Aminn canım... :))
inşallah canım yaa..
bazıları istemez aldırır...
biz gibilerde evlat hasretiyle yanar tutuşuruz...
inşallah yüzümüz güler bu ay
aynen öyle canım her gün birileri kürtaj oluyor ve bu çok normalmiş gibi gelmeye başladı insanlara ve biz böyle yanıp tutuşurken bebeklerini aldıranlardan nefret ediyorum...
işte...
RABBİM öyle durumlara düşürmesin bizi RABBİm..
ki çoğu kişi bebeğinin kalbi durunca bile aldırmak istemezken.
böyle yapıyolar..
ALLAH yardımcımız olsun
işte...
RABBİM öyle durumlara düşürmesin bizi RABBİm..
ki çoğu kişi bebeğinin kalbi durunca bile aldırmak istemezken.
böyle yapıyolar..
ALLAH yardımcımız olsun
kızlar bişey sorcam adete 1 -2 gün varken yapılan kan tahlilinde gebelik varsa cıkarmı ?
günaydın kızlar...
benim bat 1 nisan dı ama hala gelen giden yok ama test de yapmıyorum ısrarla biraz daha beklicem belkide psikolojik bişidir diye yapmak istemiyorum
sizlerde ne var ne yok kızlar??
günaydın kızlarrr... benım kırmızılar geldi.. dahası adetım 2 aydır 22 gun e çekildi.. yenı batım 21 nisan :) inşallah bu topikte hepimiz hamişlik haberımızı alıcassss :)
ayyyyy kız sen bence hamişsin ya hemen bencede kan testi yaptır hiç durmagünaydın canım.
bende dün akşam test yaptım siliiiiik bi çizgi
ben bugün kan vericem.
sende yapsana test:26:
günaydın kızlarrr... benım kırmızılar geldi.. dahası adetım 2 aydır 22 gun e çekildi.. yenı batım 21 nisan :) inşallah bu topikte hepimiz hamişlik haberımızı alıcassss :)
off kızlar sigortamı yatırmayı unutmuşuz.
eşimde gitti.
mecbur sağlık ocağına gidicem ben[/Qolsun cnm sağlık ocağı olsun yeter ki hayırlı haberler getir nerden olduğu ne farkader
aman canım bi doktora gitsene..
doktorlar 21 günden kısa 35 günden kısaysa yumurtlamada sorun olabilir diyorlar.
yakın zamanda hormon testi yaptırdın mı ?
adetin 3. günü?
ayyyyy kız sen bence hamişsin ya hemen bencede kan testi yaptır hiç durma
cnm benim dünden beri kasıklarımda hafif bi ağrı var sanki ha geldi ha gelecek gibi kırmızılar oyüzden cesaret edmiyorum bakalım bugünde geçsin test alır olmazsa yarın sbah yaparım
cnm bencede bi doktora gitsen 2 ayda ne oldu ki 22 günde gelmeye başladı acaba
günaydın kızlar,
bende size katılabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?