- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
saol canim, insallah dedigin gibi olur bu ay sansim daha yuksektir sen simdi hamilemisin
günaydın kızlar nerelerdesiniz sayfa bomboş
yaw ne yaptın belirtilerin varmı
bende sıfır 25.gün bugün
2 gündür ateşte ölçmüyorum sabahları
gün içi ateşim çook düşük 35.7 lerde dolanıyor
günasydınnnnnnnn.benim de 25.gün 36.6 ateşş....canim benim keşke ölçseydiiinn.bugünlerr önemlii çünküü.ama maelseff gün içindekii ateşin yüksekligii yada düşüklügü önemliii degill önemliii olann sabah yataktan çıkmadan öncekii sıcaklıkk
günasydınnnnnnnn.benim de 25.gün 36.6 ateşş....canim benim keşke ölçseydiiinn.bugünlerr önemlii çünküü.ama maelseff gün içindekii ateşin yüksekligii yada düşüklügü önemliii degill önemliii olann sabah yataktan çıkmadan öncekii sıcaklıkk
simdilikk iyiii ama 29.yada 30.gün düsüyo pat diyee....7 mayıscanımsın ateşin iyiymiş senin bat ne zaman kız
ay canım stres oluyorum iyice ya ikidebir ölçümleri yazdığı m kağıda bakıyorum zaman geçmiyor boşverdim gitti
gelicek olan nasipse gelmiştir zaten
nasip değilse ne yaparsam yapayım sonuç değişmicek sonuçta
senin ateş iyi canım hadi hayırlısı
simdilikk iyiii ama 29.yada 30.gün düsüyo pat diyee....7 mayıs
cNİM BENİM dogru diyonda ben bu yöntemii daha çok test parasiiii vermemmkk vee umutlanmakk için kullanıyorum:):)
ama canım ateş ölçme yöntemi gebelik tespiti için pek doğru yöntem değil
çünki adet günü ateşi bir anda düşüp adet olmayan ve hamile olduğunu öğrenen insan çok
ve yine yüksek ateşle adet olanda çok oyüzden pek güvenli değil bence
bende test almamak için tuıtuyorum kendimi :18::18::18:
tam 1 yıldırr bu yöntemm sayesindee test almadımm ve hepp dogruu çıktıı.atesimm 36.6.36.5 gidiyoo adet olcagim gün 36.4 düsüyooo ve ben işyerine ped takıp geliyorumm 2 saat sonra adet oluyorum.bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyoo istisnalrda var yok degillll..ya alsana bi testt beaaaa ayyy heyacan yaptım
ne güzel ozaman sende işe yarıyormuşsabahtan beri tutuyorum kendimi
kızımda 25.gün hayalet gibi bir çizgi çıkmıştı 27.gün daha netleşmişti oyüzden yapmak istiyorum ama
sonra tek çizgi çıkıyor deli gibi gidip gelip teste bakıyorum silik çizgi arıyorum
aynen bende öylee..ay negüzelll senni bebişş varmışş beaa.....ikincide olur inşaalh endise etmee......demekk 25.gün çıktıı ha ayy bende simdiii heycanlandimm yapsam yarın çıkarmı acepp
evet canım benim 3 yaşında bir kızım var allah bağışlarsa
yapma yapma sen devam et ateşini ölçmeye bak sende işe yarıyormuş
ben stres yaptım diye bıraktım :18:
aminnnnnnnnn.......................evett yarıyooo.pekiii senin ilk gebeliktekii belitrtilerin ne olduuu
bravo valla benim aldigim testlerin haddi hesabi yok. ustelik alinca sabredemiyroum hemen yapiyorum.tam 1 yıldırr bu yöntemm sayesindee test almadımm ve hepp dogruu çıktıı.atesimm 36.6.36.5 gidiyoo adet olcagim gün 36.4 düsüyooo ve ben işyerine ped takıp geliyorumm 2 saat sonra adet oluyorum.bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyoo istisnalrda var yok degillll..ya alsana bi testt beaaaa ayyy heyacan yaptım
evet canım benim 3 yaşında bir kızım var allah bağışlarsa
yapma yapma sen devam et ateşini ölçmeye bak sende işe yarıyormuş
ben stres yaptım diye bıraktım :18:
arkadaşlar merhabalar:)eşimle tam yumurtlama döneminde beraber olduk ilişkiden 3-4 gun sonra gögüslerde hassasyetm başladı adetıme 8 -9 gun varken 2 gun boyunca adet sancısına benzer sancılar cektım suan bıraz daha ıyı bazen karnıma kramplar gırıo ayrıca ateşim yükselıyor adetime 6 gun var gögüsler şiş ağrılı hamıle olabılırmıyım sızce
canimm neden olmasınn..güzelll takip etmisin kendiiiiiiiniii..benimdee böylee belirtilerim varr......adete 4 günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?