Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnn......27.günüm ateşimm 36.6 bakalımm neolcekkk...dün kasıkk ve gögsü agrısından oturupta dizimii izleyemedim agzı tadıylaa gittim yatımm

maşallah iyi gidiyorsun canım bende hiçbir belirti yok gayet normalim 8 nisanda adet görmüştüm en son bakalım bu ay kaçında gelicek
bebek olduğunu düşüğnmüyorum olsa muhakkak küçükte olsa bir belirti olurdu

bende en son 8 nisanda adet gördümm....teşşekkür ederimm..amaa benimkiiii her ayy böylee gider ateşşş adet günü illa 36.4 e düser o yüzden sevinemiyorum.ama gögs agrısını ve kasık agrısını hiç bukadar yogun hissetmemiştimm.o beni biraz umutlandırıyoo.....adet belirtisii varmii pekii seniiin

adet belirtisi ben son gün yaşarımki canım karnım hafif hafif ağrır adet oluyormuşum gibi akıntı filan gelir sonrada adet gelir
çok nadir arada kasıklarıma giren hafif batmalar dışında hiçbişey yok bende
2mizde aynıyız desene hadi bakalım inşallah bebişler gelmiştir :)))

inşaşalhhh bu güzell cumaa günündee................yoksa banaa rahim filimiii yolları görünüyoooo:2:

kızlar 2 gündür ovulasyon testimde silik çizgi vardı hatta dünkü bir önceki günden az daha koyu idi ama bugün yaptığımda çift çizgi çıkmadı silik dahi çıkmadı neden? anlayamadım bir türlü yani yumurtlayamıyor muyum ben acaba? ay nnolur yardım edin benim gibi aynı sorunu yaşayan oldumu?

iyiasksamlarr gerçii, kimse yok ama olsunn:) 29.günüm ateşşş 36.5 hala yükselmediii..zatii az öncede kahverengii lekee geldiii...adet haberr veriyoo yarın gelcem diyoooo

meraba,ne zamandır uzun uzun oturamıyordum pc başına:) süt buharını duydumda burdada yazayım dedim:) adetin son günü 1 kilo süte ( kutu süt olmayacak) 1 su bardağı su,1 bağ maydanoz,1 fiske viks koyup kaynatıyoruz adetin son günü olacak kesin(o gün kanallar açık olurmuş) dayanabildiğin kadar oturacaksın buharına hemen arkasından beraber olacaksınız. arkadaşımın son adeti olmuş bunu yaptığı ay sebep tabiki kısmet bakalım:))) ben yaptım yapmak isteyenler olur diye yazıyorum:))) iyi akşamlar

çok kötüü bi gece gecirdimm.....hep uyuyup uyandım....çok terledimm..5 te ateşş ölçtümm 36.0idii geri uyudum 6.30 da ölçtüm 36.3 adett geliyooo bugunn....

ısı ölçümüüü yine yanıltmadıı benii adet oldum... rahim filmiii çekilicemm bu ayyy:18::18:

Son düzenleme:
ısı ölçümüüü yine yanıltmadıı benii adet oldum... rahim filmiii çekilicemm bu ayyy:18::18:

Üzülme canım hayırlısı olsun hayırlısı vardır zamanı mutlaka ama işte hemen olsun istiyoruz haklı olarak bizler.

Üzülme canım hayırlısı olsun hayırlısı vardır zamanı mutlaka ama işte hemen olsun istiyoruz haklı olarak bizler.

destegin için saol canim...evet vardıırr bi hikmett amaa üzülmedende olmuyoo iştee olmuyoo

çok kötüü bi gece gecirdimm.....hep uyuyup uyandım....çok terledimm..5 te ateşş ölçtümm 36.0idii geri uyudum 6.30 da ölçtüm 36.3 adett geliyooo bugunn....

tatlım kırmızılar gelmedıkce umut var hala uzulme hemen vardır hem bundada bıur hayır ben artık stres yapmıyorum saldım kendımı harap edıyorum baska bışey deıl.cevremdekı ınsallardan kacar oldum resmen nıye kendıme dunyayı zından edıyorumkı vardır bundada bır hayır rabbım ne zman ol derse olucak ıste hayırlsıı herseyın tatlım

bendee aynıyımm hi ççtopluma girmekk istemiyom.kimseyle konuşmak istemiyorum

incir+havuç kürü yapmıştım ilk defa bu ay adet düzensizliğim vardı
ve bugün silik çizgi çıktı 3gün öncede yapmıştım ozamanda hayalet gibi çıkmıştı bugünkü daha belirgin

ve bugün silik çizgi çıktı 3gün öncede yapmıştım ozamanda hayalet gibi çıkmıştı bugünkü daha belirgin

cnm benım ay hadı ınsallah doktora gıt kanda bı baktır durma

tTLIM SON DURUM NE DIR NAPTIN YA NIYE KIMSE GIRMIYO

Kızlar ben hala beklemedeyim bat'a 10 gün var neredeyse umudum yok. ovu.testimde hala ikinci çizgim silik çıkıyor ama öylesine çıkıyordur. umutlanmak istemiyorumbelirtilerde yok birkaç gündür kasıklarımda az az ağrı oluyordu arada sırada fakat göğüslerde öyle aman aman ağrı yok. bakalım hayırlısı, sonrada gönlümüzdeki inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…