duana kocaman AMİN diyorum canım :))
İnşallah kavuşcaz....
yemek olarak çorbam var benim. bir de dün akşam yaptığım kuru fasulyem var.
bir de pilav yapıcam :)
balık da var.
salata yaparız tamam daa :)
ohh ne güzell... :)
teşekkür ederimmm :))duana yürekten amin diyorum canım...ben annemde oldugm icin yemek yapma derdim yok :))ama menu güzelmiş afiyet olsun
evet canım iyi oldu tedavi oncesi moral depoladım...senim menude güzel :))afiyet olsun
oh oh daha ne olsun tabi yeter daa :))
duana yürekten amin diyorum canım...ben annemde oldugm icin yemek yapma derdim yok :))ama menu güzelmiş afiyet olsun
evet canım iyi oldu tedavi oncesi moral depoladım...senim menude güzel :))afiyet olsun
teşekkür ederimmm :))
laz gelini olduğum belli oluyor :))
ohhhh ne güzel annenin yanında olmak apayrı bişi annemin yanında hiç bişi dert etme o halleder gibi geliyo insana
cnm bebek tedavisinden mi bahsediyosun??
cnm benim samsunlu bi arkadaşım var burda oda hep öyle konuşur aklıma o geldi sen oflu diil misin sizde öyle konuşmaz mısınız??
ohhhh ne güzel annenin yanında olmak apayrı bişi annemin yanında hiç bişi dert etme o halleder gibi geliyo insana
cnm bebek tedavisinden mi bahsediyosun??
cnm benim samsunlu bi arkadaşım var burda oda hep öyle konuşur aklıma o geldi sen oflu diil misin sizde öyle konuşmaz mısınız??
evet ya aynı dedigin gibi insanın annesi gibi kimse olmuyo rabbim başımızdan eksik etmesin onları...
evet canım bebek tedavısı...ben bir düşük birde dış gebelik gecirdim...rahim filmi cekildim gecen ay ve dış gebelikten dolyı tek tüpüm kapanmış...şimdi doktorum takibe alcak adetin ikinci günü gel dedi...eger bu ayda olmassa aşılamaya gececez inş...hepimizin hakında hayırlısı olsun...
amin cnm amin rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah onları
cnm inşallah hayırlı sonuçları alırsın bian önce dış gebelikte tüp kapanıyomuymuş hiç bilmiyodum peki açılabiliyo mu?
amin canım
canım malesef acılma şansı yok o yuzden doktorum hemen tedaviye almak istedi bizde cok beklemeden aşılama yaptırcaz inş rabbim vesile eder hayırlısıyla bebişlerimizi gönderir bize...dış gebelikte tup kapanabiliyoda hatta o tüpü tamemen kaybedebiliyosunda... rabbim kimseye yaşatmasın inş cok zor...
canım belirsizlikten iyidir ama değil mi..bende regl oldum artik nisanami kaldim baska bahara mi bilemiyorum herseyin hayirlisi
bal tarçın çörekotu kürü var...selam kızlar,
size bir soru yumurtalıgın kalitesini arttırmak için ne gibi besinleri tercih ediyorsunuz ?
doktor benden de istedi ama 300 lira istediler.canım ben özel hastanede narkozla 240 cektirmiştim ama narkozsuz 150 filandı...
hoşgeldin canım..Selam kizlar,naber?
doktor igne yapti belime bel agrilarim icin.
ya ben kafayi yiyecem ya
diyorum bir daha ki aya ne etsem ne yapsam testler baya pahali ovolasyonu görmek icin.
yani düsündüm ki adet bittiginden sonra hemen basliyayim!?
siz ne diyorsunuz
caresizlik ne kötü degil mi
canım belirsizlikten iyidir ama değil mi..
olsun bu ay olur inşallah üzülme olur mu bebeğim...
bal tarçın çörekotu kürü var...
adetin 2. günü başlanarak 12. güne kadar uygulayabilirsin.
doktor benden de istedi ama 300 lira istediler.
bende çektiremicem sıkışığz bu aralar.
cerrahpaşaya gidicezz bakalım.
hoşgeldin canım..
ovulasyon testi kullan.
gittigidiyorda gayet ucuz..22 ovucan 3 gebelik testi 22 lira falan kargo da bedava.
ama yalnız kredi kartıyla alışveriş yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?