Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyyyyy agzınn recell yisinn..inşaallahhhh

öyle şişimki adet öncesi şişliği (((
arada kasıklara kramp gibi şeyler giriyor
ay kim bekliyecek yaaa
benim adetim düzensiz 40-45 günde bir oluyorum bu ay
incir kürü yaptım 21 gün bugün 26. gün 19.gün pembe leke geldi 19da çatladıysa yumurta 32. gün adet olmam gerekir buda 10 mayısa denk geliyor :18::18::18::18::18::18::18::18:
oy oy oyyyy

Son düzenleme:
şeytan diyor git test al yarın sabah yap
ama bu tarihe göre çok erken olsa bile çıkmazki
sabır sabır sabır

sabır sabır sabır

Oyy oyy anam sabir et bacim

gecer simdi zaman hemencecik...ne kaldi ki ayin 10 una

ya ben ne diyeyim?

nur topu gibi bir tasiyorum icimde bööööööö igrenc

en iyisi 10 mayısa kadar buaralara uğramamak yoksa iyice stres oluyorum
gereksiz yere bir sürü test yapmak istemiyorum
bebek yoksa bile psikolojik hamile ilan ediyorum kendimi yoksaa
eğer o tarihe kadar adet olmazsam 10 mayısta test yaparım
haber ederim kızlar size inşallah hayırlı haberlele dönerim görüşürüz

Son düzenleme:
sabır sabır sabır

canim benim sabrettt daha varmnışşşş 10 mayısss.......bendee hiç kaygııı yokk.hiç test yapasımda yokk.......ateşee endeksliyim bennn....

arkadaşlar merhaba
sabahtan beri sizi okuyorum...çok şekersiniz vallahi...sıcacık sohbetler var burada...
benide aranıza alırmısınız?

ay dayanamadım yine geldimmm
neyse bugünüde atlattık testsiz nasip yarına :))))

arkadaşlar hafif enfeksiyon kapmışım doktor antibiotik verdi ben aslında mantar sandım ama enf. dedi, o antibiotik faydalı olurmu kullanan varmı enfeksiyon için hiç? gebe kalmayı etkilermiki bu mikrop ? inş. gçer antibiotik ile..

bence hamilleik var :) bekle bakalım adet günü lekelenme olcakmı az da olsa leke geliomuş sanırım pembemsi.. ne kadarlık evlisin? yumurtladığını nasıl anladın ne güzel o günütutturmuşun, bide bişi sorcam enfeksiyon geçirdinmi hiç vajinal enf. yada mantar gibi bişi??

bildigim kdariyla ki benim oyle oldu supeli iliskiden 15-16. gunde cikiyor idrar testi
ne kdar gecti iliskinin ustunden? birde pkomu var sende donulerin cok uzun.

canım pko değilde yumurtlama porblemi var bu ay ilk defa incir kürü yaptım şüpheli ilşkinin üzerinden 10 gün geçti henüz

İnşallahhhh:) sen daha test yapmadın di mi yaw?

yokk canim benimm dahaa 3 günn varr..ben erkenn yapmaa taraftarşş degilimm.....ateşim yüksekk giderde günüm gecerse yaparım bir tanee biraz garanticii oldumm:)

günaydınnnnnnnnn......27.günüm ateşimm 36.6 bakalımm neolcekkk...dün kasıkk ve gögsü agrısından oturupta dizimii izleyemedim agzı tadıylaa gittim yatımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…