafir geldi kızlar...
gelirim birazdan.
kahve içmeye gelmişler..
geliyom az bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?