bendede yumurtlama akıntısı geliyor cnm..şeffaf ve uzuyor..biryerde okumuştum adetliykende yumurtlama olabiliyor die bulabilirsem eklerim yazıyı şeker..
uzul29, gul1982, 123m, selam kızlar hoşgeldiniz...nasılsınız...
iyi geceler arkadaşlar listeye benide ekleyebilir misiniz sat 13 mart...
Ben hamileyiiiiiiim!!!![/QUOT
Akşam 7 de eşimden gizli gizli bir test yapayım dedim.(Çok takılıyorsun diye kızıyorda:)testi yaptım baktım tek çizgi eee tabi bat a daha 6 gün var dedim moralimi bozmadım...desemde inanmayım eşim dedi ne oldu senin suratın düşmüş dedim valla ben test yaptım tek çizgi çıktı oda hayatııım çok erken acele etmeeee sonra bir uykum geldi 8de yattım uyumuş kalmışım...sonra bir anda uyandım sanki bir şey beni dürttü tuvalete gittim dur dedim şu çöpten çıkarayımda teste bir daha bakayım aradan 5 saat geçmiş...Birde ne göreyiiiiiim çift çizgiiiiiii sevinçten ağlamaya başladım...Allah bu mutluluğu bana nasip etti darısı sizlere canım arkadaşlarım...Gelişmeleri haber vericem.Yarın erken kalkacam ÖSSde görevliyim...
Ben hamileyiiiiiiim!!!![/QUOT
Akşam 7 de eşimden gizli gizli bir test yapayım dedim.(Çok takılıyorsun diye kızıyorda:)testi yaptım baktım tek çizgi eee tabi bat a daha 6 gün var dedim moralimi bozmadım...desemde inanmayım eşim dedi ne oldu senin suratın düşmüş dedim valla ben test yaptım tek çizgi çıktı oda hayatııım çok erken acele etmeeee sonra bir uykum geldi 8de yattım uyumuş kalmışım...sonra bir anda uyandım sanki bir şey beni dürttü tuvalete gittim dur dedim şu çöpten çıkarayımda teste bir daha bakayım aradan 5 saat geçmiş...Birde ne göreyiiiiiim çift çizgiiiiiii sevinçten ağlamaya başladım...Allah bu mutluluğu bana nasip etti darısı sizlere canım arkadaşlarım...Gelişmeleri haber vericem.Yarın erken kalkacam ÖSSde görevliyim...
merhaba canım inşallah dediğin gibidir fakat seni üzmek istemem idrar testi belli bir süre gectikten sonra bozuluyor muhtemelen öyle olmuş canım üzgünüm
merhaba kızlar benim beklenen adetim 5 nisan çok gribim antibiyotik kullanmam gerekiyordu şüphelendim ilaçtan önce beta hcg verim dedim 26,36 çıktı daha adetime 4-5 gün var sizce yükselirmi hamilemiyim bi kere daha böyle olmuştu kimyasal gebelik olmuştu
merhaba kızlar benim beklenen adetim 5 nisan çok gribim antibiyotik kullanmam gerekiyordu şüphelendim ilaçtan önce beta hcg verim dedim 26,36 çıktı daha adetime 4-5 gün var sizce yükselirmi hamilemiyim bi kere daha böyle olmuştu kimyasal gebelik olmuştu
selamm kızlar benim dün lekelenmem başladı fakat adetim tam anlamıyla başlamadı..Bakalım lekelenme adete dönecek mi???bugün 2.günü.benim ilk gün lekelenmem oluyodu,2.günü başlıyordu adetim.ve 2.gündeyiz.
canım akşama kadar bekle bakalım..
inşallah devamı gelmezzz
üstüne görmedirr
Uzuuuun yollardan geldim hiç mi özlemediniz beni nerdesiniz canlar.
inşallah gelmezz canımmmmmmmmm :))9canım benm inşallahh...sildikçe geliyor sadece,sabah hiçbişey yoktu da şimdilerde sildikçe geliyor ayıptır söylemesi;hayırlısı inşallah gelirse de kısmetimiz nisan sonu,mayıs başı artık.dün lekelenme olduğu için üzülmüştüm,sabaha başlar demiştim ama şimdi lekelenme var yalnızca,kasıklarımda ağrı başladı,sanırım devamı gelecek.
özledik şeker evet yoktun kaçgündür nerelerdeydin sen...
nerdesin kız sen :)
burdayım şeker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?