Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oh oh daha ne olsun tabi yeter daa :))

duana yürekten amin diyorum canım...ben annemde oldugm icin yemek yapma derdim yok :))ama menu güzelmiş afiyet olsun

evet canım iyi oldu tedavi oncesi moral depoladım...senim menude güzel :))afiyet olsun

ohhhh ne güzel annenin yanında olmak apayrı bişi annemin yanında hiç bişi dert etme o halleder gibi geliyo insana
cnm bebek tedavisinden mi bahsediyosun??
teşekkür ederimmm :))

laz gelini olduğum belli oluyor :))

cnm benim samsunlu bi arkadaşım var burda oda hep öyle konuşur aklıma o geldi sen oflu diil misin sizde öyle konuşmaz mısınız??

evet ya aynı dedigin gibi insanın annesi gibi kimse olmuyo rabbim başımızdan eksik etmesin onları...

evet canım bebek tedavısı...ben bir düşük birde dış gebelik gecirdim...rahim filmi cekildim gecen ay ve dış gebelikten dolyı tek tüpüm kapanmış...şimdi doktorum takibe alcak adetin ikinci günü gel dedi...eger bu ayda olmassa aşılamaya gececez inş...hepimizin hakında hayırlısı olsun...

yok canım ben doğma büyüme istanbul :)
kimlikte doğma yeri zonguldak diye geçiyor.
babadan gelme hesabı
eşimde öyle ama oflular işte.
:)

amin cnm amin rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah onları

cnm inşallah hayırlı sonuçları alırsın bian önce dış gebelikte tüp kapanıyomuymuş hiç bilmiyodum peki açılabiliyo mu?

amin cnm amin rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah onları

cnm inşallah hayırlı sonuçları alırsın bian önce dış gebelikte tüp kapanıyomuymuş hiç bilmiyodum peki açılabiliyo mu?

amin canım

canım malesef acılma şansı yok o yuzden doktorum hemen tedaviye almak istedi bizde cok beklemeden aşılama yaptırcaz inş rabbim vesile eder hayırlısıyla bebişlerimizi gönderir bize...dış gebelikte tup kapanabiliyoda hatta o tüpü tamemen kaybedebiliyosunda... rabbim kimseye yaşatmasın inş cok zor...

canım sen rahim filmini kaça çektirmiştin ?

Selam kizlar,naber?

doktor igne yapti belime bel agrilarim icin.

ya ben kafayi yiyecem ya

diyorum bir daha ki aya ne etsem ne yapsam testler baya pahali ovolasyonu görmek icin.

yani düsündüm ki adet bittiginden sonra hemen basliyayim!?

siz ne diyorsunuz

caresizlik ne kötü degil mi

selam kızlar,
size bir soru yumurtalıgın kalitesini arttırmak için ne gibi besinleri tercih ediyorsunuz ?

bende regl oldum artik nisanami kaldim baska bahara mi bilemiyorum herseyin hayirlisi

bende regl oldum artik nisanami kaldim baska bahara mi bilemiyorum herseyin hayirlisi
canım belirsizlikten iyidir ama değil mi..
olsun bu ay olur inşallah üzülme olur mu bebeğim...

selam kızlar,
size bir soru yumurtalıgın kalitesini arttırmak için ne gibi besinleri tercih ediyorsunuz ?
bal tarçın çörekotu kürü var...
adetin 2. günü başlanarak 12. güne kadar uygulayabilirsin.

canım ben özel hastanede narkozla 240 cektirmiştim ama narkozsuz 150 filandı...
doktor benden de istedi ama 300 lira istediler.
bende çektiremicem sıkışığz bu aralar.
cerrahpaşaya gidicezz bakalım.

hoşgeldin canım..
ovulasyon testi kullan.
gittigidiyorda gayet ucuz..22 ovucan 3 gebelik testi 22 lira falan kargo da bedava.
ama yalnız kredi kartıyla alışveriş yapılıyor.

kızlar eşim geliyor.
çıkıyorum.
gelebilirsem gelirim
görüşürüz.
sağlıkla kalın kuzularım..

ofLu belirsizlikten bin kat iyi kac gundur delirecektim resmen iyice kendimi kaptirmistim,
hayirlisi olsun ALLAH HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH,nasipte neyse o artik batlarida beklemiyecem...

bal tarcın çörekotunu nezamanları yemek lazım?

Kredi kartim yok.

ama kizlar birde sorum olacak.

simdi her 24 saat te ovu-test yapmak yetiyor mu ya???

Kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

az önce son test kalmisti yapayim dedim öylesine gülen yüz ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyy yani oluyor mu yumurtlama,af edersiniz zaten akintimda parmaklar arsinda uzuyordu,dedim sakin olmasin simdi,veeeeeeeeeeeeeeee test gülen yüzü gösterdi

ama esim hasta yaaaa

daha iste,bakalim gelsin eve ne olacak,yarin sabah gec mi olur acaba yaaa

adet 20.2 de olmustum,

yani simdi 22. günümde gördüm gülen yüzü.demek ki biraz gec oluyor mus ovalasyonum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…