hııı ben seni oflu sandım ondan sordum cnmyok canım ben doğma büyüme istanbul :)
kimlikte doğma yeri zonguldak diye geçiyor.
babadan gelme hesabı
eşimde öyle ama oflular işte.
:)
amin canım
canım malesef acılma şansı yok o yuzden doktorum hemen tedaviye almak istedi bizde cok beklemeden aşılama yaptırcaz inş rabbim vesile eder hayırlısıyla bebişlerimizi gönderir bize...dış gebelikte tup kapanabiliyoda hatta o tüpü tamemen kaybedebiliyosunda... rabbim kimseye yaşatmasın inş cok zor...
adet 20.2 de olmustum,
yani simdi 22. günümde gördüm gülen yüzü.demek ki biraz gec oluyor mus ovalasyonum:26:
cnm ben hiç kullanmadım ovu testi o yüzden bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla ortalama 14. günde yumurtlama oluyo ama senin testte öyle çıktıysa demekki geç yumurtluyosun yinede kızlar bakınca yardımcı olurlar onlar testten daha iyi anlıyolar kusura bakma yardımcı olamadım fazla..
Slm hanımlaar, saat geç oldu, kimsecikler yok.... Geçmişi okudum. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler :)
Tweety kırmızılar gelmiş ve acabalardan kurtulmuşsun gözün aydın diyim canım. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Dilerim düzene girer adetlerin ve geleceklerse eğer seni hiç bekletmezler. Tabi en büyük duam gelmemesi ve gebe kalmandan yana, Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin ve bizleri kısa zamanda müjdelesin (amiiin)
Bu aralar ben nete fazla zaman ayıramıyorum biraz okumaya ayırıyorum vaktimi oda günümün yarısı alıyor.
Ovulasyon testi sipariş edicektim kargo olayı pürüzlü çıktı vazgeçtim :44:
Çörek otu bal tarçın bende sivilce yaptı bu aradaYüzümde 4 günde tam 4 tane kırmızı kırmızı sivilce çıktı Sinirden patlamak üzereyim aynaya bakamıyorum resmen Bu yüzden bıraktım onuda
Hayırlısı bakalım, yine gelirim inşallah..
Topic sahibemizede selam vermeden gitmeyeyimOflu'm çalışmalar başlar yakında Hadi bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah, Biz başladık bakalım Gün aşırı yapıcaz inşallah. Mart kedilerini aratmayalım bu ay
Öpüyorum canım hepinizi görüşmek üzereee
ooo kuzum bende bu kız nerelerde diodum bendede yaptı aama bak cnm sonuc önemli
slm kızlar mart ayı enim içinde bitti ve nisan umudum
Asmak yok suratları, inşallah bu ay yüzün güler canım. Hoşgeldin topiğimize..
Gerçektenmi :26: Bende tek sorun bendedir diyodumAma yarenim çok sinir bozucu değilmi Sendede aynı tepkiyi verdiyse o halde bu kür işe yarıyodu? gibimi düşünmem gerek acaba :26: O zaman ben devam edim, hatta gidip şimdi yiyim Bu arada sen ne yaptın ne zamandı doktor kontrolün? İnşallah herşey yolundadır canım
hoşbulduk canım teşekkür ederim ama 6 aydır artık olsun istiyorum ve doktora başvurduğumda yumurtaların yavaş çalışıyo dedi progestan ve folik asit verdi ama malesef 3 aylık tedavinin son ayına giriyorum artık ne yapabilirim bilmiyorum ve tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum artık
Kizlar Insallah kisa sürede bizde diyecegiz: Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canım ben de bikaç gunde farketti hiç çıkmaz cunku yıllardır kontrole gittim adetle uyumlu kese görundu karından cumada kalp atışı için gitcez nasipse
Sen daha burdamısınGelmedimi kociş? Hani sen gülen yüz görmemişmiydinnnnnnnnnn
Hımmm :26:
Çok sevindim canım, hadi bakalım gözün aydın... Rabbim daha güzel günleride göstersin inşallah
Gördüm görmesinede ama esim hasta yaa
sabaha düzelir veeeeeee ozaman is basi yapacam
hadi ben kacayim.
iyi geceler öpüyorum fistiklar
Benimde bu ay 7. ayım olacak. 6 aylık evliyim hiç korunmadık ve bende hiç gebe kalmadım. Her ay dahada umutlanıyo insan. Bu ay çok ağladım, öyle bi ruhsal çöküntü içine girdimki bunu kelimelerle ifade edemem. Ama zaman geçtikçe düzeliyo insan. Çünkü bi sonraki ay yaklaşıyo. Yeni umutlar yeni hayaller... İnşallah hayırlısı olur hakkımızda :)
Kaç yıllık evlisin bu arada?
canım kaç gündür nerelerdesin yaa merak ettim seni..Slm hanımlaar, saat geç oldu, kimsecikler yok.... Geçmişi okudum. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler :)
Tweety kırmızılar gelmiş ve acabalardan kurtulmuşsun gözün aydın diyim canım. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Dilerim düzene girer adetlerin ve geleceklerse eğer seni hiç bekletmezler. Tabi en büyük duam gelmemesi ve gebe kalmandan yana, Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin ve bizleri kısa zamanda müjdelesin (amiiin)
Bu aralar ben nete fazla zaman ayıramıyorum biraz okumaya ayırıyorum vaktimi oda günümün yarısı alıyor.
Ovulasyon testi sipariş edicektim kargo olayı pürüzlü çıktı vazgeçtim :44:
Çörek otu bal tarçın bende sivilce yaptı bu aradaYüzümde 4 günde tam 4 tane kırmızı kırmızı sivilce çıktı Sinirden patlamak üzereyim aynaya bakamıyorum resmen Bu yüzden bıraktım onuda
Hayırlısı bakalım, yine gelirim inşallah..
Topic sahibemizede selam vermeden gitmeyeyimOflu'm çalışmalar başlar yakında Hadi bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah, Biz başladık bakalım Gün aşırı yapıcaz inşallah. Mart kedilerini aratmayalım bu ay
Öpüyorum canım hepinizi görüşmek üzereee
sağol canım benim.oflucum forumları gezerken gördum cnm hayırlı olsun topiğin sana uğur ve tum arkadaşlarına uğurlu gelsin
selam canım sağlık olsun..slm kızlar mart ayı enim içinde bitti ve nisan umudum
tabiki canım ben hep diyorum eğer bebek yoksa bu kör olasıca adet zamanında gelsin.ofLu belirsizlikten bin kat iyi kac gundur delirecektim resmen iyice kendimi kaptirmistim,
hayirlisi olsun ALLAH HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH,nasipte neyse o artik batlarida beklemiyecem...
sabah akşam 1 yemek kaşığı aç karnına canım.bal tarcın çörekotunu nezamanları yemek lazım?
Kredi kartim yok.
ama kizlar birde sorum olacak.
simdi her 24 saat te ovu-test yapmak yetiyor mu ya???
adet 20.2 de olmustum,
yani simdi 22. günümde gördüm gülen yüzü.demek ki biraz gec oluyor mus ovalasyonum:26:
canım bende 7 aylık evliyim daha ve çok fena bi ruhsal çöküntü içindeyim ama inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür
Benimde bu ay 7. ayım olacak. 6 aylık evliyim hiç korunmadık ve bende hiç gebe kalmadım. Her ay dahada umutlanıyo insan. Bu ay çok ağladım, öyle bi ruhsal çöküntü içine girdimki bunu kelimelerle ifade edemem. Ama zaman geçtikçe düzeliyo insan. Çünkü bi sonraki ay yaklaşıyo. Yeni umutlar yeni hayaller... İnşallah hayırlısı olur hakkımızda :)
Kaç yıllık evlisin bu arada? [/QU
kızlar daha erken ruhsal çöküntüye girmek için yıllarca bekleyip çocuk sahibi olanlar var doktorlar bile 1 sene geçmeden tedavi düşünmüyolar yani hiç moralinizi bozmayın 6 ay çok erken canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?