Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bendede yumurtlama akıntısı geliyor cnm..şeffaf ve uzuyor..biryerde okumuştum adetliykende yumurtlama olabiliyor die bulabilirsem eklerim yazıyı şeker..

ayyy canım çok sevinirim eklersen.eeee peki biz durumda nasıl hamile kalacaz kiii.

iyi geceler arkadaşlar listeye benide ekleyebilir misiniz sat 13 mart...

iyi geceler arkadaşlar listeye benide ekleyebilir misiniz sat 13 mart...

hoşgeldin canım liste çook gerilerde kaldı 3-4 gündür misafirlerle uğraşıyorum.
fırsat olmadı.
en yakın zamanda güncellicem hoşgeldin tekrar.
umarım nisan ayı uğurlu gelir..

iyi geceler kızlarrrrrr...........

oflucum bence pazartesi tekrar test yap o zamana kadar varsa zaten çıkar tekrar tekrar yapınca canın sıkılıyor inşallah bebiş vardır yoksada üzme kendini mevalm neylerse güzel eyler canım vardır bi hikmeti biz kulların göremediği çok çok öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum üzülme sakın

merhaba kızlar benim beklenen adetim 5 nisan çok gribim antibiyotik kullanmam gerekiyordu şüphelendim ilaçtan önce beta hcg verim dedim 26,36 çıktı daha adetime 4-5 gün var sizce yükselirmi hamilemiyim bi kere daha böyle olmuştu kimyasal gebelik olmuştu

yükselme ihtimali yüksek bence canım riske atma bekle derim hayırlı haberler ver canım benim bize sonuçları bildir

Uzuuuun yollardan geldim hiç mi özlemediniz beni nerdesiniz canlar.

canım naptın baktın mı tekrar

selamm kızlar benim dün lekelenmem başladı fakat adetim tam anlamıyla başlamadı..Bakalım lekelenme adete dönecek mi???bugün 2.günü.benim ilk gün lekelenmem oluyodu,2.günü başlıyordu adetim.ve 2.gündeyiz.

canım akşama kadar bekle bakalım..
inşallah devamı gelmezzz
üstüne görmedirr

canım akşama kadar bekle bakalım..
inşallah devamı gelmezzz
üstüne görmedirr

canım benm inşallahh...sildikçe geliyor sadece,sabah hiçbişey yoktu da şimdilerde sildikçe geliyor ayıptır söylemesi;hayırlısı inşallah gelirse de kısmetimiz nisan sonu,mayıs başı artık.dün lekelenme olduğu için üzülmüştüm,sabaha başlar demiştim ama şimdi lekelenme var yalnızca,kasıklarımda ağrı başladı,sanırım devamı gelecek.

inşallah gelmezz canımmmmmmmmm :))9

özledik şeker evet yoktun kaçgündür nerelerdeydin sen...

nerdesin kız sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…