Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nerelerdesiniz sayfa bomboş
yaw ne yaptın belirtilerin varmı
bende sıfır 25.gün bugün
2 gündür ateşte ölçmüyorum sabahları
gün içi ateşim çook düşük 35.7 lerde dolanıyor

günasydınnnnnnnn.benim de 25.gün 36.6 ateşş....canim benim keşke ölçseydiiinn.bugünlerr önemlii çünküü.ama maelseff gün içindekii ateşin yüksekligii yada düşüklügü önemliii degill önemliii olann sabah yataktan çıkmadan öncekii sıcaklıkk

Son düzenleme:

canımsın ateşin iyiymiş senin bat ne zaman kız

ay canım stres oluyorum iyice ya ikidebir ölçümleri yazdığı m kağıda bakıyorum zaman geçmiyor boşverdim gitti
gelicek olan nasipse gelmiştir zaten
nasip değilse ne yaparsam yapayım sonuç değişmicek sonuçta
senin ateş iyi canım hadi hayırlısı

Evet olmayinca olmuyor..

benim mesela bir kist basimda ve sormayin gitsin

cuma güya adet oldum ama pazar günü bisey kalmadi adetten,ki adet dediysem normal adet degil cok az..

gecen ayda böyleydi..

simdide kahve rengi/kanli akintim devam ediyor

oyyyy oyyy kizlar öyle dolu ki icim

canımsın ateşin iyiymiş senin bat ne zaman kız
simdilikk iyiii ama 29.yada 30.gün düsüyo pat diyee....7 mayıs

cNİM BENİM dogru diyonda ben bu yöntemii daha çok test parasiiii vermemmkk vee umutlanmakk için kullanıyorum:):)

Son düzenleme:
Kızlar slm. adetim 28 inde bitti. Pzartesi günü ovulasyom testine başladım ben. dünden beri akıntılarım var ama hala tek çizgi çıkıyor. sizce erken mi daha yoksa teste sorun mu var?stres oldum iyice.core ovulas. testini kulanıyorum.

simdilikk iyiii ama 29.yada 30.gün düsüyo pat diyee....7 mayıs

cNİM BENİM dogru diyonda ben bu yöntemii daha çok test parasiiii vermemmkk vee umutlanmakk için kullanıyorum:):)

ama canım ateş ölçme yöntemi gebelik tespiti için pek doğru yöntem değil
çünki adet günü ateşi bir anda düşüp adet olmayan ve hamile olduğunu öğrenen insan çok
ve yine yüksek ateşle adet olanda çok oyüzden pek güvenli değil bence
bende test almamak için tuıtuyorum kendimi :18::18::18:

tam 1 yıldırr bu yöntemm sayesindee test almadımm ve hepp dogruu çıktıı.atesimm 36.6.36.5 gidiyoo adet olcagim gün 36.4 düsüyooo ve ben işyerine ped takıp geliyorumm 2 saat sonra adet oluyorum.bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyoo istisnalrda var yok degillll..ya alsana bi testt beaaaa ayyy heyacan yaptım

ne güzel ozaman sende işe yarıyormuş sabahtan beri tutuyorum kendimi
kızımda 25.gün hayalet gibi bir çizgi çıkmıştı 27.gün daha netleşmişti oyüzden yapmak istiyorum ama
sonra tek çizgi çıkıyor deli gibi gidip gelip teste bakıyorum silik çizgi arıyorum

aynen bende öylee..ay negüzelll senni bebişş varmışş beaa.....ikincide olur inşaalh endise etmee......demekk 25.gün çıktıı ha ayy bende simdiii heycanlandimm yapsam yarın çıkarmı acepp

aynen bende öylee..ay negüzelll senni bebişş varmışş beaa.....ikincide olur inşaalh endise etmee......demekk 25.gün çıktıı ha ayy bende simdiii heycanlandimm yapsam yarın çıkarmı acepp

evet canım benim 3 yaşında bir kızım var allah bağışlarsa
yapma yapma sen devam et ateşini ölçmeye bak sende işe yarıyormuş
ben stres yaptım diye bıraktım :18:

aminnnnnnnnn.......................evett yarıyooo.pekiii senin ilk gebeliktekii belitrtilerin ne olduuu

aminnnnnnnnn.......................evett yarıyooo.pekiii senin ilk gebeliktekii belitrtilerin ne olduuu

hiçbir belirtim yoktu canım sadece uyku vardı okadar belirtiler 8. haftadan sonra çıktı ortaya oyüzden ben belirtilere pek takılmıyorum

bravo valla benim aldigim testlerin haddi hesabi yok. ustelik alinca sabredemiyroum hemen yapiyorum.
ama son teste disimi siktim ve saba yaptim bir atesolcer alip atesimi olcsem daha uzuca gelirdi

en adetin 24. gunu gun icinde yaptim hayalet cizgi bile cikmadi
29. gun sabah ilk idrarla yaptim 2. cizgi nerdeyse ilki kadar koyuydu yani soyle diyeyim1 ton acigi
belki ilk idrarla yarin yapsan silik cikabilir bir denesene bende merak ettim
belki bu kezde ayni ay dogururuz :)) bu arada kizinin adi ne? benimki Asli Defne biz Defne diyoruz

arkadaşlar merhabalar:)eşimle tam yumurtlama döneminde beraber olduk ilişkiden 3-4 gun sonra gögüslerde hassasyetm başladı adetıme 8 -9 gun varken 2 gun boyunca adet sancısına benzer sancılar cektım suan bıraz daha ıyı bazen karnıma kramplar gırıo ayrıca ateşim yükselıyor adetime 6 gun var gögüsler şiş ağrılı hamıle olabılırmıyım sızce

günaydınnnnn.26.günüm ateş 36.5 umARIM düsmezz.....gögüslerimde dolgunlukkk ve agrııı varr belirtiii olaraktaa..dünde bayagiiii sancılandııım.şimdii iyiyimmm

canimm neden olmasınn..güzelll takip etmisin kendiiiiiiiniii..benimdee böylee belirtilerim varr......adete 4 günn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…