inşallahh canım yaabazan bebişim olduğunda nasıl bakacağımı düşünüyorum öyle hayaller kuruyorum sonra hayallerden uyanınca çok üzülüyorum bide benim ablam kızkardeşim falanda yok. 2 abim var onlarda benden uzakta eşimde işten geç geliyor hep yalnızım anlicaan.yalnız olmamda tetikliyor sabırsızlığımı....
oyy kıyamam sana yaa
biz varız ya burda.
bak beraber dertleşiyoruz ne güzel.
tamam belki yanında değiliz.
omuzunu yaslayamazsın ordan buraya ama.
duygusal bakımdan bakarsan biz yanındayız.
ve destekçin olmana hazırız.
ne olur kendini kötü hissetme.
RABBİm inşallah bu yalnızlığımızı giderecek.
ve evlatlarımıza kavuşturacak bizi.
yeterki sabırlı olalım...
benimki hiç yaş dengim yok.
ama kendi kendime uğraşlar buluyorum.
günün yarısını bu forumda geçiriyorum.
yapacak bişey yok çünkü.. :26:
oyy kıyamam sana yaa
biz varız ya burda.
bak beraber dertleşiyoruz ne güzel.
tamam belki yanında değiliz.
omuzunu yaslayamazsın ordan buraya ama.
duygusal bakımdan bakarsan biz yanındayız.
ve destekçin olmana hazırız.
ne olur kendini kötü hissetme.
RABBİm inşallah bu yalnızlığımızı giderecek.
ve evlatlarımıza kavuşturacak bizi.
yeterki sabırlı olalım...
benimki hiç yaş dengim yok.
ama kendi kendime uğraşlar buluyorum.
günün yarısını bu forumda geçiriyorum.
yapacak bişey yok çünkü.. :26:
canım Mevla hepimşze sabır versin güç versin ne diyim.Allah eksikliğinizi vermesin topikdaşlarım :)
canım Mevla hepimşze sabır versin güç versin ne diyim.Allah eksikliğinizi vermesin topikdaşlarım :)
Amiiinnn canım beniim
aynen canım aynen ben 29 eşim 30 yaşım daha fazla ilerlemeden bebek istiyorum bende.bazıları ilk aydan hamile kalıyor maşallah.ben evleneli 8 ay oldu daha önce eşim korundu ama 3 aydır yumurtlama günümü falan hesapladım soğan kürü yaptım sonuç yok hayırlısı ne diyim artık :)ama senin beş gün geçmiş bence yarın kan testi yaptır inşallah güzel haberini alırız :)
aynen canım aynen ben 29 eşim 30 yaşım daha fazla ilerlemeden bebek istiyorum bende.bazıları ilk aydan hamile kalıyor maşallah.ben evleneli 8 ay oldu daha önce eşim korundu ama 3 aydır yumurtlama günümü falan hesapladım soğan kürü yaptım sonuç yok hayırlısı ne diyim artık :)ama senin beş gün geçmiş bence yarın kan testi yaptır inşallah güzel haberini alırız :)
canım benim senin daha çok yeni ben 1,5 yılı geçti ewleneli.ya biliyorum hamile değilim ondan kanda da baktırmadım aslına bakarsan yine umudum kırılsın istemiyorum birazda ondan baktırmıyorum.....
3 aydır düşünüyorum uğraşıyorum ama sanırım yumurtlama günümü tam hesaplayamıyorum belkide sorunum vardır doktora gitmedim daha.hayırlısı bakalım neler olucak :)
selam kızlar benimde 5.deneme malesef bu ayda 8 gün gecekmeli adet oldum başarısız artık nisana hep beraber inş.adetlerim düzensiz oluyodu doktora gittim hormon tahlili yapıldı herşey normal çıktı yumurtalıklarda rahimdede bi sorun yok adetleri düzenlemek için ilaç verdi gebeliğe engel değil dedi ama sonuçta kimyasal olduğu için terettütte kaldım kullanıp kullanmama açısından bilmiyorum ne yapmalıyım daha önce aranızda kullanan oldumu cyclo progynova isimli ilaçtan
a.s canım inşaallah rabbim hepimizin göbüşünü bebeklerle doldurur..
o ilacı da ilk defa duydum
inşallah canım ben yinede kullanmıycam ilacı sonuçta kimyasal doğal yoldan olur inş.hormonlarda falan sorun çıkmadı zaten hayırlısı hepimiz için
a.s canım inşaallah rabbim hepimizin göbüşünü bebeklerle doldurur..
o ilacı da ilk defa duydum
selam kızlar nasılsınız...
duana kocaman AMİN diyorum canım :))iyi akşamlar annelik ümidiyle yanıp kavrulan arkadaşalrım şu anda ezan okunuyo burda en içten dileklerimle hepinize dua ediyorum inşallah rabbim kavuşturcak bizi meleklerimize
nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz heralde herkezde bi yemek telaşı vardır şimdi ben akşama tarhana çorbası karışık kuru sebze kızartmsı ve ıspanaklı börek yaptım diette olduğum için bugünlerde tatlı yapmıyorum
hoşbulduk canım iyiyim sagol ...annemdeyim tatil yapıyorum
duana yürekten amin diyorum canım...ben annemde oldugm icin yemek yapma derdim yok :))ama menu güzelmiş afiyet olsuniyi akşamlar annelik ümidiyle yanıp kavrulan arkadaşalrım şu anda ezan okunuyo burda en içten dileklerimle hepinize dua ediyorum inşallah rabbim kavuşturcak bizi meleklerimize
nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz heralde herkezde bi yemek telaşı vardır şimdi ben akşama tarhana çorbası karışık kuru sebze kızartmsı ve ıspanaklı börek yaptım diette olduğum için bugünlerde tatlı yapmıyorum
duana kocaman AMİN diyorum canım :))
İnşallah kavuşcaz....
yemek olarak çorbam var benim. bir de dün akşam yaptığım kuru fasulyem var.
bir de pilav yapıcam :)
balık da var.
salata yaparız tamam daa :)
ohh ne güzell... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?