evet canım
1. ovulasyon testi (eşimin haberi yok zaten )
2. bizde gün aşırı yapmalara başladık
3. evet özellikle sabah 06:00 da iyi oluyormuş
evet arkadaşlar aman diyim eşlerinize belli etmeyin yumurtlama zamanlarını, çok stres oluyorlar, ben bizaat yaşadım, berbat bişey...Rabbim kimseye vermesin
inşallah
aminn
reglim bitsin, abdest alıyım okuyacağım güzelim, ama arapça bilmiyorum, mealini okuyorum...zaten namazlarımı da kılamadım ya reglken, iyi dua edemedim gibi geliyor..hayırlısıyla başlarım salı ya da çarşamba
evet arkadaşlar aman diyim eşlerinize belli etmeyin yumurtlama zamanlarını, çok stres oluyorlar, ben bizaat yaşadım, berbat bişey...Rabbim kimseye vermesin
inşallah
aminn
reglim bitsin, abdest alıyım okuyacağım güzelim, ama arapça bilmiyorum, mealini okuyorum...zaten namazlarımı da kılamadım ya reglken, iyi dua edemedim gibi geliyor..hayırlısıyla başlarım salı ya da çarşamba
Kizlar kizlar banada anlatin ne demek gün asiri? testi mi günde iki kere yapacaksiniz?????
ne olur bana anlatin,anlasilir sekilde lütfen
canım adet günün geçti mi
İnşallah canım.....
İNşallaahhhhhhhhh
canım herkes aynı ama ne yapabilirsin ki sabretmekten başka.
zamanı var demekki.
martın 20si heralde :)
umudun nisana geçmez inşallah da tutar bu ay
evet bacim mart
ya Cekyat ta yatiyoruz yeni eviomizde yatak odasi siparis edildi.
keske hamilelikten olsa
yok canım gün aşırı demek ilişkiye girmek demek yani 1 gün ilişki 1 gün ara 2. gün tekrar ilişki canım
bilmem anlatabildim mi acaba
kızlar münin kardeşin kardeşine duası daha makbulmüş en iyisi birbirimize dua edelim
"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:
"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"
inşaallah dualrımız kabul olsun allah hepimizin kalbine göre versin
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn cnm
acıktım ne yesem düşünüyorum öyleeeeee
benide ekleyin kızlar Bat 10 nisan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?